aga148 03.01.06, 11:53 Czy możecie polecić jakąś książeczkę (najlepiej z obrazkami) przygotowującą do pierwszej wizyty u dentysty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaryma Re: u dentysty 03.01.06, 11:57 "Miś Remiś i chory zab", czy jakoś tak. Nie jest to jakaś super instruktażowa książka, ale sympatyczna, na pewno trochę maluchowi pomoże. Odpowiedz Link
nchyb Re: u dentysty 03.01.06, 11:58 dokładnie brzmi Miś Remiś i bolący ząb Moje dzieci obydwa przez Misia Remisia przechodziły. Niestety, w sprzedaży nie ma, czasem allegro i biblioteki zostają... www.merlin.com.pl/frontend/towar/33478 Odpowiedz Link
silije.amj Re: u dentysty 03.01.06, 13:32 W świetnej książce "Ja i mój świat" - angielski tytuł "My first experiences" - z dużymi ilustracjami jest rozdział wizyta u dentysty (a także u lekarza, zabieg w szpitalu, podróż samolotem, narodziny rodzeństwa, przeprowadzka, opieka nad pieskiem, itd.) Odpowiedz Link
i2h2 Re: u dentysty 04.01.06, 22:41 W "Księdze ludzkiego ciała" i "Księdze życia dziecka" jest trochę o zębach i wizytach u dentysty. Jest m.in. pokazany gabinet, fotel i narzędzia dentystyczne oraz jak łata się ząbek. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link