mrowina1 14.08.06, 18:39 Witam Zastanawiam sie nad kupnem tej torebki ale nie wiem czy warto,może ktoś ją widział i powie coś na temat.Czy jest zapinana na zamek i czy w środku ma jakieś przegródki,kieszonki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malami49 Re: Torebka Lussin z kat.10 14.08.06, 22:28 ja tez sie zastanawiam nad kupnem tej torebki jednak nic mi nie wiadomo na jej temat ale bardzo mi sie podoba,moje klietki zamawialy torebki z wczesniejszych katalogow i byly bardzo ladnie i starannie wykonane,mam na mysli rowniez srodek torebki,i mam nadzieje ze i ta taka bedzie Oriflame! dolacz sie i zarabiaj.Chcesz sprobowac? napisz ! Odpowiedz Link
ew.de Re: Torebka Lussin z kat.10 14.08.06, 23:03 ja również poluję na jakieś informaje dot. tej torebki, jestem również zainteresowana torebką Kithira z 12.( ładniejsza złota czy niebieska?) Odpowiedz Link
hepinka KITHIRA 15.08.06, 00:05 cytuję za allegro: KITHIRA pojemna, modnie połyskująca torba zaopatrzona w wygodną kieszeń boczną i dwie praktyczne kieszonki wewnętrzne. Zapinana na suwak. Wymiary: 28 x 37,5 x 15 cm Długość rączek: 18,5 cm Materiał: PCV i poliester zapowiada się ciekawie Odpowiedz Link
piksie Re:może ktoś widział torebkę Lussin? 19.08.06, 10:34 Ciekawa jestem jak oceniacie tę torebkę ? Kusi mnie, ale nic nie wiem ponad to co w katalogu. Pozdrawiam Odpowiedz Link