m_arita 05.04.08, 12:18 Chciałabym zmienić bank,z racji bliskości od miejsca zamieszkania wybrałam bank Millenium.Co sądzicie o tym banku, pytam oczywiście osoby które mają swoje oszczędności właśnie w tym banku. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.zal Re: Bank Millenium 05.04.08, 19:29 blisko mnie sa dwa oddziały - koło poloneza i na kondratowicza. jest tez chyba oddział na podgrodziu. nie miałam nigdy problemów. przez trzy lata nie natrafiłam zeby nie było kasy w bankomacie, wtedy gdy potrzebowałam. opłata miesieczna jesli zarabiasz powyzej 1500zł - zero, płaci sie raz na m-sc 1,99 za ubezpieczenie karty i raz na rok jest jakas opłata ok 20, ale w tej chwili nie pamietam za co/?/. serwis internetowy millenet funkcjonuje bez zarzutu -łatwy w obsłudze przelewy 0,50zł. jest tez fajna lokata /juz od 1 dnia/, która mozna załozyc przez internet Odpowiedz Link
jepetto1973 Re: Bank Millenium 06.04.08, 22:01 Tylko sciemniają co do darmowych wszystkich bankomatów. Gdzie bym nie włożył karte to sciągają sobie 5 zł nawet jak wybieram 50 zł czyli 10%! A miały byc wszystkie bankomaty za darmo!!!!! Odpowiedz Link
malborska3 Re: Bank Millenium 07.04.08, 12:30 pierwsze słyszę aby wypłaty z bankomatów nie millennium miałby być za darmo, a jestem klientem 8 lat. Z banku jestem zadowolony, szczególnie za sprawą obsługi konta przez internet i sms. Odpowiedz Link