korniz 05.11.09, 15:40 W biurze męża mają zwolnić połowe pracowników.Mąż jest jedynym wyżywicielem naszej 4 os rodzinki.Strasznie się boimy że dostanie wypowiedzenie.Oboje się modlimy i prosimy zeby ktoś się dolączył do naszej prośby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brucha Re: modlitwa o pracę 05.11.09, 18:17 dołączam i ja. mój mąż od kilku miesięcy jest bez pracy. zostałam jedyną żywicielką rodziny. i wcale nie jestem z tego dumna. i przeraża mnie myśl co będzie jeśli ja też zostanę bez pracy... Odpowiedz Link
ula27121 Re: modlitwa o pracę 06.11.09, 08:10 Ostatnio co raz więcej intencji w sprawie pracy niestety. Będę pamiętać. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: modlitwa o pracę 06.11.09, 09:48 Dołączam. I my znamy, co to są problemy z pracą choć wolę mieć problemy z pracą niż ze zdrowiem Odpowiedz Link
korniz Re: modlitwa o pracę 21.11.09, 22:52 30 listopada czeka nas ten dzień .Oby tylko się udało przetrwać. Odpowiedz Link
wiesia140 Re: modlitwa o pracę 18.11.10, 10:10 Czy jest choć trochę lepiej u ciebie , można ci jakoś pomóc? Odpowiedz Link
korniz Re: modlitwa o pracę 18.11.10, 12:44 A więc tak maz w tamtej firmie pracował do końca stycznia 2010 a od lutego załapał się dzieki koledze do innej firmy tylko że zarabia mniej niż w tamtej.Na życie skromne starcza na opłaty też ale to życie z ołówkiem ręku.Ważne że nie głodujemy.Ten kryzys nauczył nas że kazdą złotówkę należy szanować a dokładnie żeby nic nie marnowało się.Gorzej z oszczędnościami,ale mam nadzieję że kiedyś to się zmieni na lepsze. Dziękuję za pamięć i za modlitwy.A to już dużo Odpowiedz Link
babeth Re: modlitwa o pracę 03.12.10, 10:10 Korniz, witam Ciebie serdecznie. Chciałam podzielić się radością- też dopadł nas kryzys gospodarczy i zostaliśmy na pewien okres bez środków do życia- od tego czasu codziennie modlę się i dziękuję za pracę. Teraz jest dobrze. Ciężkie czasy przetrwaliśmy. Ale dzięki kryzysowi nauczyliśmy się szanować każdą złotówkę i każdy kawałek jedzenia no i przede wszystkim zaczęliśmy rozmawiać z Panem Bogiem. Odpowiedz Link