Dodaj do ulubionych

Forum dla psycholi

04.09.10, 19:30
pokazywarka.pl/onionforum/
wątek specjalnie dla schizofrenika wampira i maniakalnej valmont.
niezdiagnozowani dowiedzą sie że psychole są w Polsce powszechne i Przemysl
nie jest wyjątkiem a mój kuliega-paranoik znajdzie forum dla siebie i będzie
tam doceniony.
Obserwuj wątek
    • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:04
      No kochana, ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, a skoro Ty wiesz
      to pewnie tam zaglądasz, a jak zaglądasz to znaczy, że jesteś popie...na.
      • wolyniak2010 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:14
        znam twojego starego chamko. pokazał mi cię kiedyś na ulicy. nie jestem wybredny
        ale ciebie nie chciałbym kopnąć w dupę. język z rynsztoka a paszcza z horroru.
        co taka wywłoka robi na forum?
        • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:23
          Ojca nie widziałam szmat czasu, ale jak Ty go znasz to pewnie Cię przeleciał i
          rzucił jak inne :))
          • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:24
            A moją urodę oceni Jobrave jak przyjedzie, już nóżkami przebieram z radości :))
    • wolyniak2010 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:06
      Kuliega sam mnie na to forum zaprosił. Pisałem tu kilka lat. Odbiło kuliedze i
      pisać przestałem. Czasem tu wpadam pośmiać się z was przemyskie psychole.
      Znalazłem wam forum. Jak wraz dla was. Rozgośćcie sie i czujcie się wśród
      swoich. Valmont przemyskie chamki z magla przodem. Zasuwaj!
      • demon1903 Re: Forum dla psycholi? D...jedna? 04.09.10, 20:11
        Z taka (...) nie ma co dyskutować. Niech wraca do łona matki i czeka na skrobankę.
        • wolyniak2010 Re: Forum dla psycholi? D...jedna? 04.09.10, 20:16
          widziałeś tą wywłokę? ku...wa. nie chciałbyś jej z gazetą na paszczy. rodzina
          się jej wstydzi.
          • jesus33 Re: Forum dla psycholi? D...jedna? 04.09.10, 20:21
            Jak rodzina? Może napiszesz coś więcej na ten temat sama poczytam z ogromną
            ciekawością. Ty to jednak potrafisz zaintrygować człowieka :)
        • demon1903 Re: Forum dla psycholi? D...jedna? 04.09.10, 20:17
          Oczywiście piszę o tobie zdziro jedna o nicku "wołyniak2010", co tu ku...
          szukasz? Idż na forum katolickie. Polecam:
          www.katolik.pl/
          • wolyniak2010 Re: Forum dla psycholi? D...jedna? 04.09.10, 20:21
            coś ci sie poje...abało Krzychu. tobie też? macie jakąś epidemię w Przemyślu?
            Zdziry poszukaj sobie na Kopernika. tanie i szybkie. korzystaj póki możesz. ha ha ha
            • Gość: Miki Re: Forum dla psycholi? D...jedna? IP: 79.139.112.* 04.09.10, 20:30
              A nie lepiej na Sienkiewicza? :-)
      • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:13
        Oczywiście, że jestem chamką, nigdy nie zaprzeczałam i co w związku z tym? :)
        • wampir-wampir Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:27
          Uuuu, z moją ukochaną już całkiem źle. Napisz na maila Fanka, podam Ci namiary na świetną
          specjalistkę :-)))
          • wolyniak2010 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:35
            schizofrenik z paranoją 24 godziny na forum. kiedy wracasz za kraty psycholu? a
            widziałeś kiedys paszczura valmont?
            • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:38
              Jasne, że mnie widział! Byłam naga :)))))
          • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:37
            Nie z nią wszystko ok:) Ja rzeczywiście jestem wyjątkową chamką, a do tego
            jestem paskudnym mieszańcem. Jedno oko mam na czole, drugie w uchu, które mam w
            pępku, a nos mam ogromny. Podobnie jak Fanka ma problem z tym feralnym wąsikiem
            i zupełnie nie wiem co mam zrobić by już nie odrastał i jeszcze te rude włosy!
            afeeee :)
            • wampir-wampir Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:39
              Mnie się podobasz :-)))
              • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:42
                Tak myślałam :)
                • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:45
                  No dobra, ja wyglądam jak Andrea Caracortada, tylko włosy mam rude :))
                  • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:46
                    www.youtube.com/watch?v=ektp-xvu7sY&feature=related
    • wolyniak2010 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:47
      ceniłem cię Krzychu. tak jak Janusza. do czasu. nie wiem co wam odje...ale ale
      szkoda mi was.
      szuwary, szuwary. Bywaj!
      • jesus33 Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:54
        Fanka natomiast to wypisz wymaluj Rossy de Palma , musi sobie jeszcze tylko sprawić kolczyki krzyżyki i może być jej dublerką :)
        www.youtube.com/watch?v=ZFbpuoISw2g
        • wampir-wampir Re: Forum dla psycholi 04.09.10, 20:58
          Wolę Ciebie :-))) Fanki nie chcę nawet po depilacji.
          • Gość: kres Re: Forum dla psycholi IP: 79.139.106.* 04.09.10, 21:15
            wiesz Jesus , pomimo że Cię nie znam i nie widziałem to przyznam że też mi sie podobasz.
            • Gość: pysio Re: Forum dla psycholi IP: 213.25.24.* 04.09.10, 21:56
              Jesus, czy ty nie jesteś masochistką? Te twoje auto opisy fizis i psyche
              niedwuznacznie na to wskazują.
            • Gość: aaa Re: Forum dla psycholi IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 04.09.10, 21:58
              Onion forum jest bardzo dobre. Nie rozumiem jak mozna miec cos przeciwko niemu!.
        • Gość: :-) Re: Forum dla psycholi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 22:58
          www.youtube.com/watch?v=V_jiJb5QBnE
          • Gość: armagedon Re: Forum dla psycholi IP: 188.33.14.* 05.09.10, 00:34
            czy faktycznie wam odjebało? nie wierzę. dajcie sobie po pysku i idźcie na wódkę!!
    • Gość: s200 Re: Forum dla psycholi IP: 213.25.24.* 05.09.10, 08:33
      Dziwie się, że ludzie o takim potencjale intelektualnym zniżają się do od
      takiego poziomu. To forum od dłuższego czasu brzydko pachnie ale ten wątek to
      istna kloaka.
    • Gość: s200 Re: Forum dla psycholi IP: 213.25.24.* 05.09.10, 08:33
      Dziwię się, że ludzie o takim potencjale intelektualnym zniżają się do takiego
      poziomu. To forum od dłuższego czasu brzydko pachnie ale ten wątek to istna kloaka.
      • Gość: Mykoła Re: Forum dla psycholi IP: 79.139.112.* 05.09.10, 08:57
        Jak więc Mykoła ma z wami( niektórymi) na tym forum żartować, lub poważnie dyskutować
        na bardzo poważne sprawy ,skoro tutaj wpisują się zwykle zwykłe Chamy -tak zwykle po
        Chamsku, bez krzty szacunku kultury słowa lub nawet zrzumienia wobec wyrażanych pogladów
        potencjalnego oponenta !
        DZIECINADA !( jak w Przedszkolu)
        A chcecie, abym był waszym Przydentem czy Prezesem . Jestem jaki jestem ale do poziomu
        Chamskiego nie mam zamiaru sie zniażać ,po to aby z przymusu stać się Chamem nad Chamami .
        Wolę pozostać takim jakim jestem .
        Miki - masz ten sam numer IP co Mykola ,więc wpisuj się z kulturalnie( jak narazie to czynisz) bo
        znow bedą opluwać tego którego nie znają a opluwaja ( jak koszerne Żydy ukrzyzowanego
        Chrystusa)
        Myslę że Jobravo ma te same odczucia -dlatego woli odpocząc od takich Chamskich zachowań.
        Ma słuszną rację - ciekawe jak długo wytrzyma bo przecież też trudno milczeć bo nie jest
        Owieczka ( zwana Baranem a forum przemyskie to przecież nie to nie milczenie owiec lecz
        najlepsze forum w Polsce a może i na świecie-O!)
        • Gość: Analityk Re: Forum dla psycholi IP: *.toya.net.pl 05.09.10, 09:01
          Przemyskie forum jest świetne - tylko czarna owieczka ze swoją frystracyją porzuconej w czasie
          gdy nie siedzi na szyszce dostaje grymasu vaginalnego co skutkuje wydalaniem nowych nicków i
          starych opinii..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka