Dodaj do ulubionych

Jezyk jobnietego..

08.12.10, 14:44
...tylko przemyslenia inne;

Dziadek Mróz odjechał… czas więc na podsumowania…

Czy te dwa dodatkowe wagony kartofli warte były takiego wstydu!?...Czy za wysyłkę dodatkowego wagonu rąbanki warto było tak się uPOdlić!...
Nawet lewizna z Millerem czy Cimoszką nie posunęła się aż tak daleko w czapkowaniu Rosji!...Mimo milionowej proletariackiej pożyczko-pomocy na rozruch starała się zachować umiar!...

To co się dzieje za rządów tej koalicji po 1 września 2009 roku w stosunkach z Rosją jest na wskroś groźne w wymiarze politycznym a w odbiorze normalnym obrzydliwe!...
Szczególnie zaś od 10 kwietnia… dnia "katastrofy"… umizgi rządu Tuska do wschodniego sąsiada po prostu przekraczają wszelkie dopuszczalne normy w stosunkach bilateralnych!...
Obłędne wiernoPOddańcze gesty i czyny!... Totalna bezwolność tak w sferze polityki jak w sprawach gospodarczych, gdzie ceny 'wynegocjowane" w umowie gazowej są zabójcze dla naszej gospodarki… a tych kilka wagonów więcej wysłanej rąbanki czy kartofli, które tak podnosi Pawlak jest żałosnym POdsumowaniem wyjątkowej nierównoprawności w relacjach z wielkim sąsiadem!...

WyPOwiedzi gajowego czy jego profesorskim przydupasów… znaczy się doradców dowodzą nie tylko wyjątkowej głupoty czy lizodupstwa!... One zwyczajnie obrażają polską rację stanu!... Gajowy Bronosław, mówiący w wywiadzie dla Izwiestii, że " Polacy z radością przyjmują to, co się dzieje w Rosji" zwyczajnie bredzi!... Rosja za Putina to kraj dziki!... Z czego niby taki ja mam się cieszyć?... Z cenzury?... z nigdy nie wykrytych morderstw niewygodnych dziennikarzy… zabójstw na tle politycznym?... Z otrucia w środku Londynu Litwinienki!... Z "procesów" b. właścicieli Jukos?... A może z masakry na Tagance czy Biesłaniu?... A może z horrendum ceny gazu za metr kubiczny dla mojego kraju?... A pewnie i z przebiegu śledztwa po "katastrofie" smoleńskiej!...

Zaś dopowiedzi Nałęcza czy Kuźniara to żałosne Popierdywanie… bo inaczej tego nazwać nie można!... Tylko taki termin jest właściwo-ocenny na zachowania tych sprzedawczyków…
Oczywiście gajowy i ta cała ich reszta mają widocznie POwody do radosnych POdsumowań!... Ja nie!... Gajowy dostał w prezencie pewnie futro i gajowa futro!...
Będzie im ciepło w te mrozy!... Gorzej powodzianom, na tereny których znów może pójść woda po ostatnich obfitych opadach śniegu i zamarzniętych rzekach, gdyż nie było komu zadbać, aby skruszyć zatory lodu!... Armia Klicha tak się szykuje do kontrataku na Rosję, że nie ma czasu wysadzić kilku zatorów lodowych na głównych rzekach…

Rosja rozgrywa swoje… a tuskowi bardziej lub mniej wydyplomatołkowani szczerzą zęby jak onegdaj qrwy do milicjanta… Rosji Polska jest potrzebna do urobienia UE oraz NATO...
Zwracam uwagę na wątek tzw. obrony sektorowej… czyli nowego wymysłu Rosji w myśl , którego Rosja miałaby stworzyć w NATO sektory obronne w Europie… Część sektorów broniłaby Rosja… część NATO… Oczywiście wiadomo, do którego sektora miałaby trafić Polska… czy Miedwiediew namawiał Komorowskiego do poparcia tej koncepcji… Czy to nie główny powód tej wizyty?... czy teraz Bronosław I będzie to konsultował z Obamą?... zapewne tak… ale tego się nie dowiemy od cyngli z WSI24… Nie dowiemy się też zapewne jak Dondonek z kanclerzycą umówili się na temat sprzedaży Niemcom bez przetargu PKP Cargo w celu szybkiego połączenia Niemiec z Rosją i jak w tym urobić zgodę UE???... Zapewne doszło do zgody skoro Dondonek szybko po przyjeździe od Anielci pobiegł do Miedwiediewa w hotelu, aby mu o tym zameldować…

Rosja w tej chwili niezbyt mocna… osłabiona także gospodarczym kryzysem… niezmodernizowana militarnie… chce bardzo niskim kosztem przylgnąć do cywilizacji UE… podpiąć się pod NATO, aby odzyskać siły!...
Mając mandat cywilizowanego partnera zachodniej struktury gospodarczej i wojskowej Rosja chce po prostu je powoli urabiać i rozsadzać od środka!... a bojażliwie-naiwna ekipa Tuska jest doskonałą swatką!...

Obecny rząd i Komorowski wydaje się dla Rosji wymarzonym pasem transmisyjnym!... aby stopniowo umacniać się nad "Atlantykiem"!... 90 lat temu chcieli to osiągnąć innym sposobem, wysyłając milionowe armie!... Polska i Józef Piłsudski pokrzyżowali im te plany…

Dzisiaj przerażona i naiwna ekipa Tuska oraz umoczony po pachy w służby gajowy mogą dla Putina stać się ślepym narzędziem do realizacji ich strategicznego celu!...
Wiele na to wskazuje, że Putin stopniowo realizuje zaplanowany swój dalekosiężny plan!...
A mając w Polsce tylu agentów wpływu może liczyć na powodzenie… WSTYD!!!

Źródło: antysalon
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis "- Mam na imię Stefan ..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 15:52
      Mleczko
      • common-sense-ltd Re: "- Mam na imię Stefan ..." 08.12.10, 19:48
        I dalej kłamie! Na imię ma Andrzej!
    • Gość: Ika Re: Jezyk jobnietego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:41
      Lechosiu" chyba się trochę zagalapowałeś.

Nie wiem,czy zdajesz sobie sprawę,że obrażasz Osobę piastującą nawyższy Urząd w Polsce. Prezydenta Rzeczypospolitej

.Z racji Urzędu należy się szacunek dla Głowy Państwa.

Mam coraz większe podejrzenia ,że rzeczywiście wychowałeś się w rodzinie bandyckiej a nie z tradycjami.W normalnej rodzinie z tradycjami nawet nikomu do głowy by nie przyszło by publicznie w lekceważący sposób drwić z Prezydenta.
      Ty nie jesteś Polakiem ty jesteś po prostu "tutejszy" uznający tylko koryto.Żadnych wartości .
      Prawdopodobnie brakujący element.
      Przykro mi jest,że tak się o tobie wypowiadam.Wybacz po tym co napisałeś inaczej nie mogłam.
      • Gość: nikita Re: Jezyk lechowskiego IP: *.acanac.net 09.12.10, 00:03
        lechowski - jak widzisz polityka naszego strategicznego sojusznika bo ZSRR jak by sie nie nazywal jest naszym sojusznikiem i bratem od zawsze, przynosi oczekiwane rezultaty. Polska za sprawa Rosji jest dopuszczona na europejskie i swiatowe salony, ropa i gaz plyna szerokim strumieniem, rynki rosyjskie otwieraja sie dla wielkoprzemyslowej Polski, slowem wraca normalnosc w tej czesci Europy. Czyz nie ma wiec powodow do radosci ? Nawet do przelkniecia sa kleski rozmodlonego PIS, malejace poparcie najslynniejszego w swiecie radia i spanikowane reakcje poteznego onegdaj sojusznika zza wielkiej wody. Nic tylko cieszyc sie.

• urke66 Re: Jezyk jobnietego.. 09.12.10, 11:33
      Szanowny panie lechowski. Ze zdumieniem przeczytałem pański post oraz inne wypowiedzi na tym forum. Mieni się pan w nich patriotą i katolikiem. Jako osoba nie tylko wierząca ale i aktywnie zaangażowana w życie Kościoła , mówię że pańska aktywność na forum nie ma nic wspólnego z etyką katolicką a tym bardziej z patriotyzmem. Sieje pan swoimi wypowiedziami nienawiść i niezgodę. W tym np wątku obraża pan Prezydenta Rzeczpospolitej. Jak to sie ma do deklarowanego patriotyzmu. Ja również głosowałem na kogoś innego, ale obecnie uważam, że taki był demokratyczny wybór Polaków i należy szanować wybranego prezydenta jako symbol Polski. Podobnie jak flagę i hymn. Proszę więc nie brukać pojęcia patriotyzmu i katolicyzmu bo i o jednym i o drugim ma pan niewielkie pojęcie a pańskie wypowiedzi obrażają mnie jako Katolika i patriotę.
      • jesus33 Re: Jezyk jobnietego.. 09.12.10, 13:27
        Lechowski nie ma nic wspólnego z patriotyzmem! Nie tylko obraża Prezydenta państwa Polskiego (jest to karalne), ale również dopuszcza się do obrażania i pomawiania zasłużonych Polskich oficerów, pisząc o ich "wszawych duszach". Ja również podobnie jak urke66 głosowałam na kogoś innego, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy obrażać Prezydenta! Kim Ty jesteś Lechowski?
      • Gość: Mnemon W związku z naruszeniem prawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.12.10, 13:29
        oficjalnie składam doniesienie do prokuratury. Więcej szczegółów podam później. Biada każdemu, kto obraża innych, sieje nienawiść do narodu, rasy itd. Czas z tym skończyć! Kto do szpitala, pójdzie do szpitala, a kto do więzienia, pójdzie do więzienia. Nie można tolerować takiego zachowania. To skandal, żeby na forum Przemyśla, takie kreatury czuły się bezkarnie. Wiem, zaraz się odezwą te osoby, nie omieszkają dać komentarz. To dobrze, nareszcie dowiemy się, kto zasługuje na potępienie. Pozdrawiam normalnych ludzi.
        • Gość: rurek Re: W związku z naruszeniem prawa IP: *.ostnet.pl 09.12.10, 15:03
          Raczej wątpię czy wpis na forum stanowi formalne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Natomiast jeżeli za tym pójdzie wniosek do prokuratury to jestem bardzo ciekaw jego dalszych losów. Art 135 par. 2 "Kto publicznie znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej,
          podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." jest bardzo nieostry i różne prokuratury w różny sposób interpretują wypełnienie znamion czynu w nim zakazanego. Tym niemniej , jeżeli się zdecydujesz na formalne zawiadomienie to poinformuj o tym na forum i będziemy z ciekawością śledzić jego dalsze losy.
          • Gość: pysio Re: W związku z naruszeniem prawa IP: 213.25.24.* 09.12.10, 15:14
            Ciekawe czy takie określenia w stosunku do polaków jak też i samego prezia podlegają opresji? Katodebil, polaczek, AK to zbrodniarze /rodzice prezia byli w AK/. Ja mam dobrą pamięć tylko, cholera, krótką. Moze ktoś coś jeszcze przypomni bo jak ten urke wybiera się do proroka to niech ma z czym! Jeszcze sobie przypomniałem; on mi zwisa. Ciekawe z czym to można skojarzyć. Takie cóś tez na pewno się przyda. Moze wreszcie spełni się marzenie o zebranie Polaków w jednym miejscu?
            • jesus33 Re: W związku z naruszeniem prawa 09.12.10, 15:30
              Już Ci Pysio przypominam: gnida, kundel, neobanderowiec itd.
            • lechowski51 Re: W związku z naruszeniem prawa 09.12.10, 15:43
              O prosze!.Kiedys za rozprowadzanie Milosza,Dmowskiego czy tez Zapiskow wieziennych Wyszynskiego pudlowali mnie smutni panawie a teraz zapudluja mnie za powielanie tego co pisza w antysalonie.Podziwiam was wszystkich oburzonych szarganiem majestatu Rzeczpospolitej.Brakuje tylko mi wpisow roznego autoramentu jurow,analitykow,ktorzy jeszce pare miesiecy temu przy aplauzie forumowej zgraji nazywali "majestat Rzeczpospolitej" chamem,kartoflem,kurduplem,zimnym Lechem....ze wymienie te delikatne okreslenia.Skad u Was taki przyplyw dumy narodowej forumowe kojoty i hieny?.Jak poszukacie w moich postach to znajdziecie moja deklaracje, ze Prezydent Rzeczpospolitej jest dla mnie uosobieniem mojego panstwa i dlatego nie bede jak jury i inne szczury uzywal inwektyw wobec Prezydenta RP.
              Na Komorowskiego nie glosowalem,bo gruntownie nie zgadzam sie z jego polityka i wizja Polski.Smiesza mnie jego gawedy w stylu proboszcza z Wolki Malej co nie znaczy ze bede uzywal wobec niego takiego knajackiego jezyka z jakim spotykalem sie na tym forum gdy pisaliscie o sp.Lechu Kaczynskim.
              • jesus33 Re: W związku z naruszeniem prawa 09.12.10, 15:58
                lechowski51 napisał:

> O prosze!.Kiedys za rozprowadzanie Milosza,Dmowskiego czy tez Zapiskow wiezien
                > nych Wyszynskiego pudlowali mnie smutni panawie

Gdzie i kiedy Lechowski Cię zapudłowali? Sam pisałeś tu kilka miesięcy temu, że owszem byłeś zatrzymany, ale niezapudłowany!. I byłeś podobno zatrzymany za udział w SW i drukowanie, a tu się teraz dowiadujemy, że za rozprowadzanie. A komu to "rozprowadzałeś"? Chyba kolegom z IV :))))

a teraz zapudluja mnie za powie
                > lanie tego co pisza w antysalonie.

Nikt Cię Lechowski nie zapudłuje, bez obaw. Na Ciebie czeka huśtawka, wiesz gdzie :)))

Podziwiam was wszystkich oburzonych szarganie
                > m majestatu Rzeczpospolitej.Brakuje tylko mi wpisow roznego autoramentu jurow,a
                > nalitykow,ktorzy jeszce pare miesiecy temu przy aplauzie forumowej zgraji nazyw
                > ali "majestat Rzeczpospolitej" chamem,kartoflem,kurduplem,zimnym Lechem....ze w
                > ymienie te delikatne okreslenia.Skad u Was taki przyplyw dumy narodowej forumow
                > e kojoty i hieny?.Jak poszukacie w moich postach to znajdziecie moja deklaracje
                > , ze Prezydent Rzeczpospolitej jest dla mnie uosobieniem mojego panstwa i dlate
                > go nie bede jak jury i inne szczury uzywal inwektyw wobec Prezydenta RP.
                > Na Komorowskiego nie glosowalem,bo gruntownie nie zgadzam sie z jego polityka
                > i wizja Polski.Smiesza mnie jego gawedy w stylu proboszcza z Wolki Malej co nie
                > znaczy ze bede uzywal wobec niego takiego knajackiego jezyka z jakim spotykale
                > m sie na tym forum gdy pisaliscie o sp.Lechu Kaczynskim.

Nie przypominam sobie bym obrażała śp. Lecha Kaczyńskiego, więc nie odwracaj kota ogonem!
                • lechowski51 Re: W związku z naruszeniem prawa 09.12.10, 16:09
                  napisalas;
                  Gdzie i kiedy Lechowski Cię zapudłowali? Sam pisałeś tu kilka miesięcy temu, że owszem byłeś zatrzymany, ale niezapudłowany!. I byłeś podobno zatrzymany za udział w SW i drukowanie, a tu się teraz dowiadujemy, że za rozprowadzanie. A komu to "rozprowadzałeś"? Chyba kolegom z IV :))))

Nie wiem w ktorym wydziale pracowal Twoj ojciec ale mnie nie zatrzymywali i pudlowali z IV wydzialu.
                  • jesus33 Re: W związku z naruszeniem prawa 09.12.10, 17:53
                    lechowski51 napisał:

>
                    > Nie wiem w ktorym wydziale pracowal Twoj ojciec ale mnie nie zatrzymywali i pud
                    > lowali z IV wydzialu.

Common kiedyś powiedziała, że niepotrzebnie pisałam o ojcu, bo pewnie jakaś szuja mi to z czasem wypomni :))) I się nie pomyliła, bardzo Pana proszę o komentarz do słów Common.
                    Pracował w II, dzięki temu miałam swobodny dostęp do literatury którą podobno kolportowałeś :) Dzięki niemu przeszłam taką ścieżkę zdrowia Panie Lechowski, że niejeden udający teraz opozycjonistę może mi pozazdrościć! Więc niech Panu żal niczego nie ściska :)
                • Gość: rurek Re: W związku z naruszeniem prawa IP: *.ostnet.pl 09.12.10, 16:18
                  A wiesz jesus, że lechoś to faktycznie sprawia wrażenie neofity, który ofiarnie udzielał sie w IV departamencie a teraz wypiera to ze świadomości i kreuje się na narodowca i patriotę.
                  Lechosiu ! Czyżby ???
                  • Gość: M Re: W związku z naruszeniem prawa IP: *.przemysl.hypnet.pl 09.12.10, 17:31
                    Od dawna przecież wiadomo, że Lechujski to kapuś. Teraz rżnie wielkiego patriotę, cap skalny :)
              • kocur_zalogowany O Lechu Kaczyńskim zrobiło się głośno 09.12.10, 16:25
                po jego śmierci, karalne jest obrażanie urzędującego prezydenta, natomiast zasada "de mortuis nihil nisi bene" to tylko zwyczaj, a nie prawo.
            • urke66 Re: W związku z naruszeniem prawa 09.12.10, 15:44

Gość portalu: pysio napisał(a):

> Ciekawe czy takie określenia w stosunku do polaków jak też i samego prezia podl
              > egają opresji? Katodebil, polaczek, AK to zbrodniarze /rodzice prezia byli w AK
              > /. Ja mam dobrą pamięć tylko, cholera, krótką. Moze ktoś coś jeszcze przypomni
              > bo jak ten urke wybiera się do proroka to niech ma z czym! Jeszcze sobie przypo
              > mniałem; on mi zwisa. Ciekawe z czym to można skojarzyć. Takie cóś tez na pewno
              > się przyda. Moze wreszcie spełni się marzenie o zebranie Polaków w jednym miej
              > scu?
              Wytłumacz mi proszę co w tym poście robi mój nick , co ja mam wspólnego z tą litanią obelg i co znaczy określenie "wybierać się do proroka". Czyżby chodziło o proroka Abrahama. Czyżbyś życzył mi śmierci ? Mimo wszystko pozdrawiam.
              • kocur_zalogowany W gwarze więziennej 09.12.10, 16:21
                prorok to prokurator.
                • urke66 Re: W gwarze więziennej 09.12.10, 16:28
                  Dziękuję za wyjaśnienie, że chodzi tu o grypserę, ale nadal proszę pysia o wyjaśnienie co ja mam z tym wspólnego. Chyba że jest to typowy przykład pogubienia się osoby umieszczającej wpisy po to aby je umieszczać, bez sensu i kontroli nad sobą i swoimi myślami.
    • Gość: Młody Lechosiu możesz liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 16:34

Wszystko wskazuje na to,że Lechosiu może liczyć na dodatkowy koc i celę od południa.
      Ciekawe czy przed świętami.
      • Gość: rurek Re: Lechosiu możesz liczyć IP: *.ostnet.pl 09.12.10, 17:09
        Przesadzasz młody. Za to nie wsadzają. Zwłaszcza, że nie wiadomo nawet która prokuratura jest właściwa miejscowo do rozpatrzenia wniosku. Można domniemywać że warszawska (siedziba Agora S.A.) lub mielecka - miejsce dokonania wpisów (?) . Bo na pewno nie przemyska. A znając realia to uwielbiają spychać na siebie robotę.
        • Gość: Młody Re: Lechosiu możesz liczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 17:35
          Grubo się mylisz.To ścigane jest z urzędu. W takich sprawach prokuratorzy nie robią przepychanek.
          A zresztą poczekamy zobaczymy.
        • lechowski51 Re: Lechosiu możesz liczyć 09.12.10, 17:36
          Mowisz kochany rurku ze za rzadow Tuska i Komorowskiego wsadzaja do wiezien jak za Jaruzelskiego?!.A ja biedny myslalem ze Tusk ma tyle wspolnego z Putinem co" niedzwiadki" i usciski w Smolensku i zamilowanie do sportu.
          • kocur_zalogowany Biednego Huberta K., 09.12.10, 17:40
            który po pijaku coś tam obraźliwego wobec Kaczyńskiego tam wybełkotał, Ziobro ze swoimi ludźmi przez dwa lata ścigał i próbował wtrącić do więzienia, dopiero za Tuska wymiar sprawiedliwości mu odpuścił.
            • Gość: Ika Re: Biednego Huberta K., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 17:49
              Masz rację "Kocurze".Wzięto pod uwagę ograniczoną niepoczytalność w czasie dokonywania czynu/potwierdzone badaniamii krwi/.

Natomiast w tym przypadku to jest co innego /zresztą od tego są sądy/

A odnośnie "Lechosia -brakyujące ogniwo" pyta kiedy wsadzają do więzienia.
              Ano zawsze,za cara,II Rzeczypospolitej,komuny, demokracji itd.
              Oczywiście wszyscy osadzeni są przekonani oswojej niewinności.
              Taki jest urok więzienia.
              • lechowski51 Re: Biednego Huberta K., 09.12.10, 18:06
                Poczytaj gimbusie o czasach,gdy Wielki Jezykoznawca wysylal na Wyspy Solowiowe z diagnoza "schizofreni bezobjawowej".Moze znajdziesz analogie do Twoich chorych wynurzen.
                • Gość: Ika Re: Biednego Huberta K., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 18:14
                  "Lechosiu-brakujące ogniwo/-czemu się denerwujesz.
          • Gość: rurek Re: Lechosiu możesz liczyć IP: *.ostnet.pl 09.12.10, 18:03
            Właśnie , drogi lechosiu napisałem że "nie wsadzają" ale ty dzisiaj masz kłopoty z prostym zrozumieniem znaczenia zdań.
            • Gość: pysio Re: Lechosiu możesz liczyć IP: 213.25.24.* 09.12.10, 20:20
              Faktycznie urke nie napisałeś lecz sprowokowałeś memłona, to prawie to samo ale przepraszam! Mam nadzieję że się przysłużysz sprawie.
              • lechowski51 Re: Lechosiu możesz liczyć 09.12.10, 20:29
                napisalas;
                Common kiedyś powiedziała, że niepotrzebnie pisałam o ojcu, bo pewnie jakaś szuja mi to z czasem wypomni :))) I się nie pomyliła, bardzo Pana proszę o komentarz do słów Common.
                Pracował w II, dzięki temu miałam swobodny dostęp do literatury którą podobno kolportowałeś :) Dzięki niemu przeszłam taką ścieżkę zdrowia Panie Lechowski, że niejeden udający teraz opozycjonistę może mi pozazdrościć! Więc niech Panu żal niczego nie ściska :)

Nigdy nie wlaze butami w zycie prywatne ludzi z forum.Ty wraz z forumowymi pojebusami robisz to niemal codziennie.Dlatego tez jak walisz ponizej pasa to i czasem dostajesz.
                • Gość: pysio Re: Lechosiu możesz liczyć IP: 213.25.24.* 09.12.10, 20:40
                  Jessus czy to przejście ścieżki zdrowia pozostawiło jakieś trwałe ślady na twojej psychice? Ty jako wampir pisałaś tu że żydzi to dla ciebie w zasadzie są obojętni a tylko ich kultura cię zafascynowała. To dlaczego uważasz że obojętność w stosunku do nich w czasie wojny była aktem zdeprawowania?
                  • jesus33 Re: Lechosiu możesz liczyć 09.12.10, 22:18
                    Gość portalu: pysio napisał(a):

> Jessus czy to przejście ścieżki zdrowia pozostawiło jakieś trwałe ślady na twoj
                    > ej psychice?

Pewnie tak, no i...?

Ty jako wampir pisałaś tu że żydzi to dla ciebie w zasadzie są obo
                    > jętni a tylko ich kultura cię zafascynowała. To dlaczego uważasz że obojętność
                    > w stosunku do nich w czasie wojny była aktem zdeprawowania?

Poczekaj zaraz Ci odpowiem tylko się przeloguję na Wampir-Wampir.
                • jesus33 Re: Lechosiu możesz liczyć 09.12.10, 22:15
                  lechowski51 napisał:

> Nigdy nie wlaze butami w zycie prywatne ludzi z forum.

Poważnie?!

Ty wraz z forumowymi poj
                  > ebusami robisz to niemal codziennie.

Proszę o konkretne posty, no chyba że naprawdę wierzysz w to, że Fanka ma futro i wąsy :)))

Dlatego tez jak walisz ponizej pasa to i cz
                  > asem dostajesz.

Panie Lechowski nigdy, przenigdy nie uderzyłam nikogo poniżej pasa, a już na pewno żadnego mężczyznę! Pomyliłeś mnie z Common. Ja wiem, że poniżej pasa to bardzo delikatne i czułe miejsce. I powtórzę już któryś raz, bo wiem że Common czyta. Pieści się i delikatnie ugniata, czasami ssie, ale nigdy przenigdy nie naciąga i wali! Może jak przeczyta i się zastosuje do dobrej rady, to jej ta wibrująca maszyna nie będzie już potrzebna.
                  • jobrave Re: Lechosiu możesz liczyć 09.12.10, 22:35
                    urke66 napisał:
                    "(...) chyba że jest to typowy przykład pogubienia się osoby umieszczającej wpisy po to aby je umieszczać, bez sensu i kontroli nad sobą i swoimi myślami"

Nie tylko po to. To jest również przejaw "polskiej logiki", którą Pysio tak namiętnie się posługuje.
                    • Gość: rea Logika Lechowskiego. IP: 178.159.167.* 10.12.10, 10:38
                      Co do polskiej logiki, zastanawiam się dlaczego Lechowski i Lechowskopodobni tak szafują swoim patriotyzmem. Czytając wywody Lechowskiego odnoszę wrażenie, że treścią Jego patriotyzmu jest kult patriotyzmu i tylko tyle. Bo zgodnie z polską logiką patriotyzm oznacza lament nad rzędami krzyży, pomiędzy którymi hula wiatr historii.
                      • lechowski51 Re: Logika Lechowskiego. 10.12.10, 17:21
                        Jak juz mam siedziec za powielanie nielegalnej bibuly o naszym Prezydencie to przynajmniej bede wiedzial za co.....

Nie milkną ochy i achy i inne odgłosy piania cynglowni z zachwytu nad "boskością" jedynie słusznego prezydenta IIIRP postkomunistycznej… prezydenta wszystkich agentów, kapusiów i emerytów PZPRowskich… Jakiż on cudny… jaki wspaniały… jaki wyluzowany!... I jakiego czadu dał w tej Hameryce… A jak wyszydził Obamę... razem z Kuźniarem... że aż ów zbielał ze złości… Ha, ha, ha... ale głupia ta Hameryka… Niech sobie te swoje wizy do d... wsadzi… ale tępak ten Obama…wiz nie chce znieść Polakom, a terroystę Bronka wpuścił…

Nie dość, że terrorytę wpuścił to ten cwanmy zamachowiec Obamie choinkę postawił pod tym jego hamerykańskim nosem z papierowym Białym Domem na gałązce .... ha, ha, ha.... domkiem raczej… Dostał za swoje ten megaloman z Hameryki…
                        Niech sobie nie myśli, że gajowy to tylko jakiś podrzędny stróż żyrandoli i chłopiec na posyłki donaldowe...

Gajowy nie tylko rubasznie zaśpiewa i zatańczy… Gajowy powie co wie i co myśli…
                        Bronio… to nie to, co ten hamerykański prezydencik, który myśli co mówi i wie co mówi…
                        a co jak co, ale gest ma gajowy taki, że ho, ho…
                        Tylko musi być grzeczny prezydent Obama, a wówczas zapoluje razem z Bronkiem naszym kochanym…
                        … "Jeśli mamy razem iść na wielkie polowanie, to najpierw musimy mieć pewność, że nasz dom, nasze kobiety, nasze dzieci są bezpieczne. Wtedy też lepiej się poluje" - powiedział Komorowski…
                        W przerwach między polowaniami geografii poduczy Bronek hamerykańskiego prezydenta...
                        Bo na czym, jak na czym, ale na geografii to gajowy się zna, bardziej nawet jak na polowaniu…

Po wykładzie w Waszyngtonie p.o. prezydent odpowiadał na pytania dziennikarzy z różnych stron świata i przyznawał: „Dopiero pana wypowiedź mi uzmysłowiła, że to jest pytanie natury geograficzno-geograficznej”...
                        i.iplsc.com/-/0000UIXF2XIRBAJU-C102.jpg
                        Oto lekcja geografii safanduły Bronka… Bronka opis wielkości Rosji: „Od Bałtyku po Morze Chińskie.”… Tyle, że to do Morza Japońskiego… A czy Islandia to jeszcze Europa?... „Geograficznie to jest pewnie na mapach inaczej, gdzieś tam oddzielano, ale kulturowo na pewno tak.”… No!... Niech się uczy ten Obama… Pewnie myślał, że Islandia to Europa…
                        Ha, ha , ha .... ale go Bronek zagiął...a jak islandczyków wykołował, że teraz pewnie główkują i myślą, że są hen, hen, hen...... .
                        I gdyby nie nasz dzielny Bronek byliby dalej w Europie…

Mało im, temu Hamerykaninowi i innym?... To i na medycynie Bronek ich zagnie…"Tkanka"… to ulubione słowo gajowego, które pojawia się we wszystkich międzynarodowych wystąpieniach… Ha, ha, ha ..... nie wiedzą, co to tkanka!...
                        To ja… terrorysta Bronek im wyłożę kawę na ławę… Bo ja jestem Bronek zóh i nie ma większych zuchów nad zóhem z IIIRP… Tkanka współpracy zamienia się w tkankę sympatii… a ta w tkankę przyjaźni… a jak trzeba to w międzynarodową tkankę sympatii i współpracy…
                        Tkanka musi być twarda i mocna w Waszyngtonie, w Charkowie realna, w stosunkach polsko-rosyjskich grubsza i mocniejsza, aby podczas spotkania z Miedwiediewiem przekształcić się w tkankę dobrą…

Przed wizytą Miedwiediewa…
                        „…nie tylko w postaci budowania relacji partnerskich, ale także dobrej tkanki współpracy polsko-rosyjskiej z nadziejami może na niełatwy, ale potrzebny proces pojednania w prawdzie i pojednania w ramach ładu demokratycznego”… powiedział po posiedzeniu Rady Bezpieczeństwa…

Wizyta prezydenta Miedwiediewa…
                        „Liczymy na budowę tkanki sympatii między młodym pokoleniem Polaków i Rosjan…” powiedział Komorowski…

Wizyta Komorowskiego w Berlinie…
                        „Macie udział w naszej walce o wolność. Macie wielki udział w budowaniu tkanki przyjaźni polsko-niemieckiej… dodał Komorowski…

Wywiad na temat relacji polsko-rosyjskich…
                        „To, że istnieje w tej chwili o wiele grubsza i mocniejsza tkanka współpracy. To wielka szansa na przyszłość, zwłaszcza jeśli wziąć pod uwagę, że do rozwoju tej wymiany zaczęło dochodzić w okresie nie najlepszych relacji polsko-rosyjskich”… mówi Komorowski…

Waszyngton…
                        „Po trzecie chciałbym powiedzieć, że rozmawialiśmy także o tym, co mogłoby mieć istotny wpływ na zacieśnianie współpracy i zbudowanie twardej, mocnej tkanki współpracy pomiędzy Stanami Zjednoczonymi Ameryki a Polska, a zatem w wymiarze gospodarczym…” powiedział Komorowski…

Jak już Obama się poduczy to Bronek mu pokaże jakiego ma…
                        tuskwatch.pl/images/komor_obama.jpg
                        Niech się ucieszy, ha, ha, ha ..... cwaniaczek ha, ha, ha ....... hamerykanin, że ma większego…
                        Bronek to ludzki pan jest przecież...I nie tylko…
                        Gdyby nie to pomyślałbym, że durnia mamy za prezydenta… Nasz Bronek to prezydent, że ho, ho , ho .... i szukać podobnego hen, hen, hen...... .
                        www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wizyta-kom
                        www.fakt.pl/nieznaleziono/?404;http://www.fakt.pl:80/Komorowski-w-USA-Znow-popelni
                        www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tkanka-a-s
                        Żródło: Kryska
                        • Gość: pysio Re: Logika Lechowskiego. IP: 213.25.24.* 10.12.10, 18:05
                          No właśnie z tych powodów gdy widzę bronka to przerzucam się na inny kanał. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że to przemawia zesłany na największą dziurę proboszcz przekonany że hołota łyknie każdą ciemnotę.
                          • kocur_zalogowany Czyli nie miałeś do tej pory okazji posłuchać 10.12.10, 19:01
                            co mówi? Swoją opinie o nim opierasz jedynie na wrażeniach wizualnych?
                        • Gość: rea Re: Logika Lechowskiego. IP: 178.159.167.* 10.12.10, 18:09
                          Wybitny polski patriota, Lechowski (vel prl) streścił pokrótce wizytę jaśnie nam panującego prezydenta i oczywiście wyziera z tego streszczenia totalna negacja poczynań głowy państwa. I cóż tu można jeszcze dodać? Może to, że należy żałować, iż to nie Jarosław jest prezydentem, bo on na pewno by nie gaworzył o polowaniu i potrzebie zapewnienia bezpieczeństwa kobietom i dzieciom pozostawionym w domach. A może nie miałby szansy pogaworzyć, bo nie dostałby wizy do Wielkiego Brata?
                          • Gość: rea Re: Logika Lechowskiego. IP: 178.159.167.* 10.12.10, 18:43
                            Dodam jeszcze, że razi mnie przaśny folklor prezydenta.
                            • Gość: pysio Re: Logika Lechowskiego. IP: 213.25.24.* 10.12.10, 20:02
                              Jeśli ktoś jest przekonany że kaczor nie bełkotał i nie mędził to się grubo myli.On stosował zasadę; jak wół pierdzi to obora słucha i ględził a efektów z tego nie było zadnych.
    • Gość: Młody Re: Jezyk jobnietego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 20:16
      Gdzie "Lechowski" będzie świętował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka