marta.kunc 02.09.05, 10:16 BOZE JAK JA ZA TYM TESKNIE.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: A SERWOWIT?????? 05.09.05, 18:23 czy to bylo robione z serwatki? nie pamietam czy to pilam, ale chyba nie. Odpowiedz Link
marta.kunc Re: A SERWOWIT?????? 10.09.05, 14:11 to byl taki brazowy napoj (chyba z drozdzy) w butelkach takich jak smietana.slodkawy, szczypal troche w jezyk:) pycha... Odpowiedz Link
cereusfoto Re: A SERWOWIT?????? 13.09.05, 07:53 i do tego z kapslem aluminiowym w kolorze filetowym!!! Nigdy nie piłam i nie wiem co straciłam... Odpowiedz Link
akagi666 Re: A SERWOWIT?????? 16.09.05, 14:43 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeenyyyyyyyyyy - ale sobie przypomniałem - najlepszy smak dzieciństwa ! To się u nas nazywało SZAMPAN MLECZNY i jak przekłułem ten fioletowy kaspelek to fajnie syknęło i się pieniło . Szczypało w język . Potem komuch zaprzestały produkcji , bo z serwatki uzyskuje sie m in kazeinę . I dlatego znienawidziłem czerwonych w wieku 7 lat . Zabrali mi coś mojego - jak i innym rodakom . Odpowiedz Link