dario05 02.03.05, 10:34 Ale było by pięknie gdyby ten wariant się utrzymał. I szybciutko do Świętokrzyskiej. Ech marzyciel ze mnie, co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: Metro wzdłuż Kondratowicza 02.03.05, 12:33 dario05 napisał: > Ale było by pięknie gdyby ten wariant się utrzymał. I szybciutko do > Świętokrzyskiej. Ech marzyciel ze mnie, co? Dlaczego? Jeszcze 20 lat i kto wie ? Odpowiedz Link
dario05 Re: Metro wzdłuż Kondratowicza 02.03.05, 15:58 Tylko 20 lat? To wygląda na to że jeszcze tego dożyję! Idę łyknąć żeń-szenia! O! I tyle! Odpowiedz Link
nadka1 Re: Metro wzdłuż Kondratowicza 16.04.05, 19:01 Jak tak dalej pójdzie to wątpie żebyśmy dożyli tej pięknej chwili,obawiam się że 20 lat to trochę mało jak na nasze realia Odpowiedz Link
arhe1 Re: Metro wzdłuż Kondratowicza 29.04.05, 16:47 to może My Internauci zacznijmy działać i na początek zasypujmy radnych i bezradnych meilami w tej sprawie (są w końcu strony miasta gdzie jest np adres e-mail do miejskiego rzecznika konsumentow). Proponuje następujący text: "Mniej i bardzie szanowni działacze samorządowi!!! My mieszkańcy domagamy się natychmiastowego rozpoczęcia budowy metra z Bródna - tak aby za 20 lat moglibyśmy dojechać na Świętokrzyską. Jak nie to żegnajcie diety i stanowiska - po następnych wyborach nikt z was nie nakarmi pyska!!!" o . Odpowiedz Link
sloggi Re: Metro wzdłuż Kondratowicza 08.05.05, 12:48 dario05 napisał: > Ale było by pięknie gdyby ten wariant się utrzymał. I szybciutko do > Świętokrzyskiej. Ech marzyciel ze mnie, co? Marzenia się spełniają Odpowiedz Link
dario05 Re: Metro wzdłuż Kondratowicza 10.05.05, 23:28 sloggi napisał: > Marzenia się spełniają Taaaak? Możliwe. Ale kiedy? Odpowiedz Link