kim5 02.04.09, 21:28 Już nie cierpi. Zmarła dziś po południu. Proszę o modlitwę i pamięć dla Niej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nati1011 Re: Moja Babcia (*) 02.04.09, 21:47 (*)(*)(*) dla Twojej Babci. Pamietam jak umierała moja abcia, to zrobiło mi się nagle tak smutno, że tak długo cierpiała, tak bardzo trudno było się nią opiekować, ze chyba nawet nie bedziemy płakać po jej śmierci, że wszyscy odczujemy to jako ulgę. I było mi bardzo przykro. Na szczęście po jej śmierci był i żal i tęsknota i łzy - tak jakby ta śmierć uwolniła nas od całego balastu jej potwornej choroby. I Wam tego życzę. Odpowiedz Link
kim5 Re: Moja Babcia (*) 02.04.09, 21:54 Czuję ulgę i jakąś lekkość. Ona cierpiała. Poza tym mimo mojej słabej wiary ja tak bardzo wierzę w to, że Bóg najlepiej wie, kiedy jest ten moment. W ostatnich dniach modliłam się, żeby zrobił tak, jak jest najlepiej. Ona była bardzo wierząca. I wiem, że uśmiecha się do mnie z góry. Może stąd ta lekkość - ja czuję ten jej uśmiech. Odpowiedz Link