madas9 05.05.08, 19:43 Nie wiem czy nakład się skończył i nowego nie ma ale nigdzie nie mogę znaleźć tej książki. Usilnie poszukuję dla starszaka, który za chwilę zostanie bratem ale niestety z mizernym skutkiem. Może Wy pomożecie?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: szukam "cześć mówi miś olo" 05.05.08, 19:47 Teoretycznie "Mama w centrum" ma: www.sklep.mamawcentrum.pl/product_info.php? cPath=19_39&products_id=1166 Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Re: szukam "cześć mówi miś olo" 05.05.08, 20:30 Ja chyba mam nówkę do odsprzedania- mogę wystawić na Allegro po cenie kupna. Zdublował mi się Olo przypadkiem przy jakiś zakupach, sprawdzę tytuł i dam znać. Odpowiedz Link
joa8 Re: szukam "cześć mówi miś olo" 05.05.08, 21:42 już miała, dziś ostatnie sztuki poszły w dobre ręce :-) Odpowiedz Link
alistar1 Re: szukam "cześć mówi miś olo" 05.05.08, 21:16 Ja też mam:-) Jakby coś daj znać na priv. Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Re: szukam "cześć mówi miś olo" 09.05.08, 11:12 Dokopałam się dziś dopiero do Misia, mam "Bach! Mówi miś Olo" N. Odpowiedz Link
madas9 Alistar 09.05.08, 16:37 DZIęKUJę Bardzo Ci dziękuje!!!!! Dwulatek szedł dumnie po schodach ściskając w łapce kopertę, w domu ją otworzył i zachwycony krzyknął: Olo!!!! Żółty! (przy okazji żółty to jego ulubiony kolor - wszystko musi mieć żółte nawet lody :) ) Czytać!!!! No i misio już obczytany. Bardzo, bardzo Ci dziękuję!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
alistar1 Re: Alistar 09.05.08, 21:34 Cała przyjemność po mojej stronie:-) Cieszę się, że tak szybko dotarł i że sprawił synkowi tyle radości. Miłej lektury:-) Odpowiedz Link