Dodaj do ulubionych

Gry na konsolę

20.12.10, 12:38
Były juz różne wątki nieskiążkowe, a takiego jeszcze nie było, więc mysle, że nie zbanujecie mnie :)
Mam zakupić taki właśnie prezent dla dziecka 7+ i pojęcia nie mam co wartościowego można wybrać, nie znam się - wspomożecie mnie?
Obserwuj wątek
    • steffa Re: Gry na konsolę 20.12.10, 21:14
      Moje dzieci nie widzą, co to 'konsola'. Ciekawa jestem, czy są 'książkowe' gry na konsolę?
      • fabryka.ntka Re: Gry na konsolę 20.12.10, 21:31
        My znamy konsolę. Jedną. W sumie kilka razy mieliśmy okazję 'grać' bo czasu mało na to, ale jest to 'gra' którą gra się całym ciałem.
        Celowo stosuję cudzysłów.
        Trzeba biegać, machać, skakać, balansować. Koordynacja ręka-oko-nogi. Nie jest to łatwe. Pot ciurkiem, czuć mięśnie.
        Wii fit plus.
        Ale to nie jest sama gra, tu trzeba kupić deskę (coś jak waga) plus grę. Zatem zakup spory.
        • fabryka.ntka Re: Gry na konsolę 20.12.10, 21:35
          Z książkowych gier mam wrażenie że Harry Potter jest.
          Warto zerknąć na stronę producenta - tylko jeszcze trzeba wiedzieć jaka to konsola.
    • gosiash Re: Gry na konsolę - ale jaką 20.12.10, 21:46
      Musisz napisać na jaką konsolę Wii, PSP czy Xbox. A może DS? Nie wiem jak inni tutaj, ale ja uważam, że wszystko jest dla ludzi. To, że się lubi książki czytać, to nie znaczy, że już nie wolno telewizji oglądać, albo grać w gry. Tak, więc napisz o jaką konsolę chodzi, to będziemy radzić :)
      • abepe Re: Gry na konsolę - ale jaką 20.12.10, 21:50
        :)) Mnie się konsola kojarzy tylko z Playstation:)) Wiem, jestem do tyłu. Piszcie, dokształcimy się.
    • donatta Re: Gry na konsolę 20.12.10, 21:59
      U nas królują gry Lego - Harry Potter, Indiana Jones oraz Gwiezdne Wojny. Ale w zasadzie są lepsze dla dzieci trochę starszych, siedmiolatka grywa raczej z rodzeństwem.
    • pa_yo Re: Gry na konsolę 21.12.10, 07:15
      chodzi o PS3 i o zerówkowicza.
      • gosiash Re: Gry na konsolę 22.12.10, 00:32
        www.ultima.pl/shownfo.php?pgs|1=0&pgl|1=10&ct=367&gr=16
        Ja akurat w kwestii Wii mogę się wypowiedzieć, ale dzieci mojego brata mają PS (playstation ;)) i z tych wymienionych w linku gier to mogę polecić EyePet. No i przypuszczam, że chłopcu to Toy Story 3 pewnie się spodoba. Może rodziców podpytaj, bo co dziecko to inne zainteresowania. Z tym Harry Potterem, to tak się zastanawiam, czy zerówkowicz nie jest za mały, ale ja akurat nie jestem fanką Harrego P, więc się mogę się mylić ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka