Dodaj do ulubionych

Apel do Mykoły

05.12.10, 15:57
Jako że jutro Mikołaja, a ja znam tylko jednego, czyli Ciebie bardzo proszę o tradycyjny upominek. Może być nawet rózga ;-)))
Obserwuj wątek
    • gate.of.delirium A może być kresowiacka przyśpiewka na prezent ? 05.12.10, 16:03
      wampir-wampir napisał:

> Jako że jutro Mikołaja, a ja znam tylko jednego, czyli Ciebie bardzo proszę o t
      > radycyjny upominek. Może być nawet rózga ;-)))

"Miała Baba Nikołaja i tiongała go za jaja,
      raz za jedno, raz za driugie a najchętniej za to długie.
      Hu, ha !"
      • wampir-wampir Re: A może być kresowiacka przyśpiewka na prezent 05.12.10, 16:09
        Dziękuję, że pomyślałeś, ale nie lubię folkloru. Toleruję jedynie peruwiańskich Indian i to w instrumentalnym wydaniu.
    • jesus33 Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 16:07
      To ja poproszę o nalewkę! Dokładnie tą samą którą częstowałeś Profesórkę nad Wiarem ;) To pewnie ta nalewka dokonała nieodwracalnych zmian w jej mózgu i uczyniła z niej świętą za życia. Może być mała buteleczka, ja potrafię rozmnażać :)) Rózga też może być, a do niej poproszę Pana Lechowskiego bez którego już żyć nie mogę i butelkę ginu o którym on stale mówi.
      • wampir-wampir Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 16:10
        A ja najbardziej bym chciał słonia w karafce. Nie wiem wprawdzie skąd się wzięło to powiedzonko, ale mi się podoba. Tak, chcę takiego słonia :-)))
      • jesus33 Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 16:25
        No dobra nie będę się szczypać. Mykoła znamy się już tyle czasu, że nie będę się krępować i poproszę o:
        bransoletkę do kompletu, tu jest link łatwiej będzie:
        wkruk.pl/product-pol-2313745-BRANSOLETA.html
        i jeszcze:
        www.rowerystylowe.pl/gazelle-toer-populair-p-4975.html
        i jeszcze:
        allegro.pl/apple-macbook-air-13-1-86-2gb-gf320m-256gb-i1346033099.html
        Byłam grzeszna ;)
        • wampir-wampir Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 17:03
          A ja Miki tak na serio to chciałbym nowego Murakamiego:

allegro.pl/1q84-haruki-murakami-nowa-krakow-i1325500740.html
          Memphis in the morning:

www.multikulti.com/go/_search/full_search.php?sess_id=39826724f32a7c5df583a322a76e405f&search_query_words=mem+shannon
          i jeszcze taki drobiażdżek - continental GTC:

www.warsaw.bentleymotors.com/Current-Models/Current-Model-Overview/
          Obiecuję, że już będę grzeczny :-)))
        • tadeusz.4 Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 17:03
          A neo banderowcy (lechowski, pysio, gate, komą sa wa, młatek120uderzeń na sekundę) proszą cię, Mikołaju, o nową sierkierkę w prezencie, coby się dobrze smyrać - szczytują, jak macają ostrze, wszystko im sztywnieje od dotyku trzonka itd. W nagrodę prześlą Mikołajowi 365 sposobów na użycie siekierki na dobranoc (na każdy dzień roku) + 1 jeszcze sposób jako bonus (na lata przestępne). Ta klika tępych progandowych mend uwielbia nas mordować w Wigilię, ale może też być na Mikołaja...
          • Gość: jobrave Re: Apel do Mykoły IP: *.range109-158.btcentralplus.com 05.12.10, 18:35
            A ja poproszę o macę nasączoną krwią polskich niemowląt i akowców.
        • Gość: szach Re: Apel do Mykoły IP: 92.244.58.* 05.12.10, 19:16
          jesus33 napisał:
          No dobra nie będę się szczypać. Mykoła znamy się już tyle czasu, że nie będę się krępować

Słusznie. Myślę jednak, że Mykole też się coś należy i byłoby mu chyba przyjemnie gdybyś potiongała go za jaja a może i za to długie...

• jesus33 Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 19:49
            Myślę, że gdybym go "potiongała" to by mu wcale przyjemnie nie było. Myślę również, że się nie znasz na rzeczy, to są tak delikatne części ciała, że pociągać ich nie można, a jedynie delikatnie miętosić i masować. Ile Ty szachu masz lat, że tego nie wiesz? A może inaczej, na jaką sadystkę trafiłeś, że kojarzysz tak miłą rzecz z "potionganiem"?
            • Gość: szach Re: Apel do Mykoły IP: 92.244.58.* 05.12.10, 21:29
              jesus33 napisał:
              Myślę, że gdybym go "potiongała" to by mu wcale przyjemnie nie było.

Nie myślałem o jakimś sadystycznym pociąganiu, chociaż i takie zapewne może być dla niego przyjemne. Z wielu względów śmiem twierdzić, że z sadyzmem był i jest za pan brat...:)

• jesus33 Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 21:41
                Nie wiem z kim lub z czym jest za pan brat Mykoła, ale to mi kazałeś pociągać, a ja sadystką nie jestem :) Choć nie przeczę w dzieciństwie św. Mikołaja ciągnęłam za brodę i tylko za brodę, chciałam się upewnić czy to oryginał, czy może podróbka. Przepraszam wszystkie mikołajowe brody dla których byłam okrutna, dzieci tak mają, ale żeby teraz po latach mi to wypominać, nieładnie :)
                • jesus33 Re: Apel do Mata! 06.12.10, 12:06
                  Mat120, a od kiedy Ty jesteś szachem?
                  I od kiedy Ci się marzy pociągać Mykołe za wiadomą część ciała?
                  Jak się miewa Twój biały kruk?
                  Co się stało, że ostatnio twój nick tak przybladł na forum, czyżby ban? :)))
    • miki_online Re: Apel do Mykoły 05.12.10, 19:26
      Informuję, że zamówienia na prezenty zbieram do 22.00 :)
      • Gość: Mykola Re: Apel do Mykoły IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.12.10, 20:15
        Dzięki że pamiętacie o Mykole-Bardzo was LUbię ( naprawdę) a zwlaszcza pouczac że Rusini (Łemki Bojki Austro wegrzy ) jesteśmy takimi samymi ludźmi i ttakimi samymi Polakami lecz nie możemy byc trakttoowani jako ludzie II kategorii lub stale pomawiani o zbrodnicze knowanie i nie zawinione zbrodnie. Żyjemy spokojnie to żyjmy nadal spokojnie wręcz po bratersku. Mam sąsiadów Polakow i zyjemy po bratersku . Z forumowiczami - też chcę zyc po bratersku ( nie wyłaczając Pysia lechowskiego common sense i innych ) . Pytanie co nam przyniesie dobrego przepychanka wzajemne wypominanie oraz docinanie - zawiść i nienawiść ,Odpowiedź - NIC a wręcz szkodę tj.wrogość nie ufnośc i nienawiść ,mściwość i odwet . Komu to słuzy ? nie słuzy to nam Rusinom/ Polakom ani wam uważających się za, Rasowych Polaków choć wielu nie wie jakie ma faktycznie pochodzenie czy korzenie ( bo może i od Rusinów albo od Wilkiej Hordy Mongolskiej) i nie mylic z Rasowymi Niemcami faszystami - czyli Rasą uwazającą sie jako nad ludzką . Powiedzieliśmy sobie prawde - pouczylismy się historii to wkońcu powiedzmy razem Przebaczamy i prosimy o Przebaczenie oraz dalej zyjmy we wspólnocie zwanej Unią Europejską służąc dla dobra ogółu i dla dobra Polski . Jutro 6XII Mikolaj rytu i tradycji rzymsko katolickiej a 19 XII Mikolaj rytu bizantyjskiego. Przecież to ten sam Mikolaj - więc co komu przeszkadza że do jednego przyjdzie jutro do Was tj. 6 grudnia a do drugiego czyli do nas 19 grudnia. Ja na przyklad zarowno lubię tego rytu rzymskiego jak też tego rytu bizantyjskiego . Szanuję jednegio i drugiego bo to ten sam Mikolaj !
        Na terenach pdd bialowieskich mieszka bardzo dużo ludzi wyznania bizantyjskiego ( prawoslawni) którzy kultywuja swoje tradycje - szkoda że tu na Podkarpaciu nie ma juz tej kultury i nie ma ( praktycznie) Rusinow wytepionych w skutek czystek etnicznych .
        Przecież miło popatrzec jak świetuja inni i radują sie tym samym czym radowali sie kilkanaście dni wcześniej inni chrześcijanie. Bądź - człowiekiem - miej serce i patrz w serce. Patrz gdzie wzrok nie sięga i lam czego rozum nie zlamie ( tak min. pisal Polak -choć Litwin a kto - to napewno nie muszę podpowiadać ....?)
        Nie mnie dzięki że o mnie pamietacie - Pozdrawiam -zycząc milego i dostatniego - wypasionego Mikolaja !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka