katarzynabobak 17.02.04, 15:07 Wiem,że jest do kupienia w merlinie cała seria poczytaj mi tato w wykonaniu Zebrowskiego,ale z fragmentów do posłuchania,nie udało mi się wyrobić sobie zdania.Proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynabobak Re: CD Żebrowski warto??? 17.02.04, 15:09 Miało być oczywiście Żebrowski . Odpowiedz Link
i2h2 Re: CD Zebrowski-warto??? 17.02.04, 16:03 Stanowczo tak! Mamy dwie z trzech płyt i moje dzieci ( zarówno ośmiolatek, jak i dwulatka) świetnie się przy nich bawią. I namawiam na kupno w zestawie- wychodzi dużo taniej, niż kupowanie pojedynczych płyt. Pozdrawiam Iwona PS: Stoi przy mnie właśnie mój syn, czyta przez ramię, co piszę i podpowiada:" Fajne są, można przy nich tańczyć, można ich słuchać... I Krysia je lubi..." :-) Odpowiedz Link
mkatarynka.edziecko Re: CD Zebrowski-warto??? 20.02.04, 08:42 A ja nie jestem przekonana. Co prawda są rzeczywiście świetnie czytane i zilustrowane muzycznie. Ale, czy ja wiem... mój synek zdecydowanie wolał jak ja mu recytowałam te wierszyki. Teraz chyba na razie znudziła mu się poezja w ogóle... Pamiętam, że jak byłam małą dziewczynką to miałam płyty z bajkami muzycznymi. Wśród nich były wierszyki Brzechwy i Tuwima na singlu recytowane przez znanych aktorów. I jako dziecku nie bardzo mi się podobała ta płyta. Za to mój tata za nią przepadał... Ja wolałam bajki Muzy bo tam była fabuła, coś się działo i było dużo piosenek. Odpowiedz Link