malyduszek-0 03.04.09, 21:10 Dziewczyny, czy podobają Wam się faceci z tzw."kozią bródką"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: faceci a zarost 03.04.09, 21:15 Nie!Wcale mi się nie podoba zarost u facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: faceci a zarost 03.04.09, 21:15 znaczy na twarzy ta kozia? Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.ryb Re: faceci a zarost 03.04.09, 21:28 A ja bardzo lubię zarost i w ogóle włosy. Mój chłopak mi uległ ;) i teraz ma brodę, wąsy i długie włosy. \m/ Nie to, że mi się nie podobał, jak był wygolony, ale szybko mu zarost odrastał i te włoski strasznie mnie drapały przy całowaniu [musiałby się golić ze dwa razy dziennie, a nie miałam serca go do tego zmuszać]. A brodę ma taką miękką, "jedwabistą" :P i przyjemną w dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: kozia = gej 03.04.09, 22:09 Jak ja kocham sterotypy. Masz jeszcze jakiś na podorędziu? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.monola Re: faceci a zarost 03.04.09, 21:38 lubię mocny zarost, bródka - kozia? - niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
annaho Re: faceci a zarost 03.04.09, 22:08 nie wiem czy kozi ale zarost u faceta to jest to. bajka ( rozmarzyłam sie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: faceci a zarost 03.04.09, 23:09 nieeeeeeee, kozia broda <rzyg> jakies takie dlugie wlosy wiszace sa okropne oblesne i nie wiem co jeszcze, nie lubie tez zadnych wasow, paskow, szlaczkow itp innowacji na twarzy, albo zarost pelny albo na gladko Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 zdecydowanie nie 03.04.09, 23:11 w ogóle nie lubię wąsów, bród u facetów:) u kobiet też mi sie zresztą nie podobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: zdecydowanie nie 04.04.09, 07:33 Lubie ,taki dwudniowy zarost-super seksi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: zdecydowanie nie 04.04.09, 08:47 > Lubie ,taki dwudniowy zarost-super seksi jest. tia...szczegolnie jako peeling;-DDDD..BRUTAL;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 A to jest inna inszosc:) 04.04.09, 12:52 cus27 napisała: > Lubie ,taki dwudniowy zarost-super seksi jest. niektórzy faceci z taim zarostm (la eie uformwanm w kierunku zapuszczania wasów i brody) wygladaja fajnie, no. mój ostatni eks. :) Mój facet kiedyś miał wąsy, widziałam fotki:) na szzescie teraz nie ma, a dwudniowego zarosu racej mieć nie moze po prostu, to i nie wiem, jak z nim wyglada ale bez zarostu jest jak nabardziej - ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: faceci a zarost 04.04.09, 08:09 Rzadko. Ale mam kolegę, który z kozią bródką wyglądał świetnie. Kozia bródka to w sumie jeszcze pół biedy, najgorsze są takie paski na twarzy a la Michał Milowicz i, zdaje się, Radosław Majdan przez jakiś czas. Wyjątkowa ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: faceci a zarost 04.04.09, 08:29 bleeeee kozia bródka :((( okropieństwo ;/ zarost 2 -3 dniowy tak ale nie bródka Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: faceci a zarost 04.04.09, 08:41 Fuj. Nie. Podoba mi się taki dwudniowy zarost, ale też nie każdemu facetowi w nim dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: faceci a zarost 04.04.09, 13:01 a fuj jedyny zarost na twarzy jaki toleruję to ten 2-3dniowy :) Odpowiedz Link Zgłoś