Gość: jobrave
IP: *.range81-159.btcentralplus.com
07.11.10, 18:38
Dziś 93 rocznica Wielkiej Rewolucji Październikowej, wydarzenia, które odmieniło losy dziesiątków milionów Polaków, ciemiężonych przez bezwzględnych kapitalistów, właścicieli ziemskich i kler. Bezrobotni otrzymali pracę, bezdomni mieszkania, bezrolni fornale ziemię. Dzięki zdobyczom Rewolucji Polska do 1989 roku znajdowała się na liście 30 najbardziej rozwiniętych krajów świata (obecnie na 41), rodzice Lechowskiego dostali kilka hektarów ziemi z parcelacji "pańskiego" a Lechowski poznał litery, dostawał szklankę mleka na przerwie, żarł za darmo obiady w świetlicy i byczył się na darmowych koloniach. Jego zgniłe zęby borowali mu darmowi dentyści szkolni, wszy tępiła mu higienistka, a leczyli go darmowi, szkolni lekarze.
Padnij Klechobwiesiu na kolana przez Leninem, Stalinem, Bierutem, Gomułką, Gierkiem i Jaruzelskim, przeproś za to, że bluźniłeś przeciwko nim i powiedz: Towarzysze bądźcie miłościwi duszy mojej, albowiem zgrzeszyłem przeciw Wam myślą, mową i uczynkiem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Niech żyje Wielka Rewolucja Październikowa i jej ideały! Precz z wyzyskiem ludzi pracy! Chleba i pracy dla wszystkich! Śmierć wyzyskiwaczom i krwiopijcom!