Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 14:21 Kartka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
common-sense-ltd Re: Wesołych Świąt! 28.12.10, 21:53 Baaaardzo pomysłowe! Bałwan za bałwanem....i jakie grzeczne i jedyne POsłuszne! A który to Mękoła?;) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Wesołych Świąt! 28.12.10, 22:22 Czy Mękoła to ten w czerwonej rubaszce i czapce kozackiej? Uprzejmie proszę Cypisa o odp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Wesołych Świąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 16:17 Uprzejmie odpowiadam. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Wesołych Świąt! 29.12.10, 16:21 Uprzejmie dziękuję i pozostaję w przekonaniu, że to ten farbowany kozak. A ten drugi, też czerwony z kutasikiem i zwiezdoczką na wydatnym brzucho, to z całą pewnością tutejszy Analistyk;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o! Re: Wesołych Świąt! IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.01.11, 22:06 a ty fanka jesteś stara pudernica. nie wiem czy jest ktoś w stanie tyle wypić żeby się ciebie czepić. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Wesołe Święta dla zabawnych! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.11, 20:50 Tylko ludzie "zabawni" i myślący inaczej, poważny fakt traktują zabawnie. Wesołe święta, to kpina dla ludzi wierzących, bo co jest zabawnego w narodzinach Jezusa? Choinka, sianko, barszczyk .... pogańskie zwyczaje są zabawne? Tak, są zabawne, bo normalny człowiek odrzuca je i tak je ocenia, ale inni brzydzą się tym. A to co doświadczył Jezus nie ma nic wspólnego z zabawą. Nawet ateiści zwyczaj ten przyjęli, bo jest fajny, można poszaleć, a to niestety jest żałosne, bo świadczy o tym, że człowiek współczesny myśli tylko o sobie i wykorzystuje ważną sprawę dla zaspokojenia swoich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Wesołe Święta dla zabawnych! 04.01.11, 10:55 "Nawet ateiści zwyczaj ten przyjęli, bo jest fajny, można poszaleć(...)" Poszaleć na świętach? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Wesołe Święta dla zabawnych!;) 04.01.11, 20:11 Jaki głęboki i pouczający "dialog wewnętrzny"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Wesołych Świąt! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 08:32 a co to za święta? czyżby bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Wesołych Świąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 20:20 Lubię świętować jeszcze bardziej niż leniuchować. Przemyśl pod tym względem jest naprawdę przeuroczy.Święta znacznie dłuższe-wszystkiego razy dwa tak,ze okres większego swiętowania znacznie wydłużony. Jak się ma uroczych sąsiadów z kalendarzowo przesuniętymi świętami to trzeba świętować razem z nimi.Nie umiem pracować gdy inni swiętują. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Wesołych Świąt, Mykoła!„Chrystos rażdajetsia!” 05.01.11, 20:31 A jak już jutro zasiądziesz przy wigilijnym stole i weźmiesz do ręki prosforę, złóż ode mnie życzenia swojej córce. Życz jej Mykoła, aby nigdy żadne Szu.brave zero, żaden PIS-mak nie śmiał poniżać jej publicznie tylko dlatego, że ma własne zdanie i potrafi jej wyrazić. „Chrystos rażdajetsia!” Wsioho dobroho dla wszystkich ludzi dobrej woli, wyznania grekokatolickiego! Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Wesołych Świąt, Mykoła!„Chrystos rażdaj 05.01.11, 20:46 Errata....potrafi je wyrazić. Przepraszam za literówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wesołych Świąt, Mykoła!„Chrystos rażdaj IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.01.11, 22:09 pilnuj lepiej swojego synusia a od mojej córki się odpieprz Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Życz swojej córce ode mnie, aby.... 05.01.11, 22:20 ....była głupia i niekumata. A najlepiej, aby NIE MYŚLAŁA, bo tylko to ją uchroni przed różnymi Szubrave, jakich na tym świecie nie brak.....od esbeckiego tatusia począwszy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Życz swojej córce ode mnie, aby.... IP: *.przemysl.hypnet.pl 05.01.11, 22:46 wiesz co fanka? szmata jesteś i tyle. jak ktoś ci docina to niedobrze, ale jak ty komuś to można, co? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Życz swojej córce ode mnie, aby.... 05.01.11, 22:50 Jutro przy wigilijnym stole powiedz najważniejszej kobiecie w swoim życiu, że jest szmatą. Ode mnie radzę trzymać się z daleka(!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Życz swojej córce ode mnie, aby.... IP: *.przemysl.hypnet.pl 06.01.11, 08:25 a kto by tam chciał się ciebie blisko trzymać? :))) Odpowiedz Link Zgłoś