malgo6 10.05.04, 09:35 Szukam forum, gdzie mogę zamieścić informację, że chcę sprzedać książeczki edukacyjne, z których moje dziecko już wyrosło. Proszę o jakieś wskazówki :-). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammilaria Re: Szukam forum 10.05.04, 13:12 www.allegro.pl tam sprzedaz wszystko, ew. na forum e-dziecko z gazety znajdziesz dzial Sprzedam Odpowiedz Link
malgo6 Re: Szukam forum 11.05.04, 08:54 Dziękuję za wskazówki. Rozejrzę się i pewnie skorzystam. Pozdrawiam mammilaria napisała: > www.allegro.pl > tam sprzedaz wszystko, ew. na forum e-dziecko z gazety znajdziesz dzial Sprzeda > m Odpowiedz Link
kulju Re: Szukam forum 10.05.04, 20:21 Napisz do mnie. Bylabym zainteresowana. kulju@onet.pl Odpowiedz Link
malgo6 Re: Szukam forum 11.05.04, 08:53 Niestety, jest chyba jakiś błąd w Twoim adresie, bo poczta zwróciła mi wiadomość, którą Ci przesłałam. Może spróbuj jeszcze raz? Pozdrawiam :-) kulju napisała: > Napisz do mnie. Bylabym zainteresowana. > kulju@onet.pl Odpowiedz Link