permet 03.01.25, 07:43 aby w trzecim dniu, tego jakze pieknego i szalonego roku, nie zostal jeszcze zalozony zaden watek. robie logout i wracam za rok, bawcie się dobrze :d Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: niemozliwe 03.01.25, 11:48 To zaproponuj jakiś ranking. Boomerzy masturbują się do radiowego ,,Topu Wszechczasów" (który co roku wygląda prawie tak samo) to i u nas coś podobnego by może przeszło. Ranking najgłupszych wpisów forumowiczów raczej nie przejdzie, ranking sposobów masturbacji też nie ale może coś się ciekawego wymyśli. Odpowiedz Link
baenzai Re: niemozliwe 03.01.25, 22:36 Coś się te twoje rankingi nie przyjęły. Pomysł genialny (bo mój), wykonanie chujowe. Odpowiedz Link
baenzai Re: niemozliwe 04.01.25, 00:31 Ja mogę podać swój ranking na najbardziej ekologicznych forumowiczów. To znaczy takich, którzy marnują najmniej znaków na klawiaturze. 1. stasi 2. szarlotka 3. searam Odpowiedz Link
obrotowy a nie lepiej ragout ? 03.01.25, 15:46 permet napisała: > robie logout a nie lepiej zrobilabys ragout ? Odpowiedz Link
permet Re: a nie lepiej ragout ? 03.01.25, 21:50 wolalabym jednak, zeby ragout ktos inny zrobil :d Odpowiedz Link
obrotowy od ragout jednak da sie wymigac 03.01.25, 22:00 permet napisała: > wolalabym jednak, zeby ragout ktos inny zrobil :d od ragout jednak da sie wymigac (mozna kupic w sklepie) od sexu nie - chociaz niektore (Slubne) probuja... Odpowiedz Link
permet Re: od ragout jednak da sie wymigac 03.01.25, 22:08 nieslubni tez :d tu sie zupelnie faceci od kobiet nie roznia. Odpowiedz Link