Dodaj do ulubionych

spałowane

24.07.09, 14:04
Mam ochotę się "pospałować" przed ślubem. Najlepiej gdzieś w okolicach
Nałęczowa, Kazimierza, bo będę mieć blisko. Nie mam praktyki żadnej w
korzystaniu z takich przybytków. Chętnie skorzystam z porad, podpowiedzi,
gdzie, co jak, co z czym itp.
Pytania zasadnicze - co sobie odpuścić, od czego mogę dostać uczulenia, czy
jest coś co da mi ekstazę zbliżoną do tej którą przeżywają spałowane panie na
reklamach (mam tu na myśli tylko i wyłącznie zabiegi spa)?
Wątek poboczny: zamierzam jechać z nowo poznaną bratową narzeczonego, uważam,
że jest świetna. Wypada się w takiej sytuacji troszkę nawalić?
Jak ktoś ma super ośrodek, gdzie doznał rajskich rozkoszy - proszę o namiar.

Obserwuj wątek
    • laluniaaa Re: spałowane 24.07.09, 14:09
      nie doradzę,bom spałowa virgin jest
      ale tak,chyba drink trzymany dumnie w dłoni wystającej z jaccuzi
      może was zbliżyć;)
      • twojabogini Re: spałowane 24.07.09, 14:17
        Ano też tak myślę, tylko czy istnieje spa gdzie można sobie z drinem posiedzieć?
        Heh, może znajdzie się jakiś ekspert i doradzi? Wrzucę jeszcze temat na emamę,
        tam się kiedyś kobity licytowały, gdzie je mąż na wakacje wysyła...
        • bzy-k Re: spałowane 24.07.09, 14:41
          Wydaje mnie się, że byłoby lepiej gdybyś wzięła się za jakąś sensowną robotę w
          domu - posprzątać po mężu, wyprać męża rzeczy, zrobić mu dobry obiad, nie
          odzywać się niepytana itd. - przynajmniej więcej pożytku by było, a spa itp. to
          zostaw lepiej mężowi. nie wypocznie od ciebie.
          • tretritra Re: spałowane 24.07.09, 14:59
            idioto, pomijam twoje bzdurne wypociny, naucz się czytać ze zrozumieniem...
          • twojabogini Re: spałowane 24.07.09, 15:08
            bzy-k napisał:

> Wydaje mnie się, że byłoby lepiej gdybyś wzięła się za jakąś >sensowną robotę
            w domu - posprzątać po mężu, wyprać męża rzeczy, >zrobić mu dobry obiad, nie
            odzywać się niepytana itd.

Dziękuję za dobre porady, jak tylko wyjdę za mąż z pewnością z nich skorzystam.
            Nie ma jak wiedza prosto od eksperta. Kolacje też i śniadania? Duży chłop to
            pewnie sporo jada...

> przynajmniej więcej pożytku by było, a spa itp. to
            > zostaw lepiej mężowi. nie wypocznie od ciebie.

Chciałbyś do spa? Mój chłop mówi, że to nie męskie. On dla relaksu przed ślubem
            będzie pił z kolegami wódkę i zagryzał miodem, a jak się miód skończy, to
            pszczołami ;)
            • bzy-k Re: spałowane 24.07.09, 15:28
              twojabogini napisała:

> Dziękuję za dobre porady, jak tylko wyjdę za mąż z pewnością z nich skorzystam.

Tylko nie zapomnij o nich.

> Nie ma jak wiedza prosto od eksperta.

Dziękuję za kwiaty.

> Kolacje też i śniadania?

Obowiązkowo

> Duży chłop to
              > pewnie sporo jada...

Eeeee, dużo. Jak przyprowadzi kolegów na tą wódkę z miodem to będzie więcej. Ćwicz dziewczyno.

> Chciałbyś do spa? Mój chłop mówi, że to nie męskie. On dla relaksu przed ślubem
              > będzie pił z kolegami wódkę i zagryzał miodem, a jak się miód skończy, to
              > pszczołami ;)

Pszczołami czy pszczółkami? Te ostatnie jak go ugryzą w środkowy palec to ślub może się nie odbyć.

A tak poza tym miłego relaksu życzę. :P

• shellerka Re: spałowane 24.07.09, 15:22
          serio??? ematki chwalily sie ze mezowie je do spa wysylaja???!!! gdzie?! kiedy?!
          • twojabogini Re: spałowane 27.07.09, 09:54
            shellerka napisała:

> serio??? ematki chwalily sie ze mezowie je do spa wysylaja???!!! gdzie?! kiedy?
            > !

A może to szczęśliwa mężatka była? Hm...
            No mam nadzieję, że przynajmniej ja, jak zostanę e-mamą, to zostanę wysłana
            przez męża od czasu do czasu ;) biada mężowskim oszczędnościom, jeśli się przed
            ślubem rozsmakuję w takich luksusach...
    • pan_i_wladca_mx Re: spałowane 24.07.09, 15:06
      oczywiscie ze mozesz sie nawalic z lekka, to scementuje wasza nowa przyjazn :)
      tylko zeby ona nie trzymala cie za noge przez balkon a ty jej nie wyciagala z
      posterunku :)
    • sweet_pink Re: spałowane 24.07.09, 15:33
      Ja uwielbiam aquapark w Druskiennikach. Daleko niestety.
      Ale to raj. Wynajmuje się pokoik w hotelu przy samym parku (Aqua Meduna się
      chyba nazywa) i śmiga się na hele basenowo-saunową w szlafroczku zarzuconym na
      kostium (super wygoda). Są baseny i zjeżdżalnie, ale przede wszystkim sauny i
      łaźnie parowe wszelkiego rodzaju. No i basen z barem (do baru się podpływa) z
      drinkami, jacuzi, komora lodowa, basen muzyczny. Są też klasyczne zabiegi SPA,
      jakieś masaże itd. W kompleksie jest też restauracja i dyskoteka.
      Ceny przystępne.
      Już się nie mogę doczekać aż znowu będzie okazja się tam wybrać :)
      • twojabogini Re: spałowane 27.07.09, 09:56
        Troszkę daleko, ale jeśli się mi i bratowej spodoba klimat spa, to nic nas nie
        powstrzyma przed tym, żeby w przyszłym roku kazać się zabrać mężom do Druskiennik.
        Jeśli można pić w basenie, to panowie nie będą mieli większych oporów ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka