ppjw 21.04.05, 12:21 nie wiem, bo nie jestem na bieżąco, może już gdzieś tu było:) znalazłam ciekawą stronkę :-)na forum przedszkola. www.ksiegarniadziecieca.pl/go/_category/?idc=%221_3_32%22 pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majamama Re: ciekawa strona 25.04.05, 22:21 dzieki, wlasnei zakupy zrobilam. mozna znalezc cos ciekawego. pozdrawiam Odpowiedz Link
majamama Re: ciekawa strona 28.04.05, 21:40 zakupilam ksiazki w tej ksiegarni. przyszly szybko, ale sa beznadziejne.ppoza tymi moze dla dzieci to kupilam poradnikowe dla rodzicow - same tlumaczenia amerykanskie, tendencyjne i beznadziejne. wyrzucilam pieniadze. szkoda. nie polecam Odpowiedz Link
i2h2 Re: ciekawa strona 28.04.05, 22:43 Wybacz, ale chyba czegoś nie zrozumiałam: nie polecasz swojego gustu w doborze książek ??? Księgarnia bardzo sympatyczna, ma niezłe opisy książek ( moim zdaniem dużo dokładniejsze niż w większości przeze mnie w necie odwiedzanych), a wybór tradycyjny- to, co jest również dostępne gdzie indziej, sprawdzone, jest i w ich ofercie. Chyba raczej do siebie powinnaś miec pretensje o nieprzemyślane bądź nietrafione zamówienie, a nie do nich- że Ci zamówione książki przysłali... Pozdrawiam Odpowiedz Link
majamama swietna ksiegarnia i2h2! 01.05.05, 21:05 dalej uwazam ze ksiegarnia ma nedzne opisy do ksiazek. Nie patrze jakie ksiegarnie maja gorsze opisy tylko jakie lepsze i tak zwyklam porownywac. troche wkurzylas piszac jaka to ja winna, ze mam zly gust i nie umiem dobierac ksiazek. mysle sobie ze jak zakladalas to forum to moze na celu mialas oredownictwo kazdej ksiegarni internetowej, albo wybranym. no nic. nie wazne w sumie, ze jakos nie mozna tu sobie swojego zdania nawet negatywnego wyrazic. teraz zdanie pozytywne. napisalam do ksiegarni o swoim zdaniu. Pani w niezwykle mily i delikatny sposob odpowiedziala mi na niego. mam prawo zwrotu jak kazdy normalny (lub niezdecudowany i o slabym guscie itp.) klijent. musze jednak odeslac ksiazki z faktura. ja zgubilam (o ja ze zlym gustem i jeszcze taka nierozsadna, ze gubie tak wazne rzeczy!). nie ma problemu, odpisala Pani z ksiegarni. milo mi sie z nia koresponduje. wydaje mi sie, ze dobrze sie z nia dogaduje. pewnie to sprawy rynku i walki o klijenta, ale ja to odbieram raczej za wyraz szacunku do kazdego kupujacego, nawet tego, co nie moze ocenic ksiazki po krotkim opisie i kupujac okazuje sie to np. jakims typowym i tendencyjnym amerykanskim poradnikiem dla ludzi z ciezka przeszloscia. pozdrawiam milosnikow ksiegarni dzieciecej badet.pl Odpowiedz Link