Dodaj do ulubionych

Procesor Fredom.

IP: *.v18.interkam.pl 03.08.11, 23:32
Witam. Mam pytanie od nie dawna moja corka ma procesor zastepczy fredom i mam takie pytanie co oznacza na wyswietlaczu symbol H3. A pozatym czy ktos moze miał taki problem ze procesor sam sie wyłancza ? I na ile starczaja wam baterie ? My mamy ten procesor na zastepstwo bo nasz sie psuje i czekamy na nowy procesor poniewarz stary mamy juz 5 lat. Czekam na odpowiedz i dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • pizza987 Re: Procesor Fredom. 04.08.11, 08:32
      Błąd H3 to brak cewki na miejscu. Jeżeli córka ma cewkę na miejscu i ten komunikat to podejrzewam że uszkodzona jest cewka lub jej przewód, a wtedy zazwyczaj procesor się wyłącza. Błąd H2 to wyczerpujace się baterie, H1 to wyczerpane i sam się wyłączy za kilka minut. Baterie starczają zależnie od ustawień, mojej córce spokojnie na 4 a ostatnio nawet na 5 dni co mnie niesamowicie zaskoczyło. Freedomy maja to do siebie że miewają różne przypadłości.
      • Gość: agnieszka79 Re: Procesor Fredom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 20:01
        Jezeli są problemy z włączeniem lub procesor sam sie wyłącza, jest to najprawdopodobniej awaria sterownika(przynajmniej tak było w naszym przypadku smile
        • Gość: Mama Dominiki. Re: Procesor Fredom. IP: *.v18.interkam.pl 04.08.11, 21:26
          Witam. Dziekuje za pomoc. Jutro zadzwonie do naszej pani doktor i spytam sie co dalej U nas poza samamym procesorem mamy jeszcze problem z implantem. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka