uccello 18.10.11, 13:17 Komu kibicujecie? ja już zagłosowałam na www.polskailustracjadladzieci.pl/2011/10/polska-ilustracja-dla-dzieci-nominacja.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kasia Re: Papierowy ekran 18.10.11, 14:25 Dokładnie na to samo miejsce oddałam głos :) Odpowiedz Link
kasia111177 Re: Papierowy ekran 18.10.11, 22:53 Już zagłosowałam. Niektóre nominacje mnie zadziwiły. Odpowiedz Link
lunatica Re: Papierowy ekran 23.10.11, 19:26 A to niespodzianka! Dziękuję! Takie kibicowanie zobowiązuje :-) Ja swój oddałam na „Poza rozkładem” Ani M. >> tutaj >> warto! Odpowiedz Link
uccello Q pamięci 30.10.11, 23:44 Ostatni dzień, kiedy można wziąć udział w głosowaniu na" Papierowy ekran" Odpowiedz Link
anna_mrozi Re: Papierowy ekran 05.11.11, 17:52 Nie ma jeszcze oficjalnych wieści na stronie, ale dostałam SMS prosto w Targów, że Polska Ilustracja dla Dzieci wyróżniona w konkursie Papierowy Ekran. Gratulacje :) Zasługiwałaś Lunatico od dawna :) Odpowiedz Link
kazia4 Re: Papierowy ekran 05.11.11, 19:07 Brawo! Wielkie gratulacje! -- Elo_Malwino MELANKA fotki;) lubisz_blues? Odpowiedz Link
abepe Re: Papierowy ekran 06.11.11, 09:14 lubimyczytac.pl/aktualnosci/262/lubimyczytac-pl-zdobylo-nagrode-czytelnikow-papierowy-ekran-2011 Odpowiedz Link
abepe Re: Papierowy ekran 06.11.11, 09:28 Strona konkursu nie chodzi, więc poza informacją o nagrodzie czytelników dla portalu lubimyczytac.pl, niczego nie mogę znaleźć! Odpowiedz Link
lunatica Re: Papierowy ekran 06.11.11, 16:03 To straszne! Ale udało się nam zdobyć wyróżnienie w konkursie Papierowy Ekran 2011! Pozwólcie, że podziękuję wszytskim, którzy oddali swój głos w tym konkursie, ale przede wszystkim tym, który zaglądaja na PIdD i tym, którzy ilustracją paraja się zawodowo i hobbistycznie :-) Dziękuję! A! Podaję oficjalne wyniki - przeczytajcie uzasadnienie! Pękam z dumy! :-D Papierowy Ekran 2011 przyznany Znamy już laureatów tegorocznego Konkursu na najlepszą stronę internetową o książce PAPIEROWY EKRAN. Są to: Wywrota.pl – Nagroda Główna za wielość propozycji odkrywania kultury LubimyCzytac.pl – Nagroda Czytelników LekturyReportera.pl – Wyróżnienie za rzeczową prezentację literatury faktu PolskaIlustracjaDlaDzieci.pl – Wyróżnienie za podkreślanie wizualnego piękna książek Odpowiedz Link
tattarak Re: Papierowy ekran 06.11.11, 21:55 To i tutaj, jeszcze raz, pogratuluję:) Gratulacje również dla Ani z Poza Rozkładem. Głosująco-klikających wielbicieli było bardzo wielu:) Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Papierowy ekran 06.11.11, 22:15 > To straszne! Ale dlaczego straszne? ;-) Odpowiedz Link
abepe Re: Papierowy ekran 06.11.11, 22:23 mama_kasia napisała: > > To straszne! > > Ale dlaczego straszne? ;-) Luna wygląda mi na przemęczoną:)) W końcu, oprócz Papierowego Ekranu, miała ostatnio na głowie jeszcze konkurs wawelski. I targowe zakupy:)) Odpowiedz Link
steffa Re: Papierowy ekran 08.11.11, 21:37 Zakupy są chyba najbardziej wycieńczające. ;-) Odpowiedz Link
rzezucha.ma Re: Papierowy ekran 06.11.11, 22:57 I ja gratuluję bardzo wyróżnienia i uzasadnienia :D I Ani nominacji i wiernych klikaczy ;) Odpowiedz Link