05.08.05, 18:38
Mojego męża zwolnili właśnie z pracy...Tak bez powodu.....
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: :((((((( 05.08.05, 19:28
      Bardzo mi przykro, Sylviek... Mam nadzieję, że skoro zamknęły się Wam jedne
      drzwi, Pan Bóg wkrótce otworzy następne...
    • nordynka1 Re: :((((((( 05.08.05, 20:09
      ooo, to trudny czas macie..
      ufam że coś jeszcze z tego dobrego dla Was wyniknie

pamiętam w modlitwie
    • mamaanieli Re: :((((((( 05.08.05, 20:59
      Bardzo mi przykrosad
    • samboraga Re: :((((((( 06.08.05, 10:54
      Ciężko Wamsad((
      My przeżywaliśmy chwile grozy tydzień temu - u mojego męża zwolnili dwie
      osoby, 'na razie'...sad(
      Oby szybko znalazło się Wam coś nowegosmile
      • magda9945 Re: :((((((( 08.08.05, 21:21
        To przykre,ale moze czeka juz naniego lepsza praca.
        W zeszlym roku,kiedy dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy moj maz tez zostal
        zwolniony-i co mieszkam w malej miejscowosci,gdzie o prace jest baardzo
        trudno,ale szybko ja znalazl mimo iz odrzucil dwie propozycje,ku mojemu
        niezadowoleniu.Dzis wiem,ze zrobil dobrze.
        Bede cie wspierac w modlitwie,nie zalamuj sie.
    • pchliczek Re: :((((((( 18.08.05, 20:15
      czyli dostał wypowiedzenie tak? mam nadzieję, że pracodawca nie okazał się
      burakiem i choć odprawę zgodną z kodeksem pracy dostaniecie
      ja w pierwszej swojej pracy jak dostałam wypowiedzenie stuliłam uszy po sobie i
      koniec ale za drugim razem byłam już mądrzejsza i kazałam sobie odprawę
      zapłacić taką jak przysługuje w kodeksie - przysługuje zawsze jeśli umowa sama
      nie wygasa, nie rozwiąże się za porozumieniem stron i nie z winy pracownika (a
      to ostatnio baaardzo trudno udowodnić więc nawet jak pracodawca to napisze to i
      tak jest do podważenia)
      życzę Wam z całego serca by mąż szybko znalazł pracę i to lepszą, wiem jak to
      jest jak w jednej chwili człowiek traci poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa
      związane z pracą sad(
      p
      • zonka77 Re: :((((((( 19.08.05, 08:01
        módlcie się i zaufajcie Bogu. Jak wielu, my też przechodziliśmy przez brak
        pracy - cały rok trudów i niechcianych, nieuniknionych długów, dziękuję jednak
        Bogu za ten czas ponieważ był nam niezmiernie potrzebny - bez niego nie
        bylibyśmy tak blisko siebie i nie zrozumielibyśmy jak bardzo Jego potrzebujemy,
        dla nas akurat to była niezbędna lekcja co teraz wyraźnie widzimy, dla Was może
        to np. nowa szansa, nie wiem ale Bóg napewno ma plan dla was smile
        PS: naprawdę wiem co to znaczy stracić pracę i nie mieć kompletnie pieniędzy i
        nie móc znaleźć nowej pracy i z całą świadomością tego jak było ciężko z całego
        serca za ten okres dziękuję bo pomógł nam dojrzeć to czego wcześniej nie
        widzieliśmy i docenić to czego nie docenialiśmy smile nie była to kara ale lekcja -
        piszę oczywiście o nas, my lekcji potrzebowaliśmy, nie zroum tego przypadkiem
        tak że mówię Ci że to dla was lekcja smile tak akurat było u nas. Usiłuję tylko
        powiedzieć że Bóg ma takie plany że z perspektywy czasu wierzący człowiek widzi
        dlaczego tak się działo, znajduje siłę w Bogu i potem jest jeszcze lepiej jeśli
        właściwie czas problemów wykorzystasz i zaufasz Jemu.
        • sylviek1 dziękuję Wam:) 19.08.05, 23:04
          Dziękuję Wam bardzo, narazie pracy nie ma...Ale powiem Wam, że jest też dobra
          strona tej sytuacji. W końcu jesteśmy razem, widzimy się, spotykamy, spędzamy
          czas z naszą córcią. A w to, że znajdzie pracę wierzymy mocno, w końcu to Bóg
          kieruje nas na właściwą drogę..
          W modlitwie siła!!
          Sylwia z Olcią i Wojtkiem
          • jaacek Re: dziękuję Wam:) 20.08.05, 23:15
            A czym się Twój mąż zajmuje?
            • jaacek Re: dziękuję Wam:) 20.08.05, 23:16
              To znaczy: kim jest z zawodu?
              • sylviek1 Re: dziękuję Wam:) 22.08.05, 09:47
                Z zawodu jest monterem układów elektronicznych (ale nie pracuje już w zawodzie
                ponad 10lat),zawód wykonywany już od kilku lat- magazynier z uprawnieniami na
                wóżki, suwnice, a zawód wymarzony - geodeta!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka