Dodaj do ulubionych

Place zabaw

28.05.12, 09:34
Witam,
rok temu czytałam, że Targówek jest na końcu rankingu placy zabaw jeżeli chodzi o całą Warszawę. Czy rzeczywiście tak jest? Może możecie polecić jakieś fajne place zabaw w naszej dzielnicy oprócz tych w parku bródnowskim, ogródku jordanowskiego koło ulicy Tokarza. mam jeszcze małego smyka, więc chodzi mi o place zabaw dla dzieci młodszych.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 1emka1 Re: Place zabaw 30.05.12, 11:43
      namiastka takiego placu jest w ogródku jordanowskim przy Suwalskiej, niestety moim zdaniem trochę ubogo sad
    • mmagi Re: Place zabaw 30.05.12, 11:46
      no to własnie jest w parku placyk dla maluchów!
      duzo zieleni czego jeszcze chcesz?niby gdzie maja ci te place stworzyc?
      • mamawaw Re: Place zabaw 30.05.12, 13:42
        przy ul.Rembielińskiej obok C.express jest mały ale b. fajny plac dla maluszków
        • katenka1985 Re: Place zabaw 11.05.14, 23:18
          Minęło trochę czasu od założenia postusmile
          Może polecicie jakieś nowe place zabaw smile
          Mam 21 miesięczna córeczkę i szukamy placyka dostosowanego do Jej wieku smile szukam jakiegoś
          kameralnego placykusmile
          Mieszkamy przy Galerii Renova ale możemy spacerkiem przejść się w inna stronę Bródnasmile
          Można stworzyć aktualna "mapę" placy zabaw na Bródnie smile
          • lastyna Re: Place zabaw 12.05.14, 22:35
            Jestem za smile dziekuje za podciagniecie watku wink fajny ale mały płac zabaw jest na zurominskiej .
            • katenka1985 Re: Place zabaw 13.05.14, 08:46
              A w którym miejscu na Żurominskiejsmile po stronie kościoła?czy dalej może podać numer bloku gdzie się znajdujesmile u mnie pod blokiem przy renovie jest tylko 1 zjeżdżalnia,piaskownica,2huśtawkismile i obok taka karuzela gdzie się stoi takie koło do kręceniasmilemały ten placsmilemuszę się przejść koło carrefour zobaczyćsmile
              • mmagi masakra te wszystkie usmieszki:/ nt 13.05.14, 12:41

• magoo_king Re: Place zabaw 13.05.14, 23:30
                Katenka looknij że placyk przy Pekinie (Rembielińska 17/19), w okolicach szkoły sp 298, krakusa 2. Mały fajny kameralny placyk.
                • katenka1985 Re: Place zabaw 15.05.14, 11:32
                  Dzięki magoo smile
                  Byłam dziś w poszukiwaniu placu zabaw za carrefour express na Rembielińskiej.
                  Ale za carrefour nie było nic tylko pusty plac i kolejny bloksmile
                  Ale idąc od galerii rembielińska w stronę lidl przed carrefour po prawej stronie obok parkingu jest bardzo fajny plac ale ogrodzony i zamknięty. Po lewej jest parkin a po prawej szkoła. Ten plac jest pomiędzy smile bardzo fajny,ławeczki itd. Ale cały ogrodzony i zamknięty. Myślałam że to teren
                  prywatny ale jest tabliczka "plac zabaw".
                  Czy nie orientujecie się czy on zawsze jest zamknięty?przed tym placem jest tabliczka z ulica Nadwiślańska.
                  • katenka1985 Re: Place zabaw 15.05.14, 11:37
                    Źle przeczytałam smilemyślałam że on jest za carrefoursmile to może chodzi o ten gdzie ja byłamsmile
                    • katenka1985 Re: Place zabaw 07.03.16, 19:12
                      Up.
                      Czy powstały jakieś nowe placyki lub inne przeszły remont.
                      Moze ktos cos poleci?
    • gilbert007 Re: Place zabaw 17.03.16, 12:19
      Staramy się by na podwórku przy Pekinie (Rembielińska 15,17,19/Bazyliańska 18/Krakusa 1) powstały nowe place zabaw z prawdziwego zdarzenia. Tam mieszka 2000osób. Jak się uda, to może w przyszłym roku coś tam będzie.
      Polecam naszą stronęwww.facebook.com/rembielinska
      • katenka1985 Re: Place zabaw 22.03.16, 07:37
        A ten placyk o ktorym magoo_king pisze przy Krakusa 2 nadal funkcjonuje?
        • gilbert007 Re: Place zabaw 29.03.16, 13:44
          Przy Krakusa 2 nie ma publicznego placu zabaw. Jest tam plac świetlicy szkolnej, ale jest zamknięty, na terenie szkoły.
          Plac zabaw przy Rembielińskiej 17, bo o ten pewnie chodzi magoo_king jest w kiepskim stanie, jedna zapuszczona piaskownica, jakaś huśtawka i drabinki - wszystko.
          Ostatnio wyrwali z ziemi "kółko i krzyżyk" crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka