jafima 16.05.05, 17:45 Czy ktoś zna tą bajkę? Reklamują jako ciekawą i ze wspaniałymi wypukłymi ilustracjami. Cena: 20 zł. Czy warto się skusić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-sjf Re: O ślimaku Kacperku 16.05.05, 18:02 Książeczka miła ,dobra dla 2-4 latka ,ilustracje pani Wasiuczyńskiej tym razem nie malowano-rysowane ,ale uszyte przy pomocy filcu ,szenili,guziczków -są jakby trójwymiarowe ale nie wypukłe ( kartki gładkie) . Odpowiedz Link
kolorko Re: O ślimaku Kacperku 24.08.05, 09:15 Nam ( czytałam ja mojej 3,5-latce) bardzo sie spodobała i zainspirowała do wspólnej zavawy- wykonałysmy slimaczki ze starych sznurowadeł , nitek i koralików i Julka teraz swietnie bawi sie przy czytaniu ( i poza czytaniem też) :) Odpowiedz Link
jafima Re: O ślimaku Kacperku 24.08.05, 11:28 Ja też w międzyczasie kupiłam i bardzo podoba mi się treść mówiąca o prostocie wypowiedzi i o tym, żeby mówić wprost o co chodzi a nie owijać w bawełnę co robi zresztą większość dorosłych. Odpowiedz Link