Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej fryzjerki-bródno

17.02.11, 11:53
Szukam dobrej fryzjerki i za rozsądne pieniądze. Kiedyś mieszkałam na Ochocie i tam miałam taką fryzjerkę, której ufałam w 100% i zawsze wychodziłąm zadowolona. POtem się przeprowadziłam na bródno i ostatnio specjalnie jechałam taki szmat drogi żeby się obciąć a się okazało że właściciel i fryzjerki tamtego salonu się zmieniły i tak mi spierniczyła włosy że szkoda gadać. A na dodatek oszukiwali klientów, bo gdy umawiałam się do tej swojej fryzjerki to nic mi nie powiedziano że się pozmieniało, a gdy przyjechałam i usiadłam w fotelu to dopiero wtedy wszystko wyszło na jawsad
Obserwuj wątek
    • joaszkaa Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 18.02.11, 10:54
      za pawilonem handlowym na ul. chodeckiej jest blok w ktorym jest super fajna Pani fryzjerka, niestety przyjmuje tylko w godzinach przedpoludniowych lub w soboty, ja jestem zadowolona, fajny klimat i fachowe porady smile
      • zaciszankazz Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 18.02.11, 14:06
        Polecam p.Malwinę z salonu Andrea. Korzystam od roku, jestem zadowolona z efektu, koszt przyjemny dla kieszeni.
        • anikaone Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 20.02.11, 09:33
          salon ANZA na Łodygowej tuż przed stacją orlenu. Nie dość że wystrój fajny to jeszcze bardzo świetna fryzjerka smile
    • mmagi Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 21.02.11, 11:11
      Marta 500 242 638

gwarantuje ze bedziesz zadowolona,a o adres sie zapytaj,to jest w bloku co sie ciagnie wzdłuż Parku,na tyłach Galerii Rembielińskasmile
      • 31moni Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 27.07.11, 23:52
        mmagi napisała:

> Marta 500 242 638
        >
        > gwarantuje ze bedziesz zadowolona,a o adres sie zapytaj,to jest w bloku co sie
        > ciagnie wzdłuż Parku,na tyłach Galerii Rembielińskasmile
        • mmagi Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 28.07.11, 12:42
          no chyba Cie powaliło,z jakiego szpitala,ze niby w szlafrokach ida przez park do fryzjera?
          takich bzdur to ja dawno nie słyszałambig_grin

hehhheeee
          • 31moni Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 28.07.11, 23:38
            mmagi napisała:

> no chyba Cie powaliło,z jakiego szpitala,ze niby w szlafrokach ida przez park d
            > o fryzjera?
            > takich bzdur to ja dawno nie słyszałambig_grin
            >
            > hehhheeee

z Bródnowskiego oczywiście,przecież tam pracowała a to cię powaliło big_grin
            nie umie czesać ani styrzyc ot i co czego doświadczyłam, a co ciężko prawdę przełknąć
            to moja opinia a o to tu chodzi jakbyś nie wiedziała w jakim celu są fora

hehehhehe
    • asia_mm_pl Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 04.03.11, 22:35
      sama chętnie znalazłabym dobrego fryzjera na Bródnie,
      ale na bank nie polecam salonu Loreala w galerii rembielińskiej,
      nie dość, że drogo to fatalnie ścinają włosy, nawet poprawka w ramach reklamacji nie poprawiła wyglądy fryzurysad koszmar
      omijać szerokim łukiem ten salon!
    • magoo_king Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 05.03.11, 15:47
      Małża chadza na Poborzańską (pomiędzy Rembielińską a Bolesławicką), taki wolno stojący niewielki pawilon po prawej stronie dążac do Wysockiego. Jest oszczędna więc zakładam, że nie jest drogo, a wraca zawsze zadowolona, więc chyba jest ok.
      Ja się na fryzurach nie znam, ale wygląda całkiem fajnie smile
    • oskimm Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 24.05.11, 11:02
      Najlepszym salonem fryzjerskim jest zdecydowanie Anza na Łodygowej. Ja dojeżdżam tam z bemowa, ale opłaca się. Dziewczyny robią cuda z włosami. Znają wszystkie trendy i są niesamowicie kreatywne.
      • bartusia999 ODRADZAM SALON ANZA 25.06.11, 19:26
        Zachęcona opiniami o salonie Anza na Łodygowej, umówiłam się niestety tam na strzyżenie włosów. O zgrozo! Tak źle obciętych włosów, jeszcze nie miałam! Miała być znajomość nowych trndów, cuda, wianki. A jest masakra. Nawet nie odważyłam się reklamować tej fryzury, bo bałam się, że po tym będzie jeszcze gorzej.
        A ostatni post dla mnie jest żywą reklamą tego salonu, bo po co ktoś wchodzi na forum bródna, jeżeli mieszka na Bemowie. W dodatku pisze nieprawdziwe opinie.
        Zresztą sam salon Anza, to na pewno nie Bródno.
        • joaszkaa próbować dalej polecam 29.07.11, 11:41
          ja ostatnio też zmieniam fryzjerki, byłam na Łojewskiej na przeciwko klubu Lira, tuż przy żabce.
          kładłam farbę, podcinałam i prostowałam włosy. Jestem zadowolona smile
          wiec polecam smile
        • filip2014 Re: POLECAM SALON ANZA 15.03.14, 17:45
          Tak sobie przeczytałem i się zastanawiam, co prawda wpis ten jest bardzo stary ale dlaczego by nie jechać do dobrego fryzjera w odległe miejsce. Gdy byłem w salonie i czekałem w miłej atmosferze to pamiętam że była tam klientka, która z Ursynowa do nich przyjeżdża mimo że to druga strona miasta, coś w tym musi być, może po prostu wcześniej mieszkała gdzieś bliżej. Ja do mechanika z samochodem jeżdżę do firmy w Ursusie a to też spora odległość ale wiem że jest tam dobry mechanik pan Andrzej i paru innych ale on wie co robi, a próbowałem już kilku innych.
          • bartusia22 Re:NIE POLECAM SALON ANZA 15.03.14, 23:33
            Ha, ha..... a teraz to jak był Pan w tym salonie to akurat była klientka z Ursynowa.... akurat... a ja jak tam byłam to nikogo oprócz mnie nie było.
            Co do tylko jednego się zgodzę, że do dobrego fryzjera to warto nawet daleko jechać, ale fryzjerka która mnie strzygła w tym salonie do takich nie należy. Proszę więc sobie darować tą kryptoreklamę szytą grubymi nićmi.
        • rehma1 Re: ODRADZAM SALON ANZA 19.05.15, 21:54
          Niestety post dawno zamieszczony, a tu nic się nie zmieniło!! Ryba psuje się od głowy- tragiczna szefowa p.Ania , która niestety posiada ZERO umiejętności- ewentualnie nie słucha klienta!! Bezczelność , bezczelność i jeszcze raz bezczelność - kiedy wróciłam po 5 min. do salonu żeby pokazać efekt jej pracy -dziura z boku, stopnie i różnica w długości prawego i lewego boku usłyszałam pytanie czego teraz oczekuję ?- czy ma mi dać perukę czy uciąć sobie i mnie dokleić? Każdy ma prawo wyboru, ja mogę tylko ostrzec- zastanów się czy warto korzystać z usług tej pani ??? Dla p.Ani opóźnienie półgodzinne to błahostka- byłam umówiona na 15 zostałam przyjęta pół godziny później ,a fryzjerka przeprasza klientkę ,która siedzi na poczekalni z ręcznikiem na głowie- a ja czuję się jak intruz- szkoda , że nie uciekłam - żałuję.....
          • zniesmaczona.2017 Re: ODRADZAM SALON ANZA 10.12.17, 23:50
            Ja również jestem mocno rozczarowana po wizycie w salonie Anza. Atmosfera tam panujaca przypomina bazar niewolników z nadzorcą w roli właścicielki p.Anny której brakuje tylko bata by nim pospieszać asystentki. To co tam się dzieje to istny kabaret ... włascicielka krzycząca na cały salon przy klientach że Królowa jest tylko jedna i jest nią ona ha ha ha Co to za salon w którym od myca włosów poprzez nakładanie farby, zmywanie jej i suszeniu włosów zajmuje się pomoc fryzjerska a nie sam fryzjer? w jakim salonie w tych czasach używa się ręczników tekstylnych? zamiast jednorazowych? chyba tylko w takim w którym się oszczędza i naraża zdrowie klientów bo te ręczniki na pewno są używane kilka krotnie zanim zostaną uprane fuuu! co do moich włosów to miał być chłodny blond a wyszłam z żółtkiem na głowie. Stanowczo wszystkim odradzam wizyte w tym salonie!
      • marko_moni Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 24.03.17, 12:53
        Szczerze odradzam zarówno strzyzenie męskie jak i damskie.
        W strzyżenie damskim, podjęciu końcówek, wlosy nie układało sie i nie wyglądały na odświeżone.

Strzyżenie męskie u innej z fryzjerek fatalne. Mąż wrócił tam z reklamacja bo kępa włosów sterczala jak wyspa. Poprawiono obcięcia maszynka... W rezultacie i tak nie ładnie. Pani blond o charakterystyxnej buzi powinna się przekwalifikowac. Generalnie wieje tam fryzjerska pustka.
        • marko_moni Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 24.03.17, 12:53
          marko_moni napisała:

> Szczerze odradzam zarówno strzyzenie męskie jak i damskie.
          > W strzyżenie damskim, podjęciu końcówek, wlosy nie układało sie i nie wyglądały
          > na odświeżone.
          >
          > Strzyżenie męskie u innej z fryzjerek fatalne. Mąż wrócił tam z reklamacja bo k
          > ępa włosów sterczala jak wyspa. Poprawiono obcięcia maszynka... W rezultacie i
          > tak nie ładnie. Pani blond o charakterystyxnej buzi powinna się przekwalifikowa
          > c. Generalnie wieje tam fryzjerska pustka.
          >
        • zniesmaczona.2017 Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 22.11.17, 23:07

Ja również jestem mocno rozczarowana po wizycie w salonie Anza. Atmosfera tam panujaca przypomina bazar niewolników z nadzorcą w roli właścicielki p.Anny której brakuje tylko bata by nim pospieszać asystentki. To co tam się dzieje to istny kabaret ... włascicielka krzycząca na cały salon przy klientach że Królowa jest tylko jedna i jest nią ona ha ha ha Co to za salon w którym od myca włosów poprzez nakładanie farby, zmywanie jej i suszeniu włosów zajmuje się pomoc fryzjerska a nie sam fryzjer? w jakim salonie w tych czasach używa się ręczników tekstylnych? zamiast jednorazowych? chyba tylko w takim w którym się oszczędza i naraża zdrowie klientów bo te ręczniki na pewno są używane kilka krotnie zanim zostaną uprane fuuu! co do moich włosów to miał być chłodny blond a wyszłam z żółtkiem na głowie. Stanowczo wszystkim odradzam wizyte w tym salonie!
    • chrostula polecam P.Magdę z salonu MADAME przy Kondratowicza 09.08.11, 21:14
      Kondratowicza 18, przy bella NApoli.

pzdr
      mm
    • joanna186 Re: Szukam dobrej fryzjerki-bródno 04.08.18, 09:02
      Nie polecam salonu na Malborskiej 1. Byłam zapisana na 8 rano, fryzjerka nie przyszła, o 8:15 dwie pozostałe koleżanki zaczęły zastanawiać się czy może po nią zadzwonić czy lepiej nie bo przecież czasami się spóźnia a może miejsca parkingowego szuka... a niech klient czeka, zero szacunku dla klienta i jego czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka