annniul 12.06.12, 08:48 Witam, czy nie wie ktoś może gdzie w okolicach targówka/bróda jest jakis fajny sklep zoologiczny i jeszcze najlepiej żeby mieli produkty beaphara??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmujer Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 09:36 Jest na takiej krótkiej uliczce koło Urzędu Gminy. Co tam mają to nie wiem. Odpowiedz Link
kam98 Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 13:47 Tak, polecam ten sklepik. Mają praktyczycznie wszystko: począwszy od rybek, zwierzaczków- po karmy i akcesoria. Sprzedawcy są bardzo kompetentni i widać, że mają nie byle jakie pojęcie co i dla kogo sprzedają. Kiedyś jeden sprzedawca o żywieniu mojego kotka opowiadał mi niemalże godzinę, uświadomił mi wtedy wiele ważnych rzeczy. Przyjemnie zrobić tam zakupy! Odpowiedz Link
pieskuba Re: sklep zoologiczny 27.07.12, 09:30 Pan z tego sklepu jest znany z tego, że dużo gada i robi wrażenie kompetentnego, bardzo lubi udzielać rad ale najczęściej opowiada straszne bzdury. W każdym razie o ptakach i gadach nie ma pojęcia, może na kotach rzeczywiście się zna, ale nie ufałabym. Odpowiedz Link
seidhee Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 14:20 Ja wszystko dla zwierzaków kupuję w necie, jest taniej i większy wybór. Z tego co widziałam w stacjonarnym zoologu na Bródnie (nie tym koło urzędu, tam nie byłam) to niestety króluje Royal Canin i Purina na granicy przydatności do spożycia. Odpowiedz Link
gekon-3 Re: sklep zoologiczny 12.06.12, 14:27 kakadu przy leroy merlin w centrum handlowym M1. mają duży wybór. Odpowiedz Link
michal_74 Re: sklep zoologiczny 13.06.12, 12:28 Tak, Iguana jest ok, nie silą się na geniuszy, którzy z wyższością półbogów pouczają malutkich o wiedzy nadprzyrodzonej. Akwarystyczny jest też dobry na Radzymińskiej (vis a vis) Obi. Duży wybór, ale różna obsługa - zależy jak się trafi. Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 13.06.12, 22:40 ok, przejdę się do króregoś....tylko ja szukam konkretnie beaphara dla młodych królików i jakoś nigdzie znaleźć nie moge Odpowiedz Link
michal_74 Re: sklep zoologiczny 14.06.12, 10:18 Jeden ze sprzedawców w Iguanie jest fanem królików. Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 14.06.12, 10:39 hmm...włąśnie jeśli chodzi o net ufam tylko krakvetowi, ale chwilowo nie mają tego czego szukam...szukam dalej a o info dotyczący Pana z Iguany dzięki może coś doradzi fajnego Odpowiedz Link
seidhee Re: sklep zoologiczny 15.06.12, 15:02 Ja kupuję w Animalii, Keko i czasem w Zooplusie - zawsze byłam zadowolona. Ale nie wiem, jak te sklepy są zaopatrzone pod kątem królików, bo ja mam koty Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 17.06.12, 18:50 znalazłam beaphara w zoologicznym w auchan na modlińskiej, trochę to mi nie po drodze, ale w innych nie było tego czego szukałam... Odpowiedz Link
scoob-y-doo Re: sklep zoologiczny 19.06.12, 21:24 w auchan na modlińskiej mają produkty beaphara, pełen asortyment o ile dobrze kojarze Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 20.06.12, 10:47 no cos ty jest jeszcze w takim zoologu na łojewskiej chyba, też maja sporo beaphara i na targówku była, ale już nie ma Odpowiedz Link
scoob-y-doo Re: sklep zoologiczny 21.06.12, 19:40 sorry, ale nie wiem jak to się stało:0 dobrze że dałaś rade sama i ogarnełaś teamt Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 22.06.12, 19:28 a sorry, że zmieniam temat, na ile wam wystarsza karma?? Odpowiedz Link
duzyzuk Re: sklep zoologiczny 07.07.12, 19:34 To zależy mi dzięki temu że jest sezon na świerze warzywa i owoce wystarcza na kilka mies dłużej niż gdbym dawał normalnie Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 08.07.12, 16:39 ok, a opłaca się kupowac większe paczki? czy taka karma jak jest otwarta to się nie popsuje?? żeby nie zaszkodziła zwierzakowi Odpowiedz Link
annniul Re: sklep zoologiczny 27.07.12, 09:28 ja z kakadu mam średnie doświadczenia... Odpowiedz Link
gang_ren Re: sklep zoologiczny 23.08.12, 22:57 Animalia polecam! ze stacjonarnych...na bazarku Kondratowicza jest dobry zoolog Odpowiedz Link
majla7 Re: sklep zoologiczny 27.01.15, 10:13 Sklep Nestor na Bolesławickiej 12 jest spoko jak czegoś nie ma to sprowadzają bez dodatkowych opłat ) Odpowiedz Link
majla7 Re: sklep zoologiczny 27.01.15, 10:14 Nestor Sklep zoologiczny na Bolesławickiej 12 (W bloku obok lidla )jest spoko, nawet jak czegoś nie ma to sprowadzają bez dodatkowych kosztów Odpowiedz Link