pawlinka 02.10.05, 15:45 Jeśli dobrze liczę, dziś mija pół roku od chwili, kiedy JP II wrócił do domu Ojca... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mader1 Re: JP II 03.10.05, 14:54 U nas w kościele nie umknęło. Nasza grupka młodych ( moja córka też !) spiewała na wieczorno- nocnej mszy "Barkę". Odpowiedz Link
glupiakazia Re: JP II 04.10.05, 09:24 U nas w kosciele niestety umknelo, ale nam nie umknelo. Wieczorem modlilismy sie za spokoj Jego duszy... A ja ciagle mysle, ze Go juz nie ma tu z nami, nie ma dnia zebym nie myslala Ale wiem - i czuje to - ze stamtad jest bardziej z nami... Odpowiedz Link
pawlinka Re: JP II 04.10.05, 09:50 glupiakazia napisała: >> A ja ciagle mysle, ze Go juz nie ma tu z nami, nie ma dnia zebym nie myslala > Ale wiem - i czuje to - ze stamtad jest bardziej z nami... > Ja też KAziu, ja też...tak samo. A jak moje dzieci śpiewają "Barkę" z nową zwrotką: "Pan kiedyś stanął nad Wisłą Szukał kogoś kto odda mu wszystko By łowić serca słów Bożych prawdą. Ref.: O Panie Ty na niego spojrzałeś, Twoje usta jego wyrzekły imię. Swoją barkę pozostawił na brzegu, Razem z Tobą nowy zaczął dziś łów". To jestem baaardzo wzruszona i ciesze się, że go mamy TAM!!! Odpowiedz Link
mamalgosia Re: JP II 04.10.05, 11:27 ja mam to samo: nie ma dnia, żebym i Nim nie myślała Odpowiedz Link