wook 07.03.02, 21:12 Ciekawy jestem, czy ten wspaniały dzień jest tak samo uroczyście obchodzony w miejscach pracy jak za czasów np. Gierka? Może podzielicie się swoimi wrażeniami z Dnia Kobiet w waszych miejscach pracy lub nauki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: Dzień Kobiet 07.03.02, 22:55 taaaa....to ja moze jutro powiem, co? ...bo nie pamietam jak to jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Dzień Kobiet 08.03.02, 12:32 To, co pozostało to sam dzień w kalendarzu, w mojej firmie ogranicza się to do życzeń na tablicy ogłoszeń i to nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 08.03.02, 21:41 chyba jednak wszyscy obchodzą ten dzionek, bo na forum pustki! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 08.03.02, 22:33 no wiec powiem tak...kwiatka nikt dzis mi nie dal, ale sie juz przyzwyczailam ;) dostalam natomiast kilka milych kartek :))) i @... za to "na miescie" furore robili panowie wygladajacy lepiej lub gorzej ;) i sprzedajacy kwiaty z wiaderka :)... potem cale miasto lata z tulipanami w celofaniku... totalna masowa, zero fantazji...no smutne smutne... zastanawialysmy sie jednak z kolezanka jak to by bylo gdyby w kalendarzu byl Dzien Mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 09.03.02, 09:30 Pewnikiem kobietki stały by z wiaderkami na ulicy, a całe miasto też latało by z tulipanikami w celofaniku - tylko odbiorcy tych tulipaników by się zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 09.03.02, 10:52 no...nie...mysmy rozwazaly calkiem inna kwestie... jak zachowywaliby sie panowie i jak chcieliby obchodzic to swieto... i potem doszlysmy do wniosku, ze jak znamy zycie to nasze wymagania sa znikome w porownaniu do zyczen panow z okazji swieta mezczyzn gdyby takowe istnialo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 09.03.02, 12:53 Pamiętam z dawnych czasów że były organizowane akademie na cześć Dnia Kobiet, spotkania z Dyrekcją, wręczanie kwiatków zakupionych z funduszu zakładowego, jakieś nagrody, podziękowania i z reguły mała popijawa. >ze jak znamy zycie to nasze wymagania sa znikome w porownaniu do zyczen panow z okazji swieta mezczyzn gdyby takowe istnialo :))) masz może konkretne przykłady? jestem bardzo ciekawy, jakie to panowie mają życzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 10.03.02, 17:46 ...i co? i ja niby mam ci powiedziec jakie panowie maja zyczenia? nie nie... to ja ciekawa jestem tych zyczen...moze wy mi powiecie jak wedlug was powinien wygladac DZIEN MEZCZYZN...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 19:02 Rano, koniecznie śniadanko do łóżka, potem wypad na jakieś szalone zakupy, obiad w ekskluzywnej restauracji, chwila relaksu i czas na zmianę stroju z dziennego na wieczorowy co wiąże się z kolacją przy świecach i szampanie, po kolacji znowu zmiana stroju z wieczorowego na nocny i upojna noc we dwoje. A rano pobudka, szara rzeczywistość i wstawaj stary do roboty, zrób sobie śniadanie cos w lodówce znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 19:56 taaa.... a teraz prosze to przelozyc na dzien kobiet...bylo tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:05 prawie było ale nie całkiem, bez sniadania do łózka i obiadu w restauracji, reszta było:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:07 serio?????...no to ja jestem pod wrazeniem, a ty jestes wyjatkiem w regule :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:18 eee, chyba takich jest więcej, tylko trzeba na nich trafić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:35 taaak...zawsze sie tak mowi przy wyjatkach...ale jakby tak na nie trafiac to zostalyby regula ... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:41 nie powiedziałem że to są wyjątki, tylko że takich jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 13.03.02, 21:33 oj...mnie sie chyba nie chce juz szukac, zostane przy tym modelu ktory posiadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 13.03.02, 22:07 a to co innego, jeżeli jest jeszcze na chodzie to rzeczywiście po co zmieniać, z reguły posiadane modele dobrze się spisują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 14.03.02, 00:22 oczywiscie, nalezy jednak zaladowac od czasu do czasu jakas poprawke, zrobic update'a i smiga jak nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 15.03.02, 21:47 ooo, to jestem do tyłu, nie wiedziałem że już jest dostępna wersja 6.01. Jeżeli nie sprawi Ci to problemu, możesz mi ją podesłać, ale koniecznie spakuj bo poprzednia była dość obszerna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 16.03.02, 11:05 ooo...wiem ze poprzednia wersja DOM byla obszerna ale zastosowano nowa technologie, ta nowa 6.01. zajmuje znacznie mniej miejsca i ma poprawiony modul zwiazany z zakupami i sprzataniem, mowie Ci wook istne cudo! na razie dziala bez zarzutow, przetestuje ja dokladniej przed swietami i dam Ci znac czy warto przeinstalowywac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 13:51 no to super, jak przetestujesz i rzeczywiscie jest tak dobra jak piszesz to chętnie z niej skorzystam. Stara wersja u mnie czasami się zawiesza, szczególnie opcje sprzątania, rzadziej zakupów :))), a tak to chodzi właściewie bez zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 13:57 no popatrz, u mnie bylo odwrotnie, w starej wersji wieszaly sie zakupy i czasem sprzatanie, ale nowa dziala bez zarzutu, jeszcze nie sprawdzalam opcji KUCHNIA-SWIETA...ale to juz wkrotce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 15:43 hihi opcja kuchnia działała, ale może w nowej wersji będzie szybsza? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 18:25 licze na to ze nie tylko bedzie szybsza ale i smaczniejsza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 19:12 czyli same zalety, już nie mogę doczekać się tej nowej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 04.04.02, 15:18 gofa napisał(a): > ooo...wiem ze poprzednia wersja DOM byla obszerna ale zastosowano nowa > technologie, ta nowa 6.01. zajmuje znacznie mniej miejsca i ma poprawiony > modul zwiazany z zakupami i sprzataniem, mowie Ci wook istne cudo! na razie > dziala bez zarzutow, przetestuje ja dokladniej przed swietami i dam Ci znac > czy warto przeinstalowywac ;) Jak nowa wersja sprawowała się przed świętami? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 07.04.02, 11:24 rewelacja...przejela wszystkie moje obowiazki bo bylam chora, goraco polecam, przeinstaluj a odczujesz jaki komfort daje nowa wersja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 07.04.02, 17:16 ...zapoznaj mnie ze szczegółami, a od razu zabieram się do instalowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 07.04.02, 20:09 wiec jesli chodzi o ten poprawiony modul zwiazany z zakupami i sprzataniem to juz Ci wyjasniam... w starej wersji potrzebna byla lista z zakupami, w nowej lodowka zostaje automatycznie przeskanowana pod katem brakujacych produktow!!! w kwestii sprzatania poprawione zostaly procedury zwiazane z myciem okien i trzepaniem dywanow a takze z polerowaniem plytek i czyszczeniem zaluzji :) instaluj smialo! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 09.04.02, 18:16 wiesz co, jak ten moduł tak zaprogramuje i "to" mi będzie tak się szwendało całymi dniami to jak ja wejdę do tak sterylnego pomieszczenia, a druga sprawa nawet nie będę mógl pogrymasić na jedzonko i zakupy. Nie, nie wolę pozostać przy starej wersji i od czasu do czasu pokazać kto tu rządzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 10.04.02, 23:00 ach...wook...ale od czego sa opcje programowania? no? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Dzień Kobiet 11.04.02, 08:03 no dobra, ale pod jednym warunkiem... musisz mi obiecać, że zrobisz mi przeszkolenie z programowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Dzień Kobiet 11.04.02, 09:51 hahahaha...nie ma sprawy ;) podesle Ci moje ustawienia w programie DOM 6.1. ;) Odpowiedz Link Zgłoś