Dodaj do ulubionych

Restauracja Na Górce

IP: *.ip.xcore.pl 02.10.11, 00:23
Witam, chciałabym się podzielić moimi wrażeniami na temat wizyty w restauracji "Na Górce", ul. Armii Krajowej. Byłam tam kiedyś z mężem, zarówno obsługa jak i jedzenie było w porządku, bardzo zadowoleni wyszliśmy stamtąd, mieliśmy zamiar zostawić napiwek, jednak kelner sam uznał, że nie mają wydać 6 zł (mógł zapytać, czy mamy drobniej czy chociaż tę końcówkę 4 zł). Na pewno sobie ładną dniówkę w taki sposób dorabiają, jeżeli mówią tak każdemu gościowi. Byliśmy tam również ostatnio, sala była pusta, oprócz nas 4 osoby przy stoliku obok, kelner przychodził 3 razy do sali, siedzieliśmy tam 20 minut i nie raczył do nas podejść i przynieść nam menu, mimo, że stolik obok najpierw przyjmował zamówienia, potem przychodził do sali wyłączać klimatyzację i trzeci raz zabrać owym państwu, które już zamówiło, menu - nas nadal traktując jak powietrze. Z uwagi na to, że ceny tam nie są najniższe uznaliśmy, że nie będziemy się prosić o obsłużenie nas i wyszliśmy. Zaznaczę, że byliśmy elegancko ubrani, chociaż nie ma to znaczenia, bo nawet do osób w bluzie polarowej czy dresie powinni podejść. Następnym razem myślę, że dowie się o takim traktowaniu klientów szef restauracji. Aczkolwiek nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek tam zajrzę
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Restauracja Na Górce IP: *.ptvk.pl 02.10.11, 08:28
      My tam chodzimy jesteśmy zadowoleni chociaż ceny nie są niskie, ale jedzenie jest bardzo smaczne.
      Byliśmy tam na przyjęciu chrzestnym w sali tarasowej było pięknie nakryte do stołu, jedzenie pyszne i duże porcje że napewno nikt głodny nie był.
      Gości ok. 30 i wszyscy byli zadowoleni.
      Jak będziemy potrzebowli zrobić przyjęcie to tylko tam.
    • Gość: Ika Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 09:24
      Wydaje mi się,że pomyliłeś lokale.Restauracja to nie bar.Kelner bez problemu rozpoznaje gościa barowego.Twoje 4 zł też świadczy,że ten lokal to dla Ciebie za wysokie progi.A dobrze ubrany to znaczy jak.Mówisz co nieco o dorabianu.Zapewne nie jest Ci znane pojęcie "napiwku".
      Dobrze by było żebyś pozostał w tej lidze,w której jesteś.Restauracje raczej omijaj.
      • Gość: xxx Re: Restauracja Na Górce IP: *.przemysl.hypnet.pl 02.10.11, 13:19
        Chcesz być lepszy od kelnera i zaznaczasz to swoim ubraniem ,w dzisiejszych czasach każdy jest ubrany i jak ma trochę oleju to się nie wywyższa .Być może że jesteś ich konkurencją,a co do restauracji nie mam żadnych zastrzeżeń ,byłem tam na kilku weselach i naprawdę jest ok.
    • Gość: jurek Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 20:56
      Muszę się zgodzić z autorem tego postu . Klimatyzację włączają tylko jak sie o to poprosi, jedzenie podają w popękanych i wyszczerbionych naczyniach ,zamawiasz ziemniaki z wody a dostajesz puree ,które są jak wodnista papa jak na dworcu we Lwowie. Pan kelner to jakiś człowiek z rodziny i czuje się zbyt pewnie.Rezerwujesz konkretny stolik ,przychodzisz a on jest zajęty ,kelner nie widzi w tym problemu . A do chwalących to zauważcie ,że pretensje są do obsługi indywidualnych gości a nie do obsługi większych imprez typu wesele,chrzciny itp.
    • Gość: Fakolo Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 22:31
      Nie wiem jak na górce, ale ja w Polance zostałem obsłużony należycie. :) Super placek Zbójnika i proziak na poczekajkę. Polecam!
      • Gość: matti Re: Restauracja Na Górce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.13, 08:05
        a czy masz obowiązek dawani anapiwku ja płace kartą i nie daje więcej
        • Gość: Baba Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 13:38
          W większości restauracji za granicą daje siė 10 procent napiwku od rachunku.
          Pod Górkę nie chodzę od dwóch lat po tym jak dostałam rozgotowane pierogi,pokazałam kelnerowi on potwierdził,ale dopisał do rachunku.
        • Gość: mr Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 21:32
          to, ze płacisz kartą wcale nie oznacza, ze nie płacisz z napiwkiem, który jest juz dopisany i w kwocie, którą zatwierdzasz :), proponuje dobry sposób na omijanie płacenia napiwku, zawsze zamawiaj za dziesieć złotych i tyle płać, mozesz to rozszerzyć i podwyżka cen paliwa Cie nie dotknie, gdy zawsze bedziesz tankowac auto za 50 zeta
          • Gość: patriota lokalny Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 22:34
            Na Górce jest najlepsze jedzenie w Przemyślu czy to sie komuś podoba czy nie
            • Gość: gośc Re: Restauracja Na Górce IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.13, 18:47
              N AJLEPSZE JEDZENIE JEST W RUBINIE KONIEC KROPKA
              • Gość: do gościa Re: Restauracja Na Górce IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.13, 19:55
                najlepsze na jakie Cię stać. Kropka
                • Gość: wb Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 20:35
                  Najlepsze jedzenie w Przemyślu jest Na Górce i w La Coscie!!! nigdzie więcej!!
                  • Gość: Denik Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 21:20
                    To chyba nie byłeś w Polance. Tam jest rewelacyjny barszcz ukraiński i nie tylko. Pozdr!
                    • Gość: gość Re: Restauracja Na Górce IP: 62.244.159.* 28.12.13, 14:26
                      Najlepsze jedzenie jest w Barze RUBIN czy się to komuś podoba czy nie jak ktoś niewierzy niech sprawdzi osobiście a ponadto niedrogo
                    • Gość: asdh Re: Restauracja Na Górce IP: *.toya.net.pl 29.12.13, 11:54
                      buahahahaah dobry tekst...
      • Gość: twój stary Re: Restauracja Na Górce IP: 62.244.151.* 31.12.13, 13:52
        Nie wiem jak inne dania ale w "Polance" grillowana pierś z kurczaka wg szefa kuchni (o ile taki jest) to wycięty z piersi kurczaka plasterek mięsa usmażony na zwykłej patelni w oleju.

• Gość: wędrowiec Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 15:23
      W pażdzierniku postanowiłem odwiedzić Bieszczady i obejrzeć je w krasie jesiennej . Nocleg wypadł mi w Ustrzykach Dolnych w hoteliku bieszczadzka przy rynku głównym .Nowa ekipa kierownictwo i obsługa bardzo mili i sympatyczni .Niestety pogoda się nagle zmieniła nastąpiło gwałtowne ochłodzenie i opady zimnego deszczu a że byłem na rowerze niestety musiałem wracać do Przemyśla już w deszczu i przerwać tą sentymentalną podróż. Lubię te miasteczka na ścianie wschodniej są ładne zadbane i ludzie są bardzo uprzejmi i serdeczni {może nie wszyscy} ale wyjątki są wszędzie .Podobne klimaty można spotkać w Horyńcu ,Hrubieszowie,Kodeniu we Włodawie, Siemiatyczach,Supraślu i wielu innych małych kresowych miasteczkach .Pozdrówka dla sympatycznej bieszczadzkiej Pań i Panów i strażników porządku i Jacentego .
      • Gość: Z górki Re: Restauracja Na Górce IP: *.play-internet.pl 28.12.13, 18:18
        wędrowiec jak widzę, trzyma się tematu... Kto kolejny napisze, jak było nad morzem?
        • Gość: zojka Re: Restauracja Na Górce IP: *.ptvk.pl 28.12.13, 19:30
          Nad morzem cudoooownie. Polecam Władysławowo
    • Gość: bujak Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 20:06
      Sprzedam fotel
      • Gość: jaro Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 23:59
        a to wszystko przez tuska, biedne regiony , biedni ludzie to i w restauracjach nie ma komu jesć
    • Gość: politolog Re: Restauracja Na Górce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.14, 16:10
      Witam, Ja natomiast chcę bardzo podziękować osobom, które pracowały w dniu 04.07.2014. za przygotowanie przepysznej obiado -kolacji. W szczególności dziękuję Panu Krzysztofowi i kelnerom , którzy czuwali nad naszą obiado-kolacji, tz. rezerwacja była na 16 osób natomiast przyjechało dwie osoby więcej, nie musiałam upominać się o przygotowanie dodatkowej zastawy ponieważ w sekundę kelnerzy zareagowali i w bardzo elegancki sposób dostawili brakujące zastawy i krzesła.
      Długo zastanawiałam się, której restauracji powierzyć tak bardzo dla mnie ważny dzień i trafiłam w 10-tkę. Naprawdę kultura na wysokim poziomie życzyłabym sobie takich pracowników w swojej firmie. W wielu restauracjach bywam, i uwierzcie mi ze ludzie którzy tam pracują albo stwarzają klimat albo nie, a w restauracji na Górce on jest. Jeszcze raz Bardzo Bardzo Dziękuję.
      • a.fischer Re: Restauracja Na Górce 10.07.14, 16:38
        Odgrzebujesz post, w którym ostatni wpis jest sprzed roku, tylko po to, żeby dopisać do niego pozytywną "opinię" aby nie został w sieci smrodek.

Pomijając już to, jakie wystawiasz sobie świadectwo robiąc coś takiego, to traktujesz swoich potencjalnych klientów jak idiotów. Nikt inteligentny w takie opinie zlepione z samych superlatyw nie uwierzy. Ani w to, że ktoś, kto nie ma w tym interesu fatyguje się na forum, szuka postu sprzed paru lat, w którym była negatywna opinia aby dodać swoją pozytywną.

Przemyscy biznesmeni...

• Gość: Max Re: Restauracja Na Górce IP: *.ip.oxynet.pl 10.07.14, 18:37
          100/100 lepiej bym tego nie ujął , ach ci nasi byznesmeni , mają nas za idiotów czy jak ? Gdyby mnie tak potraktowano jak opisuje założyciel tego postu sprzed kilku lat , to bym po prostu wyszedł i tyle , chamstwo trzeba tępić , a nie dawać się naciągać w dodatku za własne pieniądze. Polecam RUBIN , pyszne , domowe jedzenie , bardzo miła szybka obsługa , niskie ceny , to się nie zmienia od lat , nigdy się nie zawiodłem na jedzeniu tam ,życzę Rubinowi i jego załodze 200 lat !
          • Gość: znawca Re: Restauracja Na Górce IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.14, 18:56
            Kochani, to się nazywa "soszjal marketyng" a nasi przemyscy byznesmeni nie w ciemię bici.

Także, proszę z szacunkiem do opluwających się. Jak potrafią pluć na forum to mogą ci napluć w talerz na przykład. A jak wszyscy wiedzą "aj pi" łatwo wyśledzić....
            • Gość: Baba Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 12:49
              Czasem bywam Pod Górką szczególnie wtedy gdy przyjeżdżają do mnie interesanci
              Powiem Wam że czasem jest bardzo dobrze,a czasem beznadziejnie jeśli chodzi o jedzenie.
              Obsługa miła,isię stara.
              A tak właściwie nie ma w Przemyślu knajpki z prawdziwego zdarzenia,większość to garkuchnie gdzie d...szkłem podcierają.
              Do zasad Gesslerowej wszystkim daleko.
              Aha staję na parkingu Pod Górka na podwórzu ,gdzie zawsze jest otwarty magazyn i garaż,jest tam straszny wieczny bałagan,jeśli tak jest w kuchni?.....
              Czekam na nową knajpkę pod Arkadami,chwalą się że nas zadziwią,bardzo by było dobrze wreszcie gdzieś zaprosić przyjezdnych gości.
    • Gość: Ala Re: Restauracja Na Górce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.17, 15:53
      Mam podobną opinię. Obsługa koszmarna. 15 sierpnia 2017r., dzień świateczny, kiedy każdy może sie spodziewać wielu gości trafiliśmy z mężem do restauracji " Na górce". Wcześniej sprawdziliśmy opinie i wybraliśmy wg nas najlepszą restaurację w tym rejonie. Była to jakas masakra. Po PÓŁ GODZINIE od podania kart zjawiła się dopiero kelnerka i poinformowała nas , ze czas oczekiwania na realizację zamówienia to ponad godzina. Kiedy my już pół godziny czekamy. Restauracja wcale nieprzygotowana, jedna kelnerka obsługiwała. Dodam , że przejechaliśmy około 100 km aby wyjść o głodzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka