Dodaj do ulubionych

sklep zoologiczny

12.06.12, 08:48
Witam, czy nie wie ktoś może gdzie w okolicach targówka/bróda jest jakis fajny sklep zoologiczny i jeszcze najlepiej żeby mieli produkty beaphara???
Obserwuj wątek
    • mmujer Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 09:36
      Jest na takiej krótkiej uliczce koło Urzędu Gminy. Co tam mają to nie wiem.
      • kam98 Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 13:47
        Tak, polecam ten sklepik. Mają praktyczycznie wszystko: począwszy od rybek, zwierzaczków- po karmy i akcesoria. Sprzedawcy są bardzo kompetentni i widać, że mają nie byle jakie pojęcie co i dla kogo sprzedają. Kiedyś jeden sprzedawca o żywieniu mojego kotka opowiadał mi niemalże godzinę, uświadomił mi wtedy wiele ważnych rzeczy. Przyjemnie zrobić tam zakupy!
        • pieskuba Re: sklep zoologiczny 27.07.12, 09:30
          Pan z tego sklepu jest znany z tego, że dużo gada i robi wrażenie kompetentnego, bardzo lubi udzielać rad ale najczęściej opowiada straszne bzdury. W każdym razie o ptakach i gadach nie ma pojęcia, może na kotach rzeczywiście się zna, ale nie ufałabym.
    • seidhee Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 14:20
      Ja wszystko dla zwierzaków kupuję w necie, jest taniej i większy wybór. Z tego co widziałam w stacjonarnym zoologu na Bródnie (nie tym koło urzędu, tam nie byłam) to niestety króluje Royal Canin i Purina na granicy przydatności do spożycia.
      • gekon-3 Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 14:27
        kakadu przy leroy merlin w centrum handlowym M1. mają duży wybór.
      • michal_74 Re: sklep zoologiczny 13.06.12, 12:28
        Tak, Iguana jest ok, nie silą się na geniuszy, którzy z wyższością półbogów pouczają malutkich o wiedzy nadprzyrodzonej. Akwarystyczny jest też dobry na Radzymińskiej (vis a vis) Obi. Duży wybór, ale różna obsługa - zależy jak się trafi.
        • annniul Re: sklep zoologiczny 13.06.12, 22:40
          ok, przejdę się do króregoś....tylko ja szukam konkretnie beaphara dla młodych królików i jakoś nigdzie znaleźć nie mogecrying
          • sibeliuss Re: sklep zoologiczny 14.06.12, 08:17
            Pozostaje internet.
          • michal_74 Re: sklep zoologiczny 14.06.12, 10:18
            Jeden ze sprzedawców w Iguanie jest fanem królików.
            • annniul Re: sklep zoologiczny 14.06.12, 10:39
              hmm...włąśnie jeśli chodzi o net ufam tylko krakvetowi, ale chwilowo nie mają tego czego szukam...szukam dalejsmile a o info dotyczący Pana z Iguany dziękismile może coś doradzi fajnegosmile
              • seidhee Re: sklep zoologiczny 15.06.12, 15:02
                Ja kupuję w Animalii, Keko i czasem w Zooplusie - zawsze byłam zadowolona. Ale nie wiem, jak te sklepy są zaopatrzone pod kątem królików, bo ja mam koty wink
                • annniul Re: sklep zoologiczny 17.06.12, 18:50
                  znalazłam beaphara w zoologicznym w auchan na modlińskiej, trochę to mi nie po drodze, ale w innych nie było tego czego szukałam...
              • scoob-y-doo Re: sklep zoologiczny 19.06.12, 21:24
                w auchan na modlińskiej mają produkty beaphara, pełen asortyment o ile dobrze kojarzewink
                • annniul Re: sklep zoologiczny 20.06.12, 10:47
                  no cos tysmile

jest jeszcze w takim zoologu na łojewskiej chyba, też maja sporo beaphara i na targówku była, ale już nie masmile
                  • scoob-y-doo Re: sklep zoologiczny 21.06.12, 19:40
                    sorry, ale nie wiem jak to się stało:0 dobrze że dałaś rade sama i ogarnełaś teamt
                    • annniul Re: sklep zoologiczny 22.06.12, 19:28
                      a sorry, że zmieniam temat, na ile wam wystarsza karma??
                      • duzyzuk Re: sklep zoologiczny 07.07.12, 19:34
                        To zależysmile mi dzięki temu że jest sezon na świerze warzywa i owoce wystarcza na kilka mies dłużej niż gdbym dawał normalniesmile
                        • annniul Re: sklep zoologiczny 08.07.12, 16:39
                          ok, a opłaca się kupowac większe paczki? czy taka karma jak jest otwarta to się nie popsuje?? żeby nie zaszkodziła zwierzakowi
                          • gazeciarz Re: sklep zoologiczny 23.07.12, 11:41
                            Galeria Rembielińska
                            KAKADU
                            • annniul Re: sklep zoologiczny 27.07.12, 09:28
                              ja z kakadu mam średnie doświadczenia...
                              • gang_ren Re: sklep zoologiczny 23.08.12, 22:57
                                Animalia polecam! ze stacjonarnych...na bazarku Kondratowicza jest dobry zoolog
    • majla7 Re: sklep zoologiczny 27.01.15, 10:13
      Sklep Nestor na Bolesławickiej 12 jest spoko jak czegoś nie ma to sprowadzają bez dodatkowych opłat smile)
      • majla7 Re: sklep zoologiczny 27.01.15, 10:14
        Nestor Sklep zoologiczny na Bolesławickiej 12 (W bloku obok lidla )jest spoko, nawet jak czegoś nie ma to sprowadzają bez dodatkowych kosztów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka