i2h2 18.10.08, 11:30 Pewnie wszystkich, którzy poszukiwali z rozwianym włosem "Gryzmołów dla ślimaka" Adama Adacha ucieszy wiadomość, że jeszcze w październiku pojawi się w księgarniach nowe wydanie :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abepe Re: "Gryzmoły..." wracają 18.10.08, 11:37 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
abepe Re: "Gryzmoły..." wracają 18.10.08, 23:58 Będą dostępne szerzej niż poprzednia edycja? Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Gryzmoły..." wracają 20.10.08, 07:45 Dobrze myślisz ;-) Bedą dostępne normalnie w księgarniach (czy we wszystkich, tego oczywiście nie gwarantuję). Cena, o ile dobrze pamiętam, ok. 14zł. Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Gryzmoły..." wracają 16.11.08, 00:07 Mam teraz przed sobą nowe wydanie i już od pierwszego rzutu oka widze, ze jest bardziej przyjazne, niż poprzednie. Przede wszystkim takie wrażenie wywołuje miękki, kremowy papier. Młodsza oczywiście natychmiast zabrała i potraktowała zgodnie z przeznaczeniem. Bardzo jej się podoba, że może robić z "Gryzmołami..." to... co się jej podoba ;-) Odpowiedz Link
ash3 Re: "Gryzmoły..." wracają 16.11.08, 01:56 Ciekawie byłoby zobaczyć, jak "uzytkownicy" potraktowali "Gryzmoły dla ślimaka". Mysle, że zestawienie efektów do-rysowania tego samego obrazka przez różne dzieci mogłoby być interesujące, tak do obejrzenia jak różnie (a może podobnie?) może się rozwinąć dana sytuacja-obrazek. W każdym razie zawsze mnie ciekawi, jak dzieci traktują róznie ten sam temat;-) Odpowiedz Link
steffa Re: "Gryzmoły..." wracają 16.11.08, 22:18 O. A ja nie mam. Tamto wydanie bardzo mi się podoba. Gdy kupiłam Leonowi w Zachecie, chodził i mówił, że ma 'projekt'. Odpowiedz Link
agika Re: "Gryzmoły..." wracają 17.11.08, 12:13 Czy Gryzmoly mozna albo bedzie mozna znalezc w ktorejs ksiegarni internetowej ? sprawdzalam merlina, empik, badet.. i nic.. dzieki bardzo .. Agika Odpowiedz Link
pa_yo Re: "Gryzmoły..." wracają 17.11.08, 12:33 sa np w Bajarce, Edukacyjnej etc www.bajarka.pl/prod_5036_Gryzmoly_dla_slimaka_-_poznaj_co_znacza_rysunki_dzieci.html Odpowiedz Link