21.11.09, 18:07
napije się ze mną popołudniowej kawy? Parzy się, już pachnie w całym domu.
Przydałby się jeszcze kawałek czegoś słodkiego smile
Obserwuj wątek
    • elokwentna_marysia Re: Kto 21.11.09, 18:09
      mogę z colą Ci potowarzyszyć smile ale jak znam życie Kontik nie odmowi, to
      zadeklarowany kawosz smile
      • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:13
        Jak miło was widzieć smile
        Maryś, cola się znajdzie smile O to Kontik, też uzależniony od kofeiny? hihi

Kontik, poproszę, nawet dwie kostkismile
        I opowiadajcie, co tu się działo...
        • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:17
          Ja tez miam dziure informacyjna.. dwa dni poza domem...

Tak, jestem uzalezniony od kofeiny smile
          • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:25
            Dwa dni, ho ho, gdzieś Ty się podziewał? To kto mi teraz opowie, co tu się działo?
            Maryska, pewnie usnęła big_grin
            • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:31
              A ja bylem u klienta i musialem w hotelu nocowac bo za daleko bylo na
              powrot.. Biedne kociska byly taaaakie wytesknione gdy wrocilem uncertain
              • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:32
                Futrzaki stęsknione? smile
                No i dlatego nie mogę mieć psa, jak go zostawiać w domu samegosad
                Nie lubię hoteli.
                • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:36
                  Oj tak.. jak zostaja same na troche dluzej to sie potem kleja do mnie i
                  widac, ze sa wyraznie stesknione..
                  Kolejna wyzszosc kota nad psem.. tongue_out
                  Wiec mamy cos wspolnego.. tez nie jestem wielbicielem hoteli.. nie ma
                  to jak wlasne lozko smile
                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:47
                    Nie, nie nie ma wyższości zwierzą. Wszystkie są równe i cudowne smile
                    Kiedyś będę mieć wielkiego kudłatego psiaka smile

Zgadzam się, jak spać to we własnym domku smile
                    • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:50
                      Jest wyzszosc w kontekscie problemow "wychowawyczych" tongue_out

No ewentualnie moze to byc lozko dobrej znajomej big_grin
                      • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:56
                        W moim przypadku to na razie teoria, więc się nie wypowiem smile

O, Ty! big_grin
                        • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:57
                          Co "o, ty" ? Przeciez to taakie ludzkie tongue_out A trudno aby kazde w swoim
                          lozku bylo tongue_out
                          • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:04
                            To się nie da w dwóch rożnych? smile O niech to.... a myślałam... tongue_out
                            • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 19:06
                              Przekro mi, ze Cie musialem tak rozczarowac sad
                              • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:11
                                Czego to się człowiek nie dowie na ... forum smile
                                • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 19:16
                                  I ile klopotow mozna dzieki takim informacjom zaoszczedzic big_grin
                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:21
                                    Albo uświadomić sobie, ile się straciło tongue_out
                                    • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 19:26
                                      No tak.. to tez uncertain Ale Ty pewnie mloda kozka jestes, wiec nie moglas az
                                      tyyyle stracic tongue_out
                                      • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:32
                                        O i tego się trzymajmy smile
                                        • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 19:36
                                          No tak, pewnie uwazasz, ze Twoje 26 lat to juz wiek podeszly jest, co
                                          tongue_out ?
                                          • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:40
                                            smile

Wiesz, co mówią, kobieta ma tyle lat, na ile wygląda tongue_out
                                            • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 19:42
                                              To co Ty o tej porze robisz poza lozkiem??? Marsz myc zabki i spac tongue_out
                                              • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:48
                                                Oglądałam Dobranockę i tak jakoś...tongue_out Ząbki, a kolacja? buuuu
                                                • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 19:49
                                                  O tej porze sie juz nie jada.. jak bedziesz juz duza to takie pozne
                                                  jadanie moze sie skonczyc opona na brzuszku tongue_out
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:52
                                                    Tak jest proszę pana, a batonika mogę? tongue_out Bo burczy mi w brzuszku, obejrzałam go
                                                    żadnej oponki tu nie widać, czy to źle?tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 20:13
                                                    Dziecka, jak bedziesz batoniki jadala to sie oponki zrobia i bedziesz
                                                    mogla otworzyc serwis oponiarski tongue_out Wiec batonikom mowimy stanowcze nie
                                                    tongue_out
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 20:38
                                                    Zawsze chciałam mieć swoją firmę smile O mów tak do mnie smile
                                                    Kto mówi nie, ten mówi nie: Zjadłam Pawełka tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 20:42
                                                    Modliszka tongue_out
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 20:44
                                                    Czyż Nas nie uwielbiacie?smile
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 20:47
                                                    Ta wasza pewnosci siebie jest wrecz mordercza surprised
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 20:51
                                                    Coś mi podpowiada, że nie jest to, mimo wszystko, zabójczesmile
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 20:52
                                                    Ciekawe czy Pawelek tez jest tego zdania tongue_out
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 20:57
                                                    Mniam, był mięciutki, delikatny, rozpływał się w ustach i sprawił radość. Myślę,
                                                    że jest zadowolony tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:00
                                                    Bo ja nie bylbym tego taki pewny.. w konco to on stracil zycie..
                                                    biedaczysko sad
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 21:02
                                                    Patrzysz ze złej perspektywy... Zginął w takich okolicznościach.. Poświęcił
                                                    się... Czyż to nie romantyczne?tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:05
                                                    Tak, jak smierc na atak serca w czasie seksu big_grin
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 21:09
                                                    Wyobrażasz sobie, te wspomnienia w niebie? smile
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:14
                                                    Miejsmy wiec nadzieje, ze Pawelek nie byl ateista tongue_out
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 21:19
                                                    Oj, kupię nowego i będzie nowy model smile Reinkarnacja tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:22
                                                    hahaha smile Coz za czarujace okrucienstwo big_grinDDDDD
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 21:29
                                                    I tak zostałam batonikowym potworem sad
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:32
                                                    Nie zostalas, tylko sama ciezko na to miano zapracowalas smile No i
                                                    oczywiscie nie potworem, raczej batonikowa dreczycielka big_grin
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 21:41
                                                    Hm, myślałam, że Pawełek to lubi... sad

Batonikowa dręczycielka mi się podoba smile
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:45
                                                    No coz. juz nie poznamy jego opinii.. odszedl od nas na zawsze uncertain

Nie zdziw sie, ze gdy wejdziesz do sklepu to batoniki zaczna uciekac w
                                                    poplochu smile
                                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 21:48
                                                    Myślisz, że moje zdjęcie będzie wisieć jako ostrzeżenie w każdym sklepie w
                                                    dziale Słodycze? smile
                                                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 21:52
                                                    No nie bylbym zdziwionysmile
              • elokwentna_marysia Re: Kto 21.11.09, 18:42
                tutaj?
                no więc clear dopadła melancholia, nie psociła nic a nic w tym tygodniu...
                fallen86 dla odmiany jak szczygiełek,
                sebtrom z kolei wyciszył się, nie flirtuje, znaczy jak nic grypę złapał i nic go
                nie wzrusza,
                vidmo76 wrócił po wojażach i goni za kasą, praca i praca.
                tetika czekała na środę, środa minęła a Ona nic oficjalnie nie zdradziła jak
                było... wink cokolwiek miało się wydarzyć w tą środę.
                sensi - tryska humorem, jak nic ma na oku jakiegoś faceta i chyba to ją uskrzydla...
                hrabina czekała na listonosza, domyślam się, że kawaler roznosi w jej okolicy listy.
                a ja... chyba wypatruje oczy za stefkiem, co robi placki z czosnkiem wink)
                Jakby co, nie wiecie tego ode mnie wink
                • sensi_spring Re: Kto 21.11.09, 18:52
                  "sensi - tryska humorem, jak nic ma na oku jakiegoś faceta i chyba
                  to ją uskrzydla..."

No tak..a ja dziś chciałam nostalgicznie...z Bajorem jakiś wątek
                  zacząć...a tu cóż...plan legł w gruzachsmile))
                  Aha...i oczy mam przejrzyste...bez żadnych artefaktówwink))

"...every day for us something new...open mind for a different
                  view...and nothing else matters..."
                • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:54
                  O, prawdziwy raport z forum smile Brawo smile
                  Teraz tylko wywołani do odpowiedzi, zameldują jak się sprawy maja?
                • claire.ampres Re: Kto 21.11.09, 22:51
                  > tutaj?
                  > no więc clear dopadła melancholia, nie psociła nic a nic w tym tygodniu...

fajny ten raport, ale kto to jest Clear? bo chyba nie chodzi o mnie? smile
    • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:09
      Z mila checia smile a co do slodkosci.. chaby mam jakas czekoladke smile
    • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 18:22
      kawy...uncertain szkoda żołądka na taki płyn.... ;P
      • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:24
        Nie znasz sie tongue_out
      • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:26
        Niech mi będzie wolno napisać, że się nie znasz smile Kawa jest pyszniusia, jej
        zapach, aromat, smak, a to uczucie, gdy pierwszy łyk dotyka podniebienia.... smile
        • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:29
          Ciekawe czy kolega skrytykowal kawe, jednoczscnie lykajac redbulla lub
          cos z McDonalda tongue_out ?
          • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:34
            Może woli wino? To by Go jakoś tłumaczyło smile

Aleksandra, właśnie niewiele wiemy.
            • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:37
              Ciezko porownac kawe z winem..
            • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 18:37
              winko, piwko a w tej chwili pepsi z JD albo Jamesonem wink a nie jakaś tam
              śmieszna kawa...
              • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:38
                hahaha pija pepsi i mowi co o tym, ze szkoda zoladka na kawe..
                dzieciak.. tongue_out
                • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 18:40
                  pepsi w tym wypadku jest tylko katalizatorem.... tongue_out
                  • kontik_71 Re: Kto 21.11.09, 18:42
                    A nie szkoda Ci zoladka na pepsi? Nie dosc, ze jest obrzydliwa to
                    jeszcze zdecydowanie bardziej obciaza zoladek.. penwie do tego light,
                    co?
                    • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 18:45
                      light... a co ja blondynka... wink
                      pewnie że szkoda ale niestety jeszcze nie potrafię pić samego J...uncertain
                      • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:52
                        Ej, czy to nie za wcześnie na alkohol? A Pan to ma jakiś dowód?
                        • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 18:56
                          hahaha... dobre smile
                          czas jest w sam raz.. wink
                          • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:14
                            Czas na co ? I co to za śmiechy? My tu wszyscy tacy poważni..smile
                            • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 19:18
                              czas na % jest idealny... i na luz też... smile
                              • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:25
                                A skoro tak, to bardzo proszę... byle z umiarem... smile Przynajmniej %, bo z tym
                                drugim możesz się nie ograniczaćsmile
                                • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 19:27
                                  umiar w umiarze też trzeba mieć wink
                                  • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:35
                                    Grunt to złoty środek we wszystkim, bo inaczej to jutro będzie ciężko tongue_out
                                    • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 19:37
                                      nie pierwszy i nie ostatni raz... ale serio po JD nie jest tak źle jakby się
                                      wydawało... wink
                                      • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 19:50
                                        Czyli bez pana J. jest źle? O, to niedobrze, bardzo niedobrze... Czy my jakoś
                                        możemy pomóc, by było lepiej?smile
                                        • timiy2 Re: Kto 21.11.09, 20:06
                                          pan J. nie jest tak często jakby się wydawało... a pomóc to muszę sobie sam...,
                                          ale dziękuję... smile
                                          • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 20:36
                                            Bardzo proszę, gdyby coś to jesteśmysmile
                • z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:41
                  Prowokujesmile Jak można nie lubić kawy? Że o tym J coś tam nie wspomnę... brrrr
    • aleksandra_g_0 Re: Kto 21.11.09, 18:30
      Stawiam na ławę herbatę z imbirem i opowiadać, co tam u was?
    • sensi_spring Re: Kto 21.11.09, 18:38

Czy zdążyłam na filiżankę kawy?wink Śpieszyłam się, oj śpieszyłamsmile
      Przyniosłam ze sobą cantucci - proszę się częstowaćsmile

• elokwentna_marysia Re: Kto 21.11.09, 18:44
        jak to się wymawia? smile)
        • sensi_spring Re: Kto 21.11.09, 18:47

Nieważnesmile) ważne, że dobresmile) a do kawy idealnewink

• elokwentna_marysia Re: Kto 21.11.09, 18:49
            to ja sobie ...pomarańczkę obiorę.
            • sensi_spring Re: Kto 21.11.09, 18:56

I nawet nie poczęstujesz jedną cząstką, tylko "sobie" i "sobie"smile) A
              ja dla Ciebie specjalnie te ciasteczka...z migdałami...ehh...
              wink

• elokwentna_marysia Re: Kto 21.11.09, 18:58
                no bo ja...
                bo ja...
                chyba jedyna nie wiem, co to za ciastka, obcojęzyczna nazwa...
                więc pomyślałam sobie, że siama zadbam o się. o.
                • sensi_spring Szeptem;) 21.11.09, 19:02

Na ucho Ci powiem, że to włoskie ciasteczka z duuużą porcją
                  migdałów, macza się je w kawie lub winiesmile

• z_oddali Re: Szeptem;) 21.11.09, 19:08
                    Narobiłaś mi ochoty Sensi smile
                    Maryśka to się czyta: kantuczini, przynajmniej tak to wymawiają znajomi włosi z
                    Neapolu smile Zamacza się je, bo są bardzo twadre, im twardsze tym smaczniejsze smile
                    • elokwentna_marysia Re: Szeptem;) 21.11.09, 19:20
                      wiecie ile dałam za plomby, które mam w kazdym zębie?
                      i Wy mi twarde ciasteczka...
                      • sensi_spring Re: Szeptem;) 21.11.09, 19:22

...ciasteczko myk do kawy...i już plomba bezpiecznasmile

• z_oddali Re: Kto 21.11.09, 18:51
        sensi, moje ulubione cantuccinismile
        Mogę zamoczyć jednego w kawie? z
        • sensi_spring Re: Kto 21.11.09, 18:59

Pełna dowolnośćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka