pa_yo 21.04.08, 10:04 Szukam jak ta głupia jakiejs notki na empik.com i albo slepa jestem albo tam nic takiego nie ma :((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michmaja Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 21.04.08, 10:30 Na pewno będzie w realnym empiku. Ja nie dam rady dojechać tam w środę. Zapakowałam koszyk w empik.com, bo mam nadzieję, że będzie. Odpowiedz Link
i2h2 Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 21.04.08, 10:33 Doświadczenie nam to podpowiada, niewierny Tomaszu ;-P Zazwyczaj jeszcze kwiatka (a konkretnie różę) się dostaje w ramach Dnia Książki. Odpowiedz Link
pa_yo Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 21.04.08, 10:37 tak, ja pamietam ze w zeszłym roku ta akcja była, ale z tego co pamietam to była tez notka na stronie www (ale moze tak niespodziankowo dopiero 23 kwietnia sie pojawiła :) No nic, czekam... Odpowiedz Link
kasiaczekg Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 21.04.08, 22:35 w Gdańsku przed Empikiem leżą gazetki Empikowe i tam jest napisane o tej promocji. Odpowiedz Link
tattarak Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 21.04.08, 12:14 Pracownik Empiku przy kasie poinformował mnie o promocji. Odpowiedz Link
bogusia1231 Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 21.04.08, 19:31 Potwierdzam - dzisiaj byłam w szczecińskim - zapytałam sie Pani w kasie ona nic nie wiedziała, ale zapytała się "wyżej" i potwierdziła. Odpowiedz Link
pia_ Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 22.04.08, 13:54 Byłam dzisiaj w Empik-u we Wrocławiu, obsługa pomogła mi wyszukać książki i odłożyli je na półkę, aby poczekały do jutrzejszej promocji :-) Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka 3 ksiazki za 2 -czy w internetowym też? 22.04.08, 15:15 Czy promocja działa też na netowy Empik, czy tylko realne salony? W realu jestem chora ...ale do klawiatury dopełznę;-) Odpowiedz Link
ash3 Re: 3 ksiazki za 2 -czy w internetowym też? 22.04.08, 21:17 zawsze_wolna_nilka napisała: > Czy promocja działa też na netowy Empik, czy tylko realne salony? Tylko w realu. Najtańsza książka za grosik. Odpowiedz Link
justek20 Re: 3 ksiazki za 2 -czy w internetowym też? 22.04.08, 23:52 Empik Warszawa-Janki ma przy wejściu wywieszoną informację o tej promocji :) Odpowiedz Link
sniezkabiala Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 01:04 W ineternetowym empiku 25% na wszystkie ksiazki z katalogu krajowego. Odpowiedz Link
alistar1 Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 07:36 Dzięki:-) W ten sposób zamówiłam nam "Afrykę Kazika" w bardzo miłej cenie. Odpowiedz Link
abepe w empik.com 25% rabatu 23.04.08, 09:45 I teraz mam zagwozdkę - opłaca wybrać się do realnego, czy zrobić zakupy w sieci:)? Najlepiej pójśc z kalkulatorem i policzyc na miejscu:))No to jadę:)) Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Abepe 23.04.08, 09:56 Na wszelki wypadek załaduj przed wyjazdem netowy, bo potem może zabraknąć:-) "Kocura" już nie ma:-D Odpowiedz Link
katrio_na Re: w empik.com 25% rabatu 23.04.08, 11:04 > I teraz mam zagwozdkę - opłaca wybrać się do realnego, czy zrobić > zakupy w sieci:)? Najlepiej pójśc z kalkulatorem i policzyc na > miejscu:))No to jadę:)) Np. gdy masz 3 zakamarki za 22,9 (np. Madica,Emil i Lotta) - placac za 2 wychodzi: 45,8zl. No ale masz 3 ksiazki - zatem 45,8/3= 15,27 W Empik.com masz 17 cos nie chce mi sie juz sprawdzac. Ale w Empiku mozesz wykorzystac kupon rabatowy (jesli masz) za 10zl ktory jest wazny do konca kwietnia. Z drugiej strony wiekszosc w Empiku jest juz nie dostepne. Jednak podobne cenowo ksiazki, bez kuponu rabatowego - bardziej wg mnie oplaca sie kupowac w promocji 3 za 2. Ide suszyc wlosy bo mi w realnym tez wszystko wykupia lapczywcy jedni ;) Odpowiedz Link
katrio_na Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 10:45 Qrcze dawno tak nie klelam przed komputerem. Wsciekla jestem - odeszlam wczoraj/dzisiaj od komputera ok.2, przed odejsciem chcialam zrobic zamowienie ale jeszcze nie bylo tych 25%. Zostawilam wiec koszyk i poszlam spac. Wstaje dzisiaj i co - SA JEDYNIE 2 POZYCJE na ktorych mi srednio zalezalo. No ale nic, wchodze do Zakamarkow - niedostepne, Dwie siostry - niedostepne. Przeciez nawet 11 jeszcze nie ma!!!! 1 egzemplarz mieli czy co? A tak chcialam sprawic malemu przyjemosc gdy wroci z przymuszonego urlopu z Babcia :(((((( Tak czy siak wygrzebalam cos tam, zadowolona nie jestem. Dodam, ze kupon 10zl tez dziala. Odpowiedz Link
pia_ Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 11:11 O 9-tej rano takze większość książek była w empik.com już niedostępna, jadę do realnego sklepu, dobrze, że wczoraj odłożyłam sobie przezornie wybrane książki. Odpowiedz Link
agamamaoli Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 11:35 Właśnie otrzymałam książki zakupione przez koleżankę w empiku w Fort Wola - niestety nie mieli Babci na jabłoni,ale wzięła mi Afrykę Kazika, Cukiernię pod pierożkiem i Gałkę od łóżka - każda z tych książek po ok 34 zł więc mam 33% taniej całość. Tego kota co mruży ślepia było podobno sporo na półce. Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 15:14 Zakamarki można kupić w Zakamarkach, pozostałe w Empiku- "Kocur" pojawił się ponownie:-) Odpowiedz Link
hippo_hip Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 11.08.08, 13:35 Teraz sam empik.com/ nie jest dostępny... Odpowiedz Link
lunatica Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 11.08.08, 13:48 hippo_hip napisała: > Teraz sam empik.com/ nie jest dostępny... Jest. U mnie się otwiera. Odpowiedz Link
katrio_na Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 18:56 Wszystko sie cudem pojawilo. Mile zaskoczenie. Szkoda tylko ze ten darmowy kupon wykorzystalam nie na to co wlasciwie chcialam. A moze ktos dostal kupon a nie uzyje? Z otwartymi rekami przyjme. Tak naiwnie pytam ;) Szczegolnie polecam Findusy: www.empik.com/wyszukiwarka/wyniki?_DARGS=/common/header/search_panel.jsp.mainSearchId Rwetes i Polowanie mialy jeszcze przed styczniowe ceny(wtedy byla podwyzka cenowa w Media Rodzinie) zatem po promocji strasznie fajna cena 14,5zl :) Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 19:46 Gdybym 2 tygodnie temu wiedziała o Findusach to, co wiem teraz... ech... Mojego kuponu na 25 zł zniżki nie chciało zaakceptować w Empik.com, szkoda... Odpowiedz Link
abepe Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 22:11 Wylądowałam dziś nie w tym empiku, w którym planowałam (naiwna, myślałam, że w większym mieście będzie większy wybór) i nie mieli ani Tuwima, ani Kocura. Zrobiłam więc zakupy minimum i kupiłam dwa brakujące małe Kłapy (ale poniemowlak miał radości, aż się wzruszyłam:) i tomik komiksowych Muminków (niby dla starszego, ale, wiadomo, komiksy raczej kontrowersyjne w treści:)) Cóż, zasiadam do empik.com. Katrio_na - miałam dwa kupony, jeden chciałam oddać, ale przez głupotę swoją i pewne małe zamieszanie, jeden zmarnowałam:(( W przyszłym roku chyba się wstrzymam z jakimikolwiek zakupami po Bożym Narodzeniu i zaszaleję w kwietniu że hoho (bo teraz tylko małe hoho). Odpowiedz Link
abepe Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 22:19 zawsze_wolna_nilka napisała: > Gdybym 2 tygodnie temu wiedziała o Findusach to, co wiem teraz... ech... > Mojego kuponu na 25 zł zniżki nie chciało zaakceptować w Empik.com, szkoda... Ale co wiesz o Findusach? A skąd taki przyjemny, aczkolwiek nieprzydatny kupon? Odpowiedz Link
zf71 Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 22:25 może to że w empiku dzisiaj kosztowały 16,49? sama się skusiłam na jednego Odpowiedz Link
zf71 Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 22:29 Oj przez ten dzisiajszy dzień to mam nerwy zszargane. Ale suma sumarum to całkiem fajnie się udało jednak z tymi zakupami, a nawet więcej niz fajnie :) Odpowiedz Link
abepe Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 22:36 Katrio_na - dzięki za wyliczenia. Stałam w tym empiku z telefonem i liczyłam a mały się wściekał, bo on ma teraz dużą chcicę na mój telefon, bezkarnie nie można mu go pokazywac:)) Odpowiedz Link
alistar1 Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 07:38 Nic mi nie mów o nerwach. Ledwie przyszła jedna paczka (patrz mina męża), a tu już druga czeka sobie w empiku do odbioru. Uspokajam sumienie- było naprawdę taniej;-PPP Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 08:54 Findusy w Empiku były za 14 z groszami.... Kupony rabatowe za 25 zł do Empiku internetowego, dostali robotnicy w pobliskiej fabryce. Większość swoje wyrzuca, razem z bonami zniżkowymi na wycieczkę śródziemnomorską, na okulary przeciwsłoneczne za kilkaset złotych oraz garnitury za kilka tysięcy. Zarabiają 5,20 zł za godzinę. Do mnie trafił jeden, ale nie zadziałał- może nie łączy się po prostu z innymi rabatami. Sęk w tym, ze nie ma na nim daty przydatności;-) N. Odpowiedz Link
abepe Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 12:51 zawsze_wolna_nilka napisała: > Findusy w Empiku były za 14 z groszami.... Aaaaaa, to rozumiem. > > Kupony rabatowe za 25 zł do Empiku internetowego, dostali robotnicy w pobliskie > j > fabryce. Większość swoje wyrzuca, razem z bonami zniżkowymi na wycieczkę > śródziemnomorską, na okulary przeciwsłoneczne za kilkaset złotych oraz garnitur > y > za kilka tysięcy. Zarabiają 5,20 zł za godzinę. Hehe, ja jeszcze półtora roku temu dostawałam niecałe 7 zł/godzinę na rękę. Ale dostałam ministerialną podwyżkę, którą wystrajkowały pielęgniarki:))Niestety za urlop macierzyński liczyli mi według starej stawki:(( Dlatego własnie książkom życzyłam, żeby się naród bogacił. Jak ktoś zarabia tysiąc złotych to nie ma się co dziwić, że na książki nie wydaje:(( > Do mnie trafił jeden, ale nie zadziałał- może nie łączy się po prostu z innymi > rabatami. A to możliwe, że się nie łączy. Problem w tym, że jak go już raz wpisałaś i się z innym rabatem nie połączył - już może być nie do użycia:(( > Sęk w tym, ze nie ma na nim daty przydatności;-) To pewnie jest bezterminowy:) Odpowiedz Link
kasiaczekg Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 23:08 ja ma dwa kupony i tylko jeden do wykorzystania, ale wpisuję we właściwym polu i mam komunikat "Wpisano błędny kod i rabat nie został naliczony." Buuu co za niesprawiedliwość Odpowiedz Link
abepe Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 23.04.08, 23:27 kasiaczekg napisała: > ja ma dwa kupony i tylko jeden do wykorzystania, ale wpisuję we właściwym polu > i > mam komunikat "Wpisano błędny kod i rabat nie został naliczony." Buuu co za > niesprawiedliwość Jeżeli już jeden wykorzystałaś to drugiego nie możesz. Ale jeśli nie wykorzystałaś - napisz do empiku. Odpowiedz Link
kasiaczekg Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 14:53 chodziło mi o to, że mam dwa kupony i tylko jeden wykorzystam i mogę się podzielić z kimś. No i podczas składania zamówienia wprowadziłam pierwszy kod i taki komunikat, no dobra nie poddaję się, wprowadziłam kod z drugiej karty promocyjnej i nadal to samo :( Napisałam do nich tak jak radziłaś - zobaczymy co odpowiedzą. Odpowiedz Link
kasiaczekg Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 15:34 już rozumiem z tej promocji może jeden klient skorzystać tylko jeden raz :( oj czytać nie umiem ;) Ech mogłam założyć konto dla męża i byśmy skorzystali. No więc mam dwa kody do oddania dla kogoś, bo już złożyłam zamówienie. Odpowiedz Link
silije.amj Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 15:54 Ach to było piękne, wyniosłam wczoraj z Empiku 6 książek płacąc za 4. Bardzo pilnowałam, aby były zbliżone cenowo, bo tak się najbardziej opłacało. Dla siebie mam "Gringo wśród dzikich plemion", "Eragona" i "Artemisa Fowla" z docelowym przeznaczeniem dla dzieci, Julka wyżebrała HP3 (i tak już przeczytała w szkolnej bibliotece), dla Emilki Peter i Lena oraz "Powiedz komuś". Jaki miły wieczór! Odpowiedz Link
iwonabw Re: Empik - 3 ksiazki za 2 - skad o tym wiecie? 24.04.08, 21:27 A ja w empiku kupiłam Mary Poppins, dla siebie Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki, a Wiosnę w Bullerbyn dostałam za darmo. A w internetowym empiku Cecylkę książkę kucharską i Opowieści z Narnii - tu zaoszczedziłam 39 zł ! Odpowiedz Link