Dodaj do ulubionych

Co to ku... ma być!

10.07.10, 23:24
"Posłowie PiS z prezesem Jarosławem Kaczyńskim złożyli w sobotę wieniec
biało-czerwonych kwiatów i odmówili modlitwę przez Pałacem Prezydenckim w
Warszawie. Wieniec został złożony przy dźwięku dzwonów kościelnych punktualnie
o godzinie 8.41 - godzinie, o której rozbił się samolot.

Kwiaty i zapalone znicze złożyli przed Pałacem także licznie zgromadzeni
warszawiacy, którzy także przyszli uczcić ofiary katastrofy z 10 kwietnia. W
kilkusetosobowym tłumie wiele osób skandowało m.in. "Jarosław", "Dziękujemy",
"Zwyciężymy". Odśpiewano też polski hymn."

Zasadnicze pytanie: gdzie my ku... żyjemy?
W Iraku, Iranie, Arabii Saudyjskiej? Co nas dalej czeka? Burki, kamieniowanie
a możne w porywach wieszanie za nie wyznawanie jedynie słusznej wiary. Ten
krzyż przed pałacem prezydenta to jest skandal, odprawianie mszy przed pałacem
prezydenta jest precedensem na miarę cywilizowanych narodów. To już ku...
kościołów zabrakło w tym katolandzie? Nie , nie zabrakło , bo te pną się do
góry szybciej niż bloki mieszkalne, to jest manifestacja i chamska propaganda
religii katolickiej w tym katolandzie.

Katolicy zawładnęli już 100% przestrzeni publicznej, maszerują ze swoimi
żałosnymi piosenkami po mieście, blokują ruch uliczny, odprawiają msze w
miejscach przeznaczonych również dla normalnych obywateli i butnie
udowadniają, że to jest państwo wyznaniowe.

Słuchajcie Pełowczycy, Pisowczycy, Frondowcy i inni oszołomy, zmieńcie
konstytucje i napiszcie w niej , że RP to państwo wyznaniowe, albo
spie...jcie z mojej przestrzeni publicznej , w której ja ma takie same prawa
manifestować moją niezależność od waszego oszołomstwa.

Wasze oszołomstwo jest upierdliwe i cofa nasz kraj do średniowiecza. Ja wiem ,
że wam to nie przeszkadza, bo polowania na czarownice są wciąż w waszej
agendzie . Ale przeszkadza innym, normalnym obywatelom, którzy chcą żyć w
normalnym, cywilizowanym kraju.

Czy to jest ku... normalny kraj, w którym żony ofiar katastrofy pod
Smoleńskiem, nie zdają sobie sprawy, że w trumnach były szczątki, które nie
mogły zostać ubrane w garnitury, tylko teraz zastanawiają się dlaczego te
ubrania zostały im zwrócone.

Do jasnej cholery, po katastrofie lotniczej zostają szczątki, które tak
naprawdę, można grabiami zgrabić, a nie ciała, które można obrać .Ale głupi
ciemny lud tego nie rozumie i wywołuje afery i skandale.

Założę się , że gdyby Rosjanie wiedzieli,że zwrot garniturów wywoła takie
zamieszanie , pewnie wzięliby je i sprzedali na pobliskim bazarze.

Gdyby portugalscy wydawcy Playboya wiedzieli, że sesja zdjęć z Jezusem wywoła
taki skandal i utracą czasopismo, też by pewnie tego wydania nie było. Gdyby w
RP ważne decyzje dla państwa nie zapadały w kruchcie to........gdybać każdy
może, najczęściej po nie w czasie.
Niestety.
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Co to ku... ma być! 10.07.10, 23:29
      Nie gorązckuj się tak :-))) Prezydent elekt właśnie dziś
      zapowiedział, że decyzję o usunięciu krzyża sprzed Pałacu już podjął
      i nie zamierza jej zmieniać.
    • Gość: alamakota Re: Co to ku... ma być! IP: 79.139.104.* 11.07.10, 10:19
      te, demon - ty faktycznie opętany jesteś. dobry nick :p
      • Gość: rea Re: Co to ku... ma być! IP: 83.1.119.* 11.07.10, 11:17
        A "alamakota" nic nie rozumie? Jeśli masz kota to się nim zajmij. Demon ma cholerną rację. Jeśli chcesz państwa wyznaniowego, to spójrz na kraje islamskie. Tam rządzi religia i "uszczęśliwia" ludzi jak cholera.
        • jozef47 Re: Co to ku... ma być! 11.07.10, 12:32
          Krzysiu przestań pić ruska wódkę
          polecam

sz.wpsp.internetdsl.pl/
          Witamy na stronie naszego szpitala
          Misja szpitala to:

"ZDROWIE PACJENTA NAJWYŻSZYM DOBREM"
          • wolyniak2010 Re: Co to ku... ma być! 11.07.10, 13:32
            Krzychu zapisz się na audiencję i przywal gościowi a nie pluj tu jak kaszalot z
            magla.
        • Gość: alamkota Re: Co to ku... ma być! IP: 79.139.104.* 11.07.10, 20:19
          a i owszem, nie mam wypranego mózgu i rozumiem zdaje się znacznie
          więcej niż coniektórzy tutaj :/

demon jak Palikot - może i miewa rację, ale język, brak kultury i
          napastliwość jest dla mnie nie do przyjęcia. poza tym - demon jest
          monotematyczny. wciąż to samo. pora zmienić płytę.

a o konstruktywnej dyskusji tutaj oczywiście można zapomnieć, od
          razu musza być słówka i słóweczka, co widać poniżej. zresztą, siedzę
          tu tak długo, że zdązyłam się przyzwyczaić. takie przemyskie
          piekiełko. dokopać, zelżyć, zamiast porozmawiać. dlatego inne
          miasta kwitną, a my się staczamy po równi pochyłej. smutne.
    • Gość: MM Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 11.07.10, 12:40
      Nie czytałem twojego całego postu. Ale po początku nasuwa mi się sam wniosek.
      Jesteś osobą nietolerancyjną. Żyjemy w demokratycznym kraju gdzie każdy może
      robić to co uważa.
      Polska to kraj patriotów i pięknej historii to kraj katolicki.
      Ale Ty tutaj widać nie pasujesz, albo za młody jesteś żeby to zrozumieć lub
      przesiąkłeś Gierkiem i jego szkołą.
      • jesus33 Re: Co to ku... ma być! 11.07.10, 13:22
        Polska to kraj tolerancyjny, kraj wielu wyznań. Polska to również kraj apostatów
        i ateistów. Bądź tolerancyjny i nie pisz Polska to kraj katolicki :)
        • Gość: jobrave Re: Co to ku... ma być! IP: *.range86-161.btcentralplus.com 11.07.10, 13:55
          Gierkiem, to raczej jest przesiąknięty Lechujarek Kaczyński - już dawno od
          nikogo nie słyszałem tylu ciepłych słów o tow. Edwardzie, co od Lechujarka.
          • wolyniak2010 Re: Co to ku... ma być! 11.07.10, 14:27
            Spie...łeś sobie image koleś. W absyncie opowiadają o tobie kawały. Zmień nika
            albo znikaj.
    • Gość: Analityk Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 11.07.10, 14:22
      Szczęściem jest że w nazwie naszego kraju nie ma słowa :katolicka" -
      bo wypadałoby się ewkuować z tego kraju lub wytworzyć bojówki walk o
      wolność i niepodległość; choć przyznam że końkordat i inne przepisy
      trącą czasem katotalitaryzmem ale to dzięki wszelkiej maści
      klechujom; światli obywatele nie powinni dopuścić do dominacji
      czarnuchów i ich popaprańców; nie mozna się bać czarnej siły tylko
      trzeba wskazywać darmozjadom miejsce na ziemi.
      • Gość: MM Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 11.07.10, 16:16
        Jak chcesz wskazywać miejsce na ziemi to kim ty jesteś?
        • Gość: Analityk Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 11.07.10, 16:36
          MM, jestem pracujący, płacący podatki i nie pasożytuję - to jest
          miejsce na ziemi a czarni to darmozjadzi, czekający na to ile da się
          wyssać z kieszeni wiernego i z państwowego budzetu; jak tego nie
          widzisz to kim TY jesteś? moze boisz się o tym pomyśleć z powodu
          indoktrynacji czarnych?
          • Gość: jobrave Re: Co to ku... ma być! IP: *.range109-153.btcentralplus.com 11.07.10, 18:35
            No coś ty, poważnie? Kawały o mnie opowiadają! I to gdzie, w samym Absyncie! To
            ci dopiero! Chyba sobie powyję trochę ze szczęścia!
            A o tobie Wołyniakowa, nie opowiadają kawałów, tylko mówią, że rozsyłasz różnym
            poważnym osobom wydruki maili przychodzących do ciebie oraz wybór postów z
            forum. No i mówią jeszcze w tym Absyncie, że jesteś poważnie yebnięta w beret i
            zastanawiają się, czy taka osoba powinna pracować z młodzieżą. Aha i jeszcze coś
            o jakichś badaniach mówią.
            • Gość: rea Re: Co to ku... ma być! IP: 83.1.119.* 11.07.10, 18:56
              I zaczęła się hucpa o krzyż pod pałacem prezydenckim. Gołym okiem widać, jak manipulują nami politycy PiS-u wespół z KK. Epatowanie ponad ludzki rozsądek symbolem barbarzyństwa ludzkiego, jakim jest krzyż, wzniecanie wewnątrz społeczeństwa waśni na tym tle, wyzwalają niebezpieczne emocje. Zacietrzeźwieni fanatycy religijni zdolni są do nieprzewidywalnych reakcji. Zmasowane hordy "prawych" Polaków, wsparte kościółkową agitką hańbią Polskę w oczach całego świata i wystawiają nasz kraj na pośmiewisko.
              • Gość: pysio Re: Co to ku... ma być! IP: 213.25.24.* 11.07.10, 19:18
                Chciałem tylko przypomnieć kto rozpoczął nadawanie temu wydarzeniu znaczenia
                które go wyolbrzymiło i rozpoczęły się gierki kto da więcej. otóż nie kto inny
                tylko sam komoruski wyznaczył na żałobę tydzień czasu. I ten fakt z pozoru
                niepozorny rozpoczął eskalację udawanej rozpaczy. to co się teraz wyrabia już
                dawno zatraciło cechy prawdziwej chrześcijańskiej żałoby. Już dawno
                przepowiedziałem że tak będzie i przewiduję ciąg dalszy.
              • Gość: jobrave Re: Co to ku... ma być! IP: *.range109-153.btcentralplus.com 11.07.10, 19:18
                I tak już będzie do wyborów samorządowych. Teraz mamy "atak" na krzyż i
                jednocześnie na pamięć o "poległym" prezydencie, później będzie heca z
                ekshumacją i naciski na powołanie komisji sejmowej do zbadania okoliczności II
                Zbrodni Katyńskiej, ruskich bobrów-spadochroniarzy przegryzających wały p/pow. i
                ruskich smug powodujących powodzie.
    • Gość: Analityk Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 12.07.10, 07:08
      JO.. to pikuś co napisałeś; wedle jarosławskich moherów magnes
      sciągnął tupolewa na ziemię; z uwaga wysłuchałem opinię; przepona o
      mało mi nie pier...
      • Gość: didi Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 09:31
        Administratorze
        czytasz i nie kasujesz!

Ludzie z takimi tekstami do meliny, a nie na forum.

To licytowanie się na obelgi pogrąża to forum jeszcze bardziej.

Do wszystkich stałych forumowiczów:

Skończcie z tymi idiotycznymi postami!
        Nie macie o czym pisać to nie piszcie, proszę tylko o trochę opanowania i
        kultury. Czy wymagam tak dużo?

Jestem z Przemyśla i ilekroć wchodzę na to forum nie znajduję żadnej treści
        tylko przezwiska, przekleństwa i przypadki dla psychiatry.

Forumowicze nie zdajecie sobie z tego sprawy? Bo ja tak. Nie jestem aniołem ani
        okazem zdrowia psychicznego, ale nie pokazuje tego w mediach.
        • Gość: rea Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: 83.1.119.* 12.07.10, 12:28
          Przecież to jest konstruktywna wymiana poglądów. Higiena psychiczna jest wskazana, aby utrzymać jako taką równowagę w dzikim kraju(cytuję klasyka) i niektórzy po prostu muszą, no muszą, gdzieś wylać żółć.
          Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
          • Gość: didi Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 13:10
            rea,

Dotarcie do punktów, w których osoby się nie zgadzają pozwala spojrzeć na
            problem z innej perspektywy. Porównanie różnic zdań staje się korzystne pod
            warunkiem, że nie jest destrukcyjną walką o przewagę, ale konstruktywną
            wymianą poglądów, wiedzy, teorii i danych.

Oceny wnoszą do dyskusji jedynie prowokację. Usłyszenie oceny na własny temat
            sprawia, że odbiorca koncentruje się na swoich emocjach a nie na sensie wypowiedzi.

W konstruktywnej wymianie poglądów nie ma miejsca na obrzucanie się wyzwiskami i
            docinkami, bo to do niczego nie prowadzi.

"Jak cie widzą tak cię piszą". To forum jest ogólnodostępne, więc każdy
            kto je odwiedza może wyrobić sobie zdanie o mieszkańcach Przemyśla.

Wątpię czy chcesz być postrzegana/y jako troglodyta posługujący się wyłącznie
            przekleństwami. Ja osobiście nie lubię być zaszufladkowana, zwłaszcza w takiej
            kategorii.
            • wampir-wampir Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 14:05
              Forum jest takie jak forumowicze. Przecież możesz na nim pisać bez
              przekleństw i docinków i na pewno nikt Cię nie zaszufladkuje.
              • common-sense-ltd Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 14:08
                Taaa....najwyżej cię sprzeklina, poniży i postraszy sądami.

Ty wiesz, co piszesz wampir, czy piszesz co wiesz?
                • common-sense-ltd Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 14:46
                  Aha, zapomniałam dodać, że wcześniej załatwi ci ekspertyzy od pakistańskich
                  psychiatrów, "zastawi na ciebie kilka pułapek" i "wdepcze cię z podłogę jak
                  karalucha".
                  Fantastyczne forum....polecam serdecznie!
            • Gość: jobrave Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: *.range109-153.btcentralplus.com 12.07.10, 14:08
              Mylisz się DiDi - na podstawie postów można sobie wyrobić zdanie - co najwyżej -
              o uczestnikach dyskusji, lub "dyskusji", czyli pyskówek, a to jakieś 10 osób,
              więc na pewno nie jest to liczba na podstawie której mozna oceniać przemyślan. W
              wulgaryzmach nie widzę nic złego, używam ich jedynie w stosunku do osób, które
              innego języka nie znają, a zależy mi na tym, żeby moja ewangelizacja docierała
              do wszystkich, czyli również do tych, którym Stwórca poskąpił intelektu. Inną
              sprawą jest, że nie sa to żadne wulgaryzmy - niegdyś funkcjonowały one jako
              normalne słowa i ja staram się je przywrócić do normalności. W XIX wieku np.
              słowo "majtki" też było wulgaryzmem, na tę część bielizny nazywano "niewymownym".
            • Gość: rea Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: 83.1.119.* 12.07.10, 14:56
              Didi. Zgadzam się z Tobą. To, co napisałam powyżej było z delikatną nutką ironii. Nie jestem zwolenniczką wypowiedzi ociekającymi obsceniami i prymitywnym chamstwem i unikam polemiki z takimi osobami,bo wdawanie się z nimi w rozmowę nie ma sensu,ale "świecąc przykładem" dokładamy cegiełkę do zmian.
        • common-sense-ltd Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 14:10
          A wystarczyłoby zabanować kilka IP.
          Niestety, bezkarni tutaj są albo posiadaczami żółtych papierów albo układów w
          gazetce.
          • wampir-wampir Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 14:52
            Nie udawaj świętszej niż jesteś. Gdyby tu banowano, to byłabyś
            pierwsza w kolejce. Notorycznie łamiesz regulamin i netykietę, a do
            tego sama połowę tego forum prowokujesz. Może Ty po prostu lubisz
            takie jazdy?
            • common-sense-ltd Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 15:10
              Dlaczego znów perfidnie kłamiesz?!
              Wiesz doskonale, że zagrożono mi wówczas banem, ponieważ NIE MOGŁAM SIĘ DOPROSIĆ
              O ZDJĘCIE POSTU Z MOIM NAZWISKIEM, umieszczonego tu przez jedno z was,
              prymitywne narzędzia zemsty na zlecenie.
              Jakiś czas temu nawet mnie zabanowano na kilka dni, ale wówczas równie
              bezskutecznie upominałam się o zdjęcie obraźliwego postu wobec innej osoby.

Ty jako etatowy troll, wiesz doskonale , że admini GW banują nie tych co w
              chamski sposób deprecjonują i poniżają publicznie innych, ale tych, którzy im w
              tym przeszkadzają. Igrzyska stalkerów to zwiększona ilość kliknięć, czyli cena
              forumowej reklamy.
              • Gość: do common-sense-lt Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:26
                Przepraszam za wykorzystanie nick'a.
                Widzę, że nie tylko ja mam dość barowego słownictwa.

Pozdrawiam.
              • wampir-wampir Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 15:27
                common-sense-ltd napisała:

> Dlaczego znów perfidnie kłamiesz?!

Nie kłamię. Wyraziłem swój pogląd na temat tego, kto na tym forum
                zasługuje na bana.

> Wiesz doskonale, że zagrożono mi wówczas banem, ponieważ NIE
                MOGŁAM SIĘ DOPROSI
                > Ć
                > O ZDJĘCIE POSTU Z MOIM NAZWISKIEM, umieszczonego tu przez jedno z
                was,
                > prymitywne narzędzia zemsty na zlecenie.
                > Jakiś czas temu nawet mnie zabanowano na kilka dni, ale wówczas
                równie
                > bezskutecznie upominałam się o zdjęcie obraźliwego postu wobec
                innej osoby.

Admilicja nie banuje za prośby usunięcia postów niezgodnych z
                regulaminem i zawracanie głowy. Jeśli dostałaś bana, to musiałaś
                sobie nieźle nagrabić. Dobrze wiesz w jaki sposób, bo na pewno Ci to
                napisali. Zresztą miałaś napisane "możliwość zalogowania się została
                zablokowana. Powód - ..."

> Ty jako etatowy troll, wiesz doskonale , że admini GW banują nie
                tych co w
                > chamski sposób deprecjonują i poniżają publicznie innych, ale
                tych, którzy im w
                > tym przeszkadzają. Igrzyska stalkerów to zwiększona ilość
                kliknięć, czyli cena
                > forumowej reklamy.

Banują za łamanie regulaminu. Podszywanie się pod innych
                forumowiczów, podrabianie ich nicków, spamowanie na przykład.
            • Gość: Do Wampira Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:19
              Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Nie jestem świętą krową, która oburza się o byle co. Ja nie obrzucam po prostu nikogo przezwiskami wg przysłowia "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe".
              Choć zdarza się, że moi rozmówcy wręcz się o to proszą.

Na forum rzadko się wypowiadam więc nie mogę być "notorycznym przestępcą łamiącym regulamin".

Nikogo nie prowokuję. Stwierdzam tylko swoje spostrzeżenia i podaję propozycje. To, że połowie forumowiczów nie odpowiada wulgarny język wypowiedzi nie zależy ode mnie.

Chcesz wypisywać same epitety bez żadnego sensu - proszę bardzo, to wolny kraj. Pamiętaj tylko, że nie wszyscy podzielają twój gust.

A jest ich dużo.
              • wampir-wampir Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! 12.07.10, 15:31
                Mój post nie był do Ciebie. Nie wiem, skąd Ci to przyszło do głowy.
                Nie bronię wulgaryzmów, bo rzadko ich używam i często mi
                przeszkadzają. A na prowokacje i obelgi reaguję w myśl zasady jak
                Kuba Bogu, tak Gwatemala Gwadelupie.
            • Gość: jobrave Re: Skończcie z tymi idiotycznymi postami! IP: *.range86-161.btcentralplus.com 12.07.10, 15:28
              Jedyne co Fankę Commonicę mogłoby załamać, to brak naszej reakcji. Dyskutując z
              nią lub pisząc, o niej sycimy jej egocentryzm, podnosimy jej poczucie własnej
              wartości. Tu ona jest wreszcie kimś, tu już nie jest szarym, starym, wypłowiałym
              babsztylem, wytartą miotłą, lecz - w jej mniemaniu - celebrytką. "Celebrytce" z
              forum przemyskiego wydaje się, że czyta ją miliony osób, w Polsce i na świecie,
              które na dodatek zgadzają się z nią co do tego, że forum przemyskie, to twór
              b.esbeków i UPA, które powstało po to, by ją zaszczuć i wykończyć.
              Pozwolę sobie wrócić do wulgaryzmów. Niestety w naszej kulturze funkcjonuje taki
              pogląd, że lepiej komuś wyciąć chamski numer, kopać pod kimś dołki, czy robić
              inne świństwa, byle tylko nie kląć. W Polsce jak ktoś powie np. du.pa, to już
              jest podły, to już świnią chamem, choć może to być dusza człowiek, ale bydlę,
              które podkłada ludziom świnie, które wykańcza, rani, jednym słowem krzywdzi
              ludzi, lecz nie klnie, jest w porządku.
              • Gość: didi do jobrave IP: 79.139.105.* 12.07.10, 16:44
                Ja CELEBRYTKĄ? Dobre!-pisz tak dalej a może nią zostanę:P
                To że kiedyś, komuś odpiszę wg ciebie ma mnie kręcić? - mijasz się z
                prawdą.

Twoje wyobrażenia co do mnie są chybione i to bardzo.
                Starym, wypłowiałym babsztylem itp. też nie jestem. Nie dobiłam
                jeszcze do 30. Ale dziękuję za uwagi.

Mam to naprawić?
                Może wtedy będę pasować do twoich schematów?

To co piszesz o forum pozostawię bez komentarza. Twoja fiksacja na
                punkcie SBków i UPA, to twój problem.

Źle zrozumiałeś prośbę o nie obrzucanie się błotem.

Na tym kończę swój udział w tym temacie.

• wampir-wampir Re: do jobrave 12.07.10, 17:02
                  Następna, która nic nie rozumie. Post Jo nie był o Tobie, a sb-cy i
                  UPA nie fascynują Jo. Wyluzuj :-)))
                • common-sense-ltd Re: didi:) 12.07.10, 17:12
                  Ten wulgarny prymityw działa tu na zlecenie, publicznie lżąc, przeklinając i
                  strasząc kobietę, która nigdy nic złego mu nie zrobiła.
                  Przestanie, jak skończy mu się umowa ze zleceniodawcą.
                  Niedługo minie pół roku...należy się uzbroić w cierpliwość.
                  • Gość: jobrave Re: didi:) IP: *.range86-161.btcentralplus.com 12.07.10, 17:20
                    16 kwietnia br. umowa uległa automatycznemu przedłużeniu na czas nieokreślony
                    stara szczoto.
                • Gość: jobrave Re: do jobrave IP: *.range86-161.btcentralplus.com 12.07.10, 17:15
                  Jak mógłbym nazwać starą miotłą kogoś, kogo na oczy nie widziałem? Pisałem o
                  osobie, którą miałem okazję widzieć z bliska i na żywo. Krótko mówiąc miałemna
                  myśli pewną siedmiornicę z forum, kobietę o siedmiorgu nickach, obecnie
                  występującą pod ksywą Common.sense.Ltd. To właśnie ona twierdzi, że przemyskie
                  forum jest dziełem b.esbeków oraz niedobitków Ukraińskiej Powstańczej Armii,
                  którzy wspólnie i w porozumieniu, nie tylko szykują narodowi polskiemu kolejną
                  zbrodnię wołyńską, lecz również - co gorszą próbują - wyeliminować z gry, której
                  stawką jest Prawda. Skutki choroby tej pani przejawiają się nie tylko w
                  obsesyjnym oczernianiu różnych osób na forum, lecz również poza forum. Ma
                  czelność nie tylko nie tylko pomawiać, ale również dopuszcza się fałszerstw.
                  Wyobraź sobie teraz taką sytuację: ktoś ściąga Twoje zdjęcie z chociażby z
                  Facebooka, czy NK i zakłada Ci na np. na erotycznym portalu "Fuck in the UK",
                  pod nim zamieszcza pełen błędów opis. To jest jeden z ostatnich "dowcipów" tej
                  pani, ale daję sobie swój durny łeb uciąć, że będą kolejne. Oczywiście ta pani
                  grubo się myli sądząc, że będzie sobie pozwalać na coś takiego w nieskończoność.
                  Wracając do chamstwa na forum - według mnie zdecydowanie bardziej szkodliwe są
                  podłe intrygi, oszczerstwa i szkodzenie ludziom niż używanie wulgaryzmów i
                  dziwię się, że mało kto zwraca na to uwagę, oburzając się banalnymi słowami na
                  "d", "k".
                  • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 17:28
                    Kłamiesz podle nieszczęsny człowieku, kolejny raz przypisując mi czyny z
                    którymi nie mam nic wspólnego!
                    Nie założyłam ci żadnego profilu, bo guzik mnie obchodzisz i nie poświęciłbym ci
                    nawet pięciu minut swojego cennego czasu na jego zakładanie.
                    Nigdy i nigdzie cię nie oczerniałam, nie pomawiałam i nigdy nic złego z mojej
                    strony nie doświadczyłeś.

A co upa i banderowców to chyba opublikuję tu twój mail, w którym straszysz mnie
                    "ulicami Przemyśla zalanymi krwią Polaków".
                    Natomiast z esbekami i ich nikczemnym potomstwem sam się zadajesz, więc daruj
                    sobie.
                    • Gość: didi Re: do jobrave IP: 79.139.105.* 12.07.10, 17:58
                      miałam już nic nie pisać.

Moje spostrzeżenie narobi jeszcze większego huku. Ale i tak to
                      napiszę.

Spostrzeżenie: Właśnie zaczeła się wymiana ciosów. Jak mi sie
                      wydaje.

Czy tak musi być w większości wątków? Przecież to bezcelowe! Co obie
                      strony z tego mają? Czy ktoś może pamięta o czym był pierwszy post?

Przyznaję że w moich powyższych wypowiedziach się nie popisałam.
                      Wręcz przeciwnie dałam się wciągnąć w wymianę ciosów, za co bardzo
                      przepraszam.

Do kolejnego wątku. Over and out.

• common-sense-ltd Re: didi:) 12.07.10, 18:04
                        Nie kopię leżących, bez obaw.

P.S. Pamiętam pierwszy post.
                        • lechowski51 Re: didi:) 12.07.10, 18:20
                          Nie szkoda Ci klawiatury?.Sadzisz ze polemizowanie z chamem ma jakis sens?.
                    • jobrave Re: do jobrave 12.07.10, 18:15
                      W takim razie odświeżę ci pamięć. To fragment jednego z maili udostępnionych mi
                      przez Anię, w którym byłaś uprzejma napisać:

---
                      • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 18:27
                        Właśnie popełniłeś przestępstwo, publikując mail, którego treści nie masz prawa
                        znać. A treść ...nic dodać, nic ująć.

Kompromituj się dalej, a przy okazji szkolne koleżanki twojej córki.
                        No i pomódl się do swojego bożka, aby twoje córki i inne bliskie ci kobiety,
                        nigdy żaden szubrawiec nie potraktował tak, jak ty mnie(!)
                        • Gość: jobrave Re: do jobrave IP: *.range86-161.btcentralplus.com 12.07.10, 20:07
                          Nie szkodzi, ty codziennie popełniasz ich kilka, ja chętnie za swoje odpowiem.
                          Poza tym zostałem zmuszony, do opublikowania tego maila ( jednego z dowodów) w
                          obronie mojego, dobrego imienia i jak poczytasz dobrze przepisy, to się dowiesz,
                          że w tym przypadku, żadne sankcje mi nie grożą. takich świńskich numerów robiłaś
                          i robisz nadal, co niemiara i nie dotyczy to tylko mojej osoby. Nie jestem
                          przesadnie czuły na swoim punkcie i machnąłbym ręką na to wszystko, pod
                          warunkiem, że co robisz byłoby przejawem ostrej choroby umysłowej lub głupoty,
                          ale to świadome działanie, którego celem jest skompromitowanie mnie, tylko
                          dlatego, że pozwoliłem sobie różnić się opinią, na jakiś tam temat.
                          Nie jestem jedyną osobą z tego forum, której w ten sposób próbowałaś zaszkodzić,
                          nie jest to więc moja prywatna sprawa, dlatego pozwalam sobie pisać o tym
                          publicznie. Z tego co napisałaś wyżej wynika, że tu cytuję: "A treść ...nic
                          dodać, nic ująć.", podtrzymujesz oszczerstwa, których się wobec mnie dopuściłaś
                          i zapewne podobnie jest w przypadku innych osób.
                          • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 20:26
                            Chętnie bym ci odpisała, gdybyś w ogóle chciał mnie wysłuchać.
                            Wiem jednak, że to na nic...jesteś dzieckiem komunizmu o betonowym umyśle,
                            odpornym na wszelkie rzeczowe argumenty i zapewnienia o mojej szczerości, więc
                            szkoda czasu. Możliwe jednak, że realizujesz tu plan chorej zemsty osób trzecich
                            i prowokujesz, aby zadowolić swoich zleceniodawców.
                            Właściwie twoje motywy przestały mnie obchodzić kilka miesięcy temu.
                            Zrobiłeś mi ogromną i nieodwracalną krzywdę, więc staram się udawać, że nie
                            istniejesz.

P.S. Jeśli piszesz książkę na mój temat, poproś Matta, aby udostępnił ci swoją
                            korespondencję ze mną. Zapewniam cię, że jest znacznie bardziej liczna i
                            interesująca.
                            • wampir-wampir Re: do jobrave 12.07.10, 21:00
                              No normalnie piaskownica ;-))) Wiem, ale nie powiem. Jeśli potrafisz
                              przedstawić rzeczowe argumenty, to zrób to wreszcie zamiast się
                              kopać z forumowiczami. Nie sądzisz, że wszystkim już się to znudziło?
                              • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 21:06
                                Przestań trollować swoim zwyczajem i wcinać się w czyjąś rozmowę!
                                Piaskownica? Owszem. Dorośli ludzie, jeśli mają jakieś obiekcje do postępowania
                                drugiej osoby, wyjaśniają to sobie na priv.
                                Ale temu panu zależało i nadal zależy wyłącznie na tym, aby mnie spotwarzyć w
                                oczach szacownej, przemyskiej społeczności.
                                I tyle na ten temat do ciebie trollu.
                                EOT
                                • wampir-wampir Re: do jobrave 12.07.10, 21:15
                                  To jest publiczne forum i rozmowy, które się na nim toczą nie są
                                  prywatne. Każdy ma prawo skomentować to, co piszesz.
                                  A na priv do Ciebie szkoda pisać, bo zaraz uznasz to molestowanie i
                                  polecisz na policję albo diabli wiedzą gdzie. Poza tym zarzuty o
                                  pisanie za kasę z Naszego Słowa formułowałaś publicznie. Chętnie bym
                                  się dowiedział na jakiej podstawie. A a propos trollowania, to czy
                                  nie ono było powodem Twojego bana przypadkiem?
                                  • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 21:26
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,165,108013217,108766860,Re_Przepraszam.html
                                    I to by było na tyle, gazetowy trollu.
                                    • wampir-wampir Re: do jobrave 12.07.10, 21:34
                                      Przepraszam też, za moje sugestie odnośnie Twoich związków z
                                      Naszym Słowem.
                                      Faktem jest, że nie posiadam na to żadnych dowodów, chociaż zdania
                                      nie zmieniłam.

No faktycznie przeprosiny. Ja bym się po nich dopiero solidnie
                                      wkurzył. I to by było na tyle, gazetowa trollico.
                                      • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 22:04
                                        forum.gazeta.pl/forum/w,165,108133569,108224620,Re_Mykola_ratuj_RioBravo_.html
                                        Tak jak w przypadku Fanki, kiedy zacząłem ją
                                        straszyć sądem za "srebrniki z Naszego Słowa", nie powiem: "wybaczam" bo to zbyt
                                        wielkie słowo dla takiego incydenciku, ale powiem, że nie ma sprawy, ostatecznie
                                        każdego może czasem ponieść
                                        .

Będziesz się dalej licytować, poszukiwaczko taniej sensacji dla tłumu...cudzym
                                        kosztem?
                                        • wampir-wampir Re: do jobrave 12.07.10, 22:15
                                          Widać coś się zmieniło. Jo pewnie napisze co. Jakiej znowu sensacji
                                          dla tłumu? Tłum ma to w nosie. Opala się nad Sanem. Mnie to trochę
                                          interesuje bo swego czasu byłaś uprzejma nazwać mnie banderowcem i
                                          zasugerować, że też jakąś kasę za pisanie na forum biorę - w
                                          wątku "wy śpicie, a UPA czuwa". Ciekaw jestem skąd takie
                                          niedorzeczne pomysły, tylko tyle.
                                          • common-sense-ltd Re: EOT n/t 12.07.10, 22:17
                                      • Gość: jobrave Re: do jobrave IP: *.range86-163.btcentralplus.com 12.07.10, 22:17
                                        No przecież im bardziej bym zaprzeczał temu, że jestem zamieszany w jakiś spisek
                                        przeciwko Fance, tym wyższa byłaby temperatura dyskusji i tym większego kalibru
                                        oskarżenia leciałyby pod moim adresem.
                                        Nie tyle zirytowały mnie te - bezpodstawne zresztą - sugestie, jakobym pracował
                                        dla tych, czy dla innych, lecz próby wpasowania mnie do jakiegoś obozu, podczas
                                        gdy ja nie należę, do żadnej grupy formalnej czy nieformalnej. Dopóki ktoś nie
                                        próbuje mnie chwycić za mordę, dopóty może się spodziewać, że nie będę mu
                                        wchodził w drogę. Zaprzeczam - oczywiście - istnieniu jakiejkolwiek konspiry z
                                        moim udziałem przeciwko komukolwiek. Znam kilka osób z tego forum, z niektórymi
                                        łączą mnie koleżeńskie stosunki i mogę w zw. z tym stwierdzić, że żadna z nich
                                        nie jest zainteresowana niszczeniem kogokolwiek. Gdybyś była uprzejma nie
                                        kontynuować swoich wygłupów, mogę Ci zaręczyć, że natychmiast zakończę swoje i
                                        szczerze przeproszę. Można nadal ostro się spierać, ale można sobie darować
                                        wszelkie posądzenia, tym bardziej, że są one li tylko imaginacją.
                                        • common-sense-ltd Re: do jobrave 12.07.10, 22:24
                                          Gość portalu: jobrave napisał(a): Dopóki ktoś nie
                                          > próbuje mnie chwycić za mordę, dopóty może się spodziewać, że nie będę mu
                                          > wchodził w drogę.

Podpisuję się.
                                          A cokolwiek teraz zrobisz lub nie zrobisz, nie ma już dla mnie żadnego
                                          znaczenia, bo nic nie jest w stanie zmienić.
                                          Bywaj.
                                          • Gość: jobrave Re: do jobrave IP: *.range86-162.btcentralplus.com 12.07.10, 22:50
                                            Wszystko można zmienić, jeśli się nie jest, jakoś szczególnie zawziętym. Ja tam
                                            nie jestem.
                                            • fanka_online Re: do jobrave 12.07.10, 22:53
                                              Ja też nie.
                                              Już się pożegnałam i nie mam ci nic więcej do powiedzenia.
                                              • Gość: jobrave Re: do jobrave IP: *.range86-162.btcentralplus.com 12.07.10, 22:58
                                                Ok
                                              • lechowski51 Re: do jobrave 12.07.10, 23:06
                                                Dalej nie rozumiem dlaczego z takim moralnym zerem prowadzisz
                                                polemike?.Malego,podlego tchorza i damskiego boksera tylko dowartosciowujesz.
                                                • Gość: jobrave Re: do jobrave IP: *.range86-162.btcentralplus.com 12.07.10, 23:08
                                                  Spadaj buraku debilowaty - znów nie zajarzyłeś.
                                          • Gość: Jur@ Re: do jobrave IP: *.toya.net.pl 12.07.10, 23:41
                                            Qrwa nie wiem jusz, czy jesteś WROGIEM RP3 ???
                                            Fajnie piszesz i fajnie gadasz:))))
                                            Fajnie piszesz, bo rzeczowo - czego nie mogą
                                            zdierżyć twoi interlokutorzy

• Gość: Analityk Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 13.07.10, 05:16
      I znowu, "nie chcem ale muszem" przypomnieć KLechórwie moje pytanie:
      czy walczyłeś dla idei czy dla profitów z poprzednim ustrojem?
      Komentujesz zachowania Jo, który ma absolutną rację, i wcale nie
      jest to solidrność typu samczego tylko reakcja na wrzucenie głaza do
      ogrodu pychy.. ale jak Ty Klechórwo nie potrafisz odpowiedzieć na
      moje pytanie to cóż ja mały człowieczek moge zrobic... tylko
      przypominać Ci jak Radio Erewań pytanie bardzo proste zresztą..
      wiesz nawet nie byłem kandydatem do PZPR-u ale widziałem jak
      styropian rajcuje na gruncie poczatków wolności ekonomicznej..
      • Gość: Analityk Re: Co to ku... ma być! IP: *.toya.net.pl 13.07.10, 05:17
        dla mniej rozumiejących - głaz wpadł do ogrodu pychy .izdy
        • Gość: amon Re: Co to ku... ma być! IP: 83.1.119.* 13.07.10, 15:33
          Na początku był chaos... i tak już zostało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka