ksenia23 30.08.04, 13:05 Witam serdecznie. Mam pytanko dotyczace szminki ultra color rich. Jak wygladaja kolory gold dipped i cappuccino na ustach? Dzieki z gory za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shimmer Re: szminka 31.08.04, 22:20 Ciężko to określić, bo każda z nas ma inny rodzaj ust, inne natężenie czerwieni wargowej itd. Itp. Gold Dipped mi się osobiście nie podoba. Wychodzi na ustach jak stare złoto wpadające w brąz, ale jest dość transparentna i jak dla mnie jest perłowa. Efekt ogólnie mało wyraźny. Cappuccino w opakowaniu wygląda tak jak nazwa wskazuje. Na ustach to beż, ale u mnie wpada lekko w róż, ale jest bardzo ładny. Trochę mi przypomina błyszczyk w kolorze Ticked Pink. Jakbym Ci miała doradzać to wybrałabym Cappuccino. Odpowiedz Link
justa_79 Re: szminka 13.09.04, 10:33 mam Gold Dipped i jest całkiem ładna, choć spodziewałam się czegoś bardziej złotego. daje taki złocisty jasny, ciepły beż. fajnie wygląda na opalonej skórze, pasuje do kosmetyków Arabian Glow. Odpowiedz Link