hotally 16.02.09, 20:03 Zawsze zamykacie drzwi jak jesteście w domu? Albo jak wychodzicie na chwilę- wyrzucić śmieci, wysikać psa, kupić jogurt w pobliskim sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poecia1 Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 20:05 Tak zawsze na dwa zamki. Jak wychodzę na dłużej na trzy. Jak wyjeżdzam na cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 20:12 jak to dobrze ze moje sie same zamykaja, tak to musialabym dostosowywac ilosc zamkow do dlugosci nieobecnosci w domu:) a tak na powaznie jak wychodze na dluzej przekrecam tez klucz w drugim zamku. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana_17 Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 20:17 hotally napisała: > Zawsze zamykacie drzwi jak jesteście w domu? Zawsze. Na dwa zamki.Ale nie zawsze od razu po przyjściu do domu. >Albo jak wychodzicie na chwilę- wyrzucić śmieci, wysikać psa, kupić jogurt w pobliskim sklepie? Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 20:17 Tak. Wolę nie ryzykować. Chociaż naprawdę nie mam pojęcia, co by mi mogli ukraść. Kota? Stary telewizor? No ale przezorny zawsze... zamknięty;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 20:41 Tak, zawsze zamykam. Jak wychodzę na chwile to na jeden zamek, jak na dłużej to na dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
akasha78 Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 20:54 Tak ,zawsze!Nawet nie chodzi o to że ktoś mnie okradnie ale może wejść by zrobić mi krzywdę, tak wiem za dużo kryminałów czytam ale wole nie ryzykować!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolabi Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 21:25 zawsze zamykam drzwi jak wychodzę. lepiej nie kusić losu. jak jestem w domu też zamykam, czuję się bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dostalas pas cnoty? :) 16.02.09, 22:08 bo jestem grzeczna ;) nikt Mnie tak nie ukarał ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: dostalas pas cnoty? :) 16.02.09, 22:10 no pewnie gotujesz parowki i wynosisz smieci Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dostalas pas cnoty? :) 16.02.09, 22:13 parówek nie gotuję, bo niezdrowe :) ale mam kilka popisowych dań... śmieci wynoszę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: dostalas pas cnoty? :) 16.02.09, 22:24 czyli taka jestes porzadnicka znaczy sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: dostalas pas cnoty? :) 16.02.09, 22:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=90690629 tu mozesz wypelnic ankiete to sobie przeczytam potem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: dostalas pas cnoty? :) 16.02.09, 23:10 czemu nie masz wizytowki? :) tzn business card forumowej? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 21:39 Z tymi kryminalistami to prawda.... od dzis tez zaczne sie zamykac ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: zamykanie drzwi na klucz 16.02.09, 22:37 zamykam. boję się, że nie usłyszę na górze, że obcy wlazł Odpowiedz Link Zgłoś
unzipmybody Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 00:53 w ogole. mieszkalem w kanadzie. tam nikt nie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 08:10 zamykam bo nie raz slyszalam o ginacych teczkach, neseserach, portfelach ktore byly w przedpokoju po czym wyparowaly ;) zamykam nawet jak ktos przychodzi i prosi o wsparcie, mowie zeby zaczekal i zamykam - gdy wracam z pieniedzmi otwieram, moze to Wam sie wydac chamskie ale mojej mamie gdy poszla po pieniadze tak zwinięto skórzaną jesienną kurtkę ;) a sasiadce zdaje sie adidasy :D wiec sprawa jak dla mnie jasna zamykam bo ludziom czasem sie myla pietra i wchodza nie do swojego mieszkania - po co mi sie denerwowac ze ktos wszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 10:49 No to faktycznie, trzeba uwazac :( Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 21:49 No. Ja kiedyś wlazłam sąsiadom do mieszkania piętro niżej, a najlepsze, że dopiero w kuchni się zorientowałam. Po przedpokoju nie poznałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: zamykanie drzwi na klucz 18.02.09, 08:06 a zdążyłaś otworzyć lodówkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
looneczka Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 18:23 zdecydowanie tak. z zamkniętymi drzwiami czuję się bezpieczniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 18:31 Kiedy wychodzę nawet na chwilę, zamykam. Kiedy jestem w mieszkaniu, nie zamykam drzwi, nawet na noc. Nie mam takiego nawyku. Kiedyś mnie z łóżkiem wyniosą :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 18:33 A nie, jak śmieci wynoszę, to nie zamykam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubia28 Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 19:54 ja zamykam drzwi na klucz tylko jak ide spac albo jak mnie nie ma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 21:46 Zawsze zamykam - gdy wychodzę, gdy jestem w domu, gdy idę spać. Mimo, że mieszkam na bezpiecznym osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: zamykanie drzwi na klucz 17.02.09, 22:43 zawsze zamykam. zamykam rozniez jak jestem z kims/z rodzina, ale jak ide wyrzucic smieci czy po cos do sklepu/ do piwnicy - zamykam na mniejszy zamek :p, gdy w dalsza droge - kazde inne zamki tez Odpowiedz Link Zgłoś