i2h2 23.04.07, 09:11 Abepe już może czytać Kacperkowi :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Gratulacje! 23.04.07, 09:21 U naszych przyjaciół też wczoraj urodził się chłopczyk :-) Mam nadzieję, że dołączy do grona forumowiczów! Gratulacje Abepe!!! Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 10:48 :-))) super :-))) Odpowiedz Link
uccello Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 10:58 wielu radości z bycia razem Wam życzę! Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 11:05 Anetko ,wieeelkie gratulacje :))) Kurtyna opadła : jest chłopczyk ! Wszystkiego dobrego dla powiększonej rodzinki:)))) Gdzie ja mam nr komórki Abepe? Odpowiedz Link
natalajj Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 13:02 Ale fajnie, jak nic bedzie kolejny miłośnik dinozaurów:-))! Gratulacje! Odpowiedz Link
gopio1 Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 17:41 Anetko, wszystkiego najlepszego dla Kacpra! I dużo cierpliowści dla Grzesia ;-) I dla Ciebie też, rzecz jasna! Odpowiedz Link
zuzannao Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 20:43 Witamy Kacperka i pozdrawiamy jego Mamę! Odpowiedz Link
alistar1 Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 21:13 Gratulujemy!!!!!!! Odpowiedz Link
zona_mi Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 22:22 Gratulacje! Jakie piękne ma imię :) Buziaki w małą piętkę od cioci Zony! :*** Odpowiedz Link
zuza_k Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.07, 23:31 Całujemy Kacperka i Grzesia - już starszego braciszka. Gratulacje dla Rodziców!!! Zuza z córeczkami Odpowiedz Link
pszczolamaja Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 24.04.07, 14:11 Gratulacje i uściski dla Całej Czwórki! Życzę duuuuużo czasu na czytanie podczas karmienia i nocy zarywanych wyłącznie na nowe lektury ;-) Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 24.04.07, 19:43 Wielkie gratulacje! Niech Mały Czytelnik rośnie zdrowo!!! :) Odpowiedz Link
mama.zosi75 Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 24.04.07, 21:05 Serdeczne gratulacje!!! bardzo sie ciesze! niech maly Kacperek rosnie zdrowo! ps. to wspaniala pora na narodziny Maluszka - moja coreczka urodzila sie dzien wczesniej 2 lata temu - te kwitnace drzewa, wiosenne slonce i ta radosc w sercu..., ech... pps. przepraszam za brak polskich znakow, ale cos mi sie zepsulo w klawiaturze... Odpowiedz Link
abepe Dziękujemy pięknie:)) 26.04.07, 10:40 Rany, jak miło. Strasznie Wam wszystkim dziekuję za powitanie Kacperka i życzenia. Myslałam, że dziecię celuje w Międzynarodowy Dzień Książki a ono wolało Dzień Ziemi:))Jak tłum innych maluchów (takiej pracowitej niedzieli dawno nie mieli na naszej porodówce, hehe). Obecnie walczymy z nawałem pokarmu (biedny Kacper nie wie jak się brać za taaki rozmiar "naczynia") a Grześ słysząc płacz malucha zamyka się zestresowany w swoim pokoju. Udało mi się w szpitalu przeczytać pół "Czekolady". To dobrze wróży, prawda:))? Mam nadzieję, że wkrótce będę miała czas na inne wątki. Aha, młody wygląda trochę jak Paddington z ilustracji wydawnictwa bis:) Pozdrowionka i dzięki Odpowiedz Link
z_agatka Re: Dziękujemy pięknie:)) 26.04.07, 14:03 Dołączam się do gratulacji :-) Niech Wam się wszystko dobrze układa, nawał mija (to od tej czekolady, ups "Czekolady", jak nic ;-), dobrze, że "Jeżynowym winem" nie poprawiłaś ;-)). Odpowiedz Link
kolorko Re: Dziękujemy pięknie:)) 26.04.07, 14:56 Gratulacje dla całej rodzinki, witamy nowego czytelnika:) Odpowiedz Link
i2h2 Re: Dziękujemy pięknie:)) 27.04.07, 22:56 Daj znać, jak sie znad łebka malucha czyta Grzesiowi ;-))) Odpowiedz Link
abepe Re: Dziękujemy pięknie:)) 04.05.07, 18:52 i2h2 napisała: > Daj znać, jak sie znad łebka malucha czyta Grzesiowi ;-))) A nawet się daje czytać, zwłaszcza od kiedy Grześ znowu zainteresował się innymi pozycjami niż atlasy dinozaurów (atlasy, ze względu na swe rozmiary były niewygodne). Grześ odkrył na nowo "Włochatego potwora", "Pociąg z literkami" i (hip hip huraaaaa) Muminki:)) Odpowiedz Link
alistar1 Abepe, 22.04.08, 13:08 czy pierwsza świeczka już zdmuchnięta? :-)) Miłych urodzinek dla Waszego roczniaka! Wśród prezentów ksiązek, rzecz jasna, nie zabrakło??? Pozdrawiamy solenizanta i rodziców:-) Odpowiedz Link
pa_yo Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 13:28 ło matko, gratulacje :) Ja tu nowa jestem i myslałam, że Kacperek to już jest, a on dopiero sie pojawił :))) Odpowiedz Link
pa_yo Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 13:29 no tak, nie doczytałam, ze watek z 2007 roku :) Sto lat Kacperkowi na roczek :) Byki to najlepsze znaki - hehehe Odpowiedz Link
abepe Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 14:20 Ale numer, weszłam tu, żeby sprawdzić komu sie urodziło:)) Steffie czy Zuzannie:) ? Bo mała Mamalina już jest od kilku dni:)) A to u Kacperka chodzi!!!!! Dziękuję za pamięć i życzenia:))) Prezent książkowy rozłożony na kilka etapów - dziś trzy książeczki z Aksjomatu, powinien dotrzeć jeszcze z merlina nowu Kłap(strasznie go mały polubił, usiłuje gryźc go w paszczę:) i muchomorki. No i jutro w empiku coś może znajdę:)) Imprezujemy hucznie w sobotę, bo tata kacperkowy ma urodziny za tydzień (okrągłe!!!) Odpowiedz Link
sniezkabiala Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 17:40 Najlepszego dla Kacperka!!! PS Tez myslalam , ze sie ktos urodzil ;) Odpowiedz Link
bogusia1231 Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 19:32 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) Odpowiedz Link
silije.amj Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 19:37 I od nas sto lat na pierwsze urodzinki! Odpowiedz Link
steffa Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 22.04.08, 21:15 Ja to na początku czerwca... Ale bibliotekę dla młodej już buduję. Che che. Odpowiedz Link
abepe Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.08, 09:21 steffa napisała: > Ja to na początku czerwca... No tak, to jeszcze nie czas, Zuzanna chyba też ma podobny temin. > Ale bibliotekę dla młodej już buduję. Che che. Proszę koniecznie o namiary na ciekawe rzeczy w Klubie Najmłodszego Czytelnika (coś awangardowego mi się marzy). Odpowiedz Link
steffa Re: 25.04.08, 10:34 Jak się rozkręcę, to zacznę się udzielać w stosownym wątku. :) Odpowiedz Link
abepe Re: Od wczoraj mamy nowego forumowicza ;-))) 23.04.08, 09:24 Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie życzenia. Kacper ostatnio stał się bardzo uważnym oglądaczem obrazków, dobrze się zapowiada:) Odpowiedz Link
steffa Aha, no i wszystkiego NAJLEPSZEGO dla Kacpra! 22.04.08, 21:16 Dobrej lektury i odpowiedniej modulacji głosu rodziców. ;) Odpowiedz Link