Dodaj do ulubionych

tpd kolonia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:02
TYPD kolonie - Czyje dziecko było? Jak opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja ja Re: tpd kolonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 16:08
      Niczyje dziecko nie było na kolonii z TPD!????
    • Gość: gosc Re: tpd kolonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.10, 23:14
      moje było jestem bardzo zadowolona z opieki i moje dziecko rowniez miile wspommina te wakacje polecam
      • Gość: Jakub Re: tpd kolonia IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 14:19
        Byłem na kolonii w Kołobrzegu było dobrze teraz podobno jest ta kolonia z wyjazdem do Niemiec i zwiedzaniem Tropical Island
    • Gość: Marek Re: tpd kolonia IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 14:11
      Było 2 moich dzieci wszystko było ok jedno bylo we Włoszech było podobno bardzo fajnie w Kołobrzegu też był ok.
    • Gość: prawda Re: tpd kolonia IP: *.toya.net.pl 06.01.11, 17:17
      popytaj lepiej , słyszałam że opieka w miare ok ale warunki i jedzenie do kitu.
    • Gość: Aśka Re: tpd kolonia IP: *.tktelekom.pl 25.01.17, 21:26
      Moje dzieci były 3 razy na koloni z TPD Przemyśl i było bardzo dobrze, kadra Ok warunki też, ogólnie na 5 :)
      • Gość: nie ta pora Re: tpd kolonia IP: *.toya.net.pl 25.01.17, 22:44
        Aska a Ty co ? jesteś na wakacjach czy też masz wenikuł czasu i cofnęłaś się w czasie
    • Gość: WT Re: tpd kolonia TPD 2018 Zakopane IP: *.147.70.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.19, 22:01
      Nie polecam, W 2018 roku dziecko było na kolonii w Zakopanem. Kiierowniczka bezwzględnie przydzielila dziecko do starszej grupy wiekowej przez co dziecko wogole nic nie skorzystalo, iwrocilo rozżalone. Kieowniczka dodatkowo wprowadzila telefonicznie w blad ze dziecko jest przydzielone do grupy rowiesnikow. Po kolonii sprawa wyszla na jaw ale TPD kryje swoich twierdzac, ze grupy nie mogą mieć więcej osob niż to co mowia przepisy.
      • berig123 Re: tpd kolonia TPD 2018 Zakopane 11.03.19, 09:39
        I dlatego kolonie organizowane przez TPD są do doopy? Tak? To spędzaj wakacje sam z dzieckiem!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka