tralalumpek 17.10.03, 16:10 ...w pracy jeszcze. I nie chce mi się już dyskutować o złamanych sercach, koszmarnych mężczyznach, niedopieszczonych kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:20 ariel23 napisała: > A jakie masz plany na weekend? niestety kiepsko widze weekend, jutro obiecałam mojemu pracownikowi, że pomogę mu w przygotowaniu konceptu i muszę powędrować do biura ale za to niedziela nasza, nie wiem co mój kochany mężuś mi przygotuje w programie a może oboje coś wymyślimy fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:24 A ja sobie wymarzylam wyjscie do teatru, ale za pozno je wymarzylam bo juz nie ma biletow na to, co mnie interesuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:27 ariel23 napisała: > A ja sobie wymarzylam wyjscie do teatru, ale za pozno je wymarzylam bo juz nie > ma biletow na to, co mnie interesuje :( oj rozmarzyłam się w starych krakowskich czasach kiedy to sie regularnie do teatru biegało.... a na co chciałaś pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:29 Na jakas komedie. Jestem z Warszawy i najbardziej chcialam pojsc na Namietna kobiete do teatru Wspolczesnego, albo do teatru Kwadrat na cokolwiek, bo tam wszystko jest smieszne. tralalumpek napisała: > ariel23 napisała: > > > A ja sobie wymarzylam wyjscie do teatru, ale za pozno je wymarzylam bo juz > > nie > > ma biletow na to, co mnie interesuje :( > > > > oj rozmarzyłam się w starych krakowskich czasach kiedy to sie regularnie do > teatru biegało.... > a na co chciałaś pójść? > > Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:52 ariel23 napisała: > Na jakas komedie. > Jestem z Warszawy i najbardziej chcialam pojsc na Namietna kobiete do teatru > Wspolczesnego, albo do teatru Kwadrat na cokolwiek, bo tam wszystko jest > smieszne. > nie znam ale a propos komedi, w zeszłą niedzielę mąż namówił mnie na terminatora 3, filmik dla dzieci ale dobrze sie bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:55 Terminator powiadasz.... Ja sie nie dalam namowic na te komedie, moze dlatego, ze myslalam, ze to nie jest komedia? ;) tralalumpek napisała: > nie znam ale a propos komedi, w zeszłą niedzielę mąż namówił mnie na > terminatora 3, filmik dla dzieci ale dobrze sie bawiłam > > Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 18:46 ariel23 napisała: > Terminator powiadasz.... Ja sie nie dalam namowic na te komedie, moze dlatego, > ze myslalam, ze to nie jest komedia? ;) > nie wiem cyz to komedia ale na powaznie tego filmu brac sie nie da a tak poza tym to przypomnielismy sobie czasy kiedy terminator 1 sie ogladalo a to strasznie zamierzchle czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: "cierpię".... IP: 217.153.88.* 17.10.03, 16:17 ja też, bo muszę czekać na samochód, Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 16:21 Gość portalu: nowy napisał(a): > ja też, bo muszę czekać na samochód, ja też czekam, o 17.00 mam rozmowę kwalifikacyjną a po niej rozmowę po AC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: "cierpię".... IP: 217.153.88.* 17.10.03, 16:23 A ja już od godziny powinienem być wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuuuu Re: "cierpię".... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 19:20 pieprzycie jak dziki w bambus. od dobrobytu wam sie w głowiznach przewraca. z braku prawdziwych problemów niektórym szajba odwala. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 20:53 Gość portalu: uuuuuuuuuuu napisał(a): > pieprzycie jak dziki w bambus. Obywatelu nie pieprz bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuuuuuuu Re: "cierpię".... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 21:09 zastanów się, zanim odpiszesz - bo to za łatwe posługiwać sie ogranym, nie zawsze adekwatnym, dowcipem p.Mleczko. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: "cierpię".... 17.10.03, 20:55 Ide do domu bo pogryze biurko wyssali ze mnie energie ci "szukacze pracy" Odpowiedz Link Zgłoś