Dodaj do ulubionych

Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 lat??

IP: *.proxy.aol.com 05.11.03, 19:12
Sa tu jakies ladne i mile dziewczyny powyzej 25 lat??Majace ochote na
poznanie solidnego faceta mieszkajacego za granica??:))
..aha tak do max 33 lat:))
Obserwuj wątek
    • woda_sodowa1 Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 06.11.03, 00:16
      Gość portalu: Tigr napisał(a):

> Sa tu jakies ladne i mile dziewczyny powyzej 25 lat??Majace ochote na
      > poznanie solidnego faceta mieszkajacego za granica??:))
      > ..aha tak do max 33 lat:))

Tygrysku, ja mam 33 lata i 3 miesiące,marzę o tym by poznać lamparta zagranica
      mieszkającego. Dotąd poznaję samych krajowych, wyleniałych lwów salonowych.
      Jestem równie ładna co miła. Mam IQ = 19, więc chyba spasujemy ? Pisz do mnie
      na priv. Dojade, gdzie zechcesz i gdzie każesz, na własny koszt. Wody sodowej
      masz chyba pod dostatkiem więc przywioze ci w prezencie tylko siebie. Chwytaj
      tę szansę. Juz twoja - wodeczka. ( polskich znaków nie zawsze używam bo miało
      być ó ) Aha, zapomniałam nadmienić, że lubię wypić. ale nie palę papierosów,
      tylko fajkę.
    • Gość: Nika Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 IP: *.zgpila.com.pl / 195.94.212.* 06.11.03, 07:18
      Dziwne ze przy IQ = 19 woda_sodowa potrafi pisac... :) Rozumiem, ze mialo byc
      119 - ale to wcale nie tak wiele, sadze, ze jest tu mnostwo okolo 30-tek z
      wyzszym IQ :)
      • woda_sodowa1 Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 06.11.03, 16:18
        Gość portalu: Nika napisał(a):

> Dziwne ze przy IQ = 19 woda_sodowa potrafi pisac... :) Rozumiem, ze mialo byc
        > 119 - ale to wcale nie tak wiele, sadze, ze jest tu mnostwo okolo 30-tek z
        > wyzszym IQ :)

Nie pomyliłam się - mam IQ = 19. Ale uważm, że akurat pasuje do Tygryska ;)
        • ayme Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 06.11.03, 17:52
          mam 33 lata rowno i mieszkam za granica ,jak masz ochote napisz.
        • libressa Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 09.11.03, 21:27
          to raczej NIKA ma cos około 10IQ:)
      • sanis Nika..... 06.11.03, 19:20
        Gość portalu: Nika napisał(a):

> Dziwne ze przy IQ = 19 woda_sodowa potrafi pisac... :) Rozumiem, ze mialo byc
        > 119 - ale to wcale nie tak wiele, sadze, ze jest tu mnostwo okolo 30-tek z
        > wyzszym IQ :)

Nika, chyba nie wyczułaś ironii w tym poście (wody sodowej :):):))
        Jak widać na głupie pytanie dostał głupią odpowiedź :):)
        hahaha
        • Gość: ZJP Re: Nika..... IP: *.ci.seattle.wa.us 06.11.03, 21:15
          Wyjasnij prosze co w jego pytaniu bylo glupiego? Nowe czasy = nowe metody
          poznawania ludzi. Facet chce poznac ladna i mila Polke do lat 33. I to
          wszystko...

ZJP
          • sanis Re: Nika..... 08.11.03, 00:00
            Gość portalu: ZJP napisał(a):

> Wyjasnij prosze co w jego pytaniu bylo glupiego? Nowe czasy = nowe metody
            > poznawania ludzi. Facet chce poznac ladna i mila Polke do lat 33. I to
            > wszystko...
            >
            > ZJP

Przecież na tym forum są same ładne i miłe kobietki !! Co nie ,dziewczyny????
            • drzazga1 Re: Nika..... 09.11.03, 21:03
              sanis napisała:

> Przecież na tym forum są same ładne i miłe kobietki !! Co nie ,dziewczyny????

Hihi, a panowie to sami wysocy bruneci z błękitnymi ślepiami:-))))
            • libressa "siur,że tak" wystarczająco zagraniczne? 09.11.03, 21:28

• Gość: Tigr Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 IP: *.proxy.aol.com 06.11.03, 21:40
      Dokladnie tak jest...to wcale nie byla kpina,ale wiadomo ze kazdemu trudno
      wygodzic.Dla mnie np moze byc smieszne poznac sie na dyscotece.Takze kpinki
      tej pani...nie ruszaja mnie ani troche.Do niemadrych ludzi juz sie dawno
      przyzwyczailem
      Do pani A:W jaiim kraju mieszkasz??Ja w niemczech.I na jaki adres maila
      wyslac??:))
      • rita_ Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 06.11.03, 21:49
        ja mieszczę się w granicach przez Ciebie wyznaczonych. I jestem baaardzo miła.
        Jeśli chcesz, napisz: rita_@poczta.gazeta.pl
        Pozdrawiam
        • Gość: tigr Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 IP: *.proxy.aol.com 07.11.03, 19:01
          Zrobie to na pewno:))...
      • ayme odpowiedz 08.11.03, 00:02
        na ayme@gazeta.pl
      • sanis do Tigr 08.11.03, 00:07
        Sorrki ,ale nie chciałam Cię urazić. Sadziłam ,ze ktoś robi sobie zarty i tak
        do tego też podeszłam :)

Jeśli chodzi o ładne i miłe dziewczyny, to jest tu ich naprawde duuuuzo :)
        Polki sa bardzo pięknymi kobietami, wystarczy się rozejrzec :)

Tigr, jeśli wybrałeś taka formę poznawania kobiet, to nikt Ci nie ma tego za złe

Życzę szczęścia w miłości :)

Pozdrawiam
        • sanis Re: do Tigr 08.11.03, 00:11
          Tak, gwoli formalności. Lada chwila skończę 30 lat i także jestem ładną i madrą
          kobietą. A ,ze czasem trzymaja sie mnie żarty, to trudno. Do ponurasów niestety
          nie należę.

Pozdrawiam
          • Gość: Richelieu* Re: do Tigr IP: *.localdomain / 192.168.0.* 08.11.03, 00:22
            sanis napisała:

> Tak, gwoli formalności. Lada chwila skończę 30 lat i także jestem ładną i
            madrą
            >
            > kobietą.

on nie mówił nic o mądrej kobiecie tylko o ładnej i miłej
            • sanis Re: do Richelieu* 08.11.03, 00:36
              Małe przejęzyczenie... zresztą nie będziemy przecież łapac sie za słówka, bo z
              mojej strony nie jest to oferta matrymonialna. Mam kogo kochac i jestem kochana.

Pa
    • Gość: tigr Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 IP: *.proxy.aol.com 08.11.03, 21:33
      Do pan napisze jutro maile:).--dziekuje za adresy.Ze polki sa ladne to wiem
      doskonale..i nie tylko ladne..Bo przciez chodzi tu takze o inteligencje i inne
      walory.No coz..mam malo czasu..wiec weybralem taka forme poznania kogos
      milego:)..mysle ze nikogo tym nie urazilem.
    • rita_ Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 12.11.03, 20:43
      przepraszam, podałam Ci zły adres. Powinno być rita_@gazeta.pl. Jeśli chcesz,
      to napisz. Pozdrawiam
      • sanis do Rity 13.11.03, 01:21
        Rita, kliknij sobie w swój nick (obojętnie który to post). Otworzy się poczta z
        automatycznie wpisanym Twoim adresem.
        W ten sposób mozesz pisać do wybranej osoby maile i nie będziesz musiała pytać
        o adres poczty.

Powodzenia !!
      • sanis Re: Sa tu jakies ladne ,mile kobiety powyzej 25 13.11.03, 01:25
        Zapomniałabym. Osoby, których nicki sa napisane tłustym drukiem, maja załozona
        poczte na gazecie.pl i tylko do tych osób (niestety) można napisać. Reszta
        nicków ma charakter tymczasowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka