ap77 26.11.11, 22:31 supermarket.blox.pl/2009/10/empikcom-kontra-merlinpl-test.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruy-ere Re: Merlin vs Empik-ciekawe 26.11.11, 22:55 Z tych 2 sieci częściej wybieram Merlin. Jakoś bardziej mi leży, a poza tym mam pkt odbioru blisko pracy, więc za przesyłkę nie płacę. Z empik.com korzystam dość rzadko i staram się dawać szansę mniejszym księgarniom, zwłaszcza tym z tanią przesyłką przez Paczkomaty. Opłaca się po prostu. A jak szybka akcja - to Merlin. Odpowiedz Link
niebioska Re: Merlin vs Empik-ciekawe 26.11.11, 22:57 Tyle, że to porównanie sprzed 2 lat :). Ciekawe, jak teraz by wyglądało. Odpowiedz Link
blankaz Re: Merlin vs Empik-ciekawe 26.11.11, 23:01 Też zwróciłam uwagę, że to stare porównanie. 2 lata to szmat czasu. Ja zamawiam różnie, ale chyba z przewagą merlina, od kiedy mogę odbierać osobiście. Odpowiedz Link
ap77 Re: Merlin vs Empik-ciekawe 27.11.11, 11:47 a ja chcialam zamowic wczoraj w Merlinie, ale potem zrobilam symulacje ze znizka w Empiku. No i Empik zdecydowanie wygral+kurier powyzej 100zl gratis! Tylko Empik ma slaba wyszukiwarke Odpowiedz Link
niebioska Re: Merlin vs Empik-ciekawe 27.11.11, 18:15 A sprawdziłaś Bonito? Bo u mnie wygrali dzięki mikołajkowej promocji. Odpowiedz Link