abepe 13.03.12, 23:47 Moje dzieci rechoczą na filmach o "Wilku i zającu". Chciałabym poznać ich z Myszką Miki. Gdzie szukać filmów z tym bohaterem? Do kupienia jest seria Teraz Miki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cipcipkurka Re: Mickey Mouse 14.03.12, 09:26 Heh, przypomniało mi się zadanie z konkursu z języka angielskiego. Ojcem M.M. jest: a) Walt Disney b) J.K. Rowling c) Tolkien d) Pluto :) A pomóc nie umiem, bo wilk i zając mnie śmieszą, a myszka Miki już niekoniecznie ;) Odpowiedz Link
joagraba Re: Mickey Mouse 14.03.12, 10:14 Córka (pięcioletnia wielbicielka Myszki Miki) dostała niedawno płytę "Teraz Miki" i uważam, że absolutnie nie jest warta wydania 30 zł. Zawiera bodajże 5 filmików w dwóch wersjach - starej i odświeżonej (bardziej kolorowej i krótszej) oraz jakieś miksy, których sensu nie udało mi się pojąć. Aczkolwiek muszę przyznać, że szczery śmiech dziecka przy "Miki i foczka" - bezcenny. Wiem, że chodzi raczej o klasyczne animacje, ale nasze dziecko uwielbia Klub przyjaciół Myszki Miki, a ja uważam że jest fajny - można oglądać na Disney Junior (fragmenty są na youtube). Odpowiedz Link
abepe Re: Mickey Mouse 14.03.12, 14:38 joagraba napisała: > Córka (pięcioletnia wielbicielka Myszki Miki) dostała niedawno płytę "Teraz Mik > i" i uważam, że absolutnie nie jest warta wydania 30 zł. Zawiera bodajże 5 film > ików w dwóch wersjach - starej i odświeżonej (bardziej kolorowej i krótszej) or > az jakieś miksy, których sensu nie udało mi się pojąć. Aczkolwiek muszę przyzna > ć, że szczery śmiech dziecka przy "Miki i foczka" - bezcenny. Ok, dzięki za informację. > Wiem, że chodzi raczej o klasyczne animacje, ale nasze dziecko uwielbia Klub pr > zyjaciół Myszki Miki, a ja uważam że jest fajny - można oglądać na Disney Junio > r (fragmenty są na youtube). Oglądaliśmy wczoraj, ale nie, za komputerową wersję jednak dziękuję. Odpowiedz Link
abepe Re: Mickey Mouse 15.03.12, 18:52 joagraba napisała: . Aczkolwiek muszę przyzna > ć, że szczery śmiech dziecka przy "Miki i foczka" - bezcenny. Teraz Miki Miki i Foczka Odpowiedz Link
rzezucha.ma Re: Mickey Mouse 14.03.12, 10:17 Stare Myszki (Pluta! Goofiego) oglądamy czasem z youtuba po prostu. Odpowiedz Link
alistar1 Re: Mickey Mouse 15.03.12, 10:04 U nas Myszka jakoś nie zaistniała, chociaż pamiętam, że ja w dzieciństwie baardzo lubiłam, to był wielki rarytas, kiedy można było gdzieś zobaczyć te bajki. Nie wiem, czy w Fatazji nie ma sporo tej myszki, trzeba by sprawdzić: www.empik.com/fantazja-rozni,prod59120166,film-p Odpowiedz Link
abepe Re: Mickey Mouse 15.03.12, 10:10 alistar1 napisała: > U nas Myszka jakoś nie zaistniała, chociaż pamiętam, że ja w dzieciństwie baard > zo lubiłam, to był wielki rarytas, kiedy można było gdzieś zobaczyć te bajki. U nas też nie zaistniała a mamy do niej senstyment z mężem i chcielibyśmy sprawdzić czy nadal działa:) N > ie wiem, czy w Fatazji nie ma sporo tej myszki, trzeba by sprawdzić: O! Może ktoś ma? Odpowiedz Link
alistar1 Re: Mickey Mouse 15.03.12, 10:19 Sympatię do Myszki podkręcały też Donaldy, z mini historyjkami w środku, które się kolekcjonowało, to było coś. Zapach tej gumy pamiętam do dziś. Bajki były cudownym przedłużeniem tej chwili z balonówką w buzi:) Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Mickey Mouse 15.03.12, 10:59 Trzeba sięgać do starych bajek z Myszką Miki, bo współcześnie ... eh, szkoda słów. Klub Przyjaciół Myszki Miki (kanał Disney Junior) to badziew, jakiego świat nie widział. Papka dla oczu i umysłu dziecka, zablokowałam ten kanał w naszej kablówce. Odpowiedz Link
tymianek21 Re: Mickey Mouse 15.03.12, 20:04 My oglądamy na youtube- wpisz Pluto, kaczor Donald, Myszka M. Mój jest też fanem Psa Huckleberry, Misia Yogi i starych amerykańskich kreskówek. Tak bardzo się wtedy śmieje że nie może nic wtedy chrupać. Polecam też Chip i Dale -ale nie żadna brygada RR np. www.youtube.com/watch?v=TkQuGkZFoIA Odpowiedz Link