Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla Lechowskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 13:00
Witaj, Lechowski. Życzę Ci dużo zdrówka. Nadal chętnie czytam Twoje komentarze. Mój "ochroniarz"- jeden z czterech bardzo mnie wczoraj wkurzył i postanowiłam odpocząć. Duchem jestem z Tobą i mam nadzieję, że poprowadzisz te zbłąkane owieczki na właściwą drogę. Mam nadzieję że wiesz , kim jestem, pozdrawiam Cię ciepłym gestem, przesyłam promyczki słońca. Wstaw czasem jakąś fajną muzykę w wolnej chwili, wiesz, co lubię. Miłego dnia. Danka
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.11, 13:06
      O, lechowski już sam do siebie posty pisze i sam się w nich zachwala...

...dziwny jest ten świat
    • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 20:53
      Piosenka na dobranoc zamiast bajki :-)
      www.youtube.com/watch?v=CmY6i1uZQnE&feature=fvw
      • lechowski51 Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego 10.02.11, 22:18
        Jedyna Danke ktora znam to ....Danka Bolkowa.
        Piosenka piekna.Kiedys sluchalem,sluchalem i sluchalem.
        • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 07:06
          jurekztexasu.wrzuta.pl/film/6YKeu18uL9Q/czeslaw_niemen_dziwny_jest_ten_swiat
          Miłego dnia, dobrego humoru, miłego nastroju, smacznej kawy i fajnej zabawy. Pozdrawiam.
        • matula-tutka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego 11.02.11, 09:30
          lechowski51 napisał:

> Jedyna Danke ktora znam to ....Danka Bolkowa.
          > Piosenka piekna.Kiedys sluchalem,sluchalem i sluchalem.
          Miałeś szkolenie nt Danki Wałęsowej ty esbecka gnido ?
    • Gość: Do Rapapo Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 10:28
      Mam do Ciebie wielką prośbę. Usuń ten wątek. Cenię bardzo tego Człowieka za jego poglądy i nie chcę , aby założony przeze mnie wątek był wykorzystywany do ubliżania Mu. Pozdrawiam. Danka.
    • matula-tutka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego 11.02.11, 10:39
      Ja też cenię lechowskiego za jego wkład w umacnianie ludowej ojczyzny oraz za używanie słowa Żyd do ubliżania ludziom inaczej myślącym. A ty danuto-lechowski przestań pisać sam do siebie. Parę minut po danucie pojawia się twój nowy wątek. I puknij sie w ten swój nacjonalistyczny czerep. Przestań judzić, dzielić narodowości to nikt nie będzie się do ciebie odnosił.
      • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 12:31
        Nie masz racji. Jestem nauczycielką z dwudziestoletnim stażem i nie w głowie mi żarty. Lechowski mi imponuje za wiedzę, patriotyzm, wrażliwość, inteligencję i szacunek do wiary i korzeni, z jakich się wywodzi.

Do Lechowskiego- przepraszam Cię bardzo, nie chciałam wywołać takich komentarzy na Twój temat. Pozdrawiam- znajoma.

Do Rapapo- ponawiam prośbę.
        • Gość: Polak Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.przemysl.hypnet.pl 11.02.11, 12:49
          Danka -za twój i lechowskiego patriotyzm -powiem krótko po polsku "DANKE "
          • Gość: Dla Lechowskiego Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:10
            www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8
            Pozdrawiam. Miłego popołudnia. Danka
            • matula-tutka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego 11.02.11, 14:56
              Coś mi mówiło że lechowski jest nauczycielką z dwudziestoletnim stażem i jak widać potwierdza się :)) Niezłe jaja. Fanka ma rywalkę.
              • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 07:38
                www.youtube.com/watch?v=HwZ4SlmJKQg
                Pozdrawiam Przemyśl i Anię, z którą jeżdżiłam na rolkach w dzieciństwie nad Sanem na Kościuszki.
                • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 20:57
                  Lechowski, dziękuję za ostatnią piosenkę, a zwłaszcza za to cudo, co się zmieniło kolor:-) Dobranoc. Jutro wiosna!
                  www.youtube.com/watch?v=8bGSI3nN8k4
                  • jesus33 Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego 20.03.11, 23:38
                    Panie Lechowski za Chiny nie pamiętam żebym w dzieciństwie jeździła z Panem na wrotkach :-)))
                    • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 08:14
                      Lechowski, dla Ciebie, w pierwszy dzień wiosny ślę Ci uśmiech radosny. Miłego dnia. Pozdrawiam wiosennie :-)
                      www.youtube.com/watch?v=OYZDGC-Edj0
                      • Gość: Danka Re: Pozdrowienia dla Lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 06:36
                        Dzien dobry. Pozdrawiam tą piosenką i życzę udanego dnia.
                        www.youtube.com/watch?v=7ESHjYat9rk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka