Dodaj do ulubionych

Dzień Kobiet

07.03.02, 21:12
Ciekawy jestem, czy ten wspaniały dzień jest tak samo uroczyście obchodzony w
miejscach pracy jak za czasów np. Gierka? Może podzielicie się swoimi
wrażeniami z Dnia Kobiet w waszych miejscach pracy lub nauki.
Obserwuj wątek
    • gofa Re: Dzień Kobiet 07.03.02, 22:55
      taaaa....to ja moze jutro powiem, co? ...bo nie pamietam jak to jest...;)
      • ssaczek Re: Dzień Kobiet 08.03.02, 12:32
        To, co pozostało to sam dzień w kalendarzu, w mojej firmie ogranicza się to do
        życzeń na tablicy ogłoszeń i to nie zawsze.
        • wook Re: Dzień Kobiet 08.03.02, 21:41
          chyba jednak wszyscy obchodzą ten dzionek, bo na forum pustki!
          • gofa Re: Dzień Kobiet 08.03.02, 22:33
            no wiec powiem tak...kwiatka nikt dzis mi nie dal, ale sie juz
            przyzwyczailam ;) dostalam natomiast kilka milych kartek :))) i @...
            za to "na miescie" furore robili panowie wygladajacy lepiej lub gorzej ;) i
            sprzedajacy kwiaty z wiaderka :)... potem cale miasto lata z tulipanami w
            celofaniku... totalna masowa, zero fantazji...no smutne smutne...
            zastanawialysmy sie jednak z kolezanka jak to by bylo gdyby w kalendarzu byl
            Dzien Mezczyzn...
            • wook Re: Dzień Kobiet 09.03.02, 09:30
              Pewnikiem kobietki stały by z wiaderkami na ulicy, a całe miasto też latało by
              z tulipanikami w celofaniku - tylko odbiorcy tych tulipaników by się zmienili.
              • gofa Re: Dzień Kobiet 09.03.02, 10:52
                no...nie...mysmy rozwazaly calkiem inna kwestie... jak zachowywaliby sie
                panowie i jak chcieliby obchodzic to swieto... i potem doszlysmy do wniosku,
                ze jak znamy zycie to nasze wymagania sa znikome w porownaniu do zyczen panow
                z okazji swieta mezczyzn gdyby takowe istnialo :)))
                • wook Re: Dzień Kobiet 09.03.02, 12:53
                  Pamiętam z dawnych czasów że były organizowane akademie na cześć Dnia Kobiet,
                  spotkania z Dyrekcją, wręczanie kwiatków zakupionych z funduszu zakładowego,
                  jakieś nagrody, podziękowania i z reguły mała popijawa.

>ze jak znamy zycie to nasze wymagania sa znikome w porownaniu do zyczen
                  panow z okazji swieta mezczyzn gdyby takowe istnialo :)))

masz może konkretne przykłady? jestem bardzo ciekawy, jakie to panowie mają
                  życzenia:))
                  • gofa Re: Dzień Kobiet 10.03.02, 17:46
                    ...i co? i ja niby mam ci powiedziec jakie panowie maja zyczenia? nie nie...
                    to ja ciekawa jestem tych zyczen...moze wy mi powiecie jak wedlug was powinien
                    wygladac DZIEN MEZCZYZN...;)
                    • wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 19:02
                      Rano, koniecznie śniadanko do łóżka, potem wypad na jakieś szalone zakupy,
                      obiad w ekskluzywnej restauracji, chwila relaksu i czas na zmianę stroju z
                      dziennego na wieczorowy co wiąże się z kolacją przy świecach i szampanie, po
                      kolacji znowu zmiana stroju z wieczorowego na nocny i upojna noc we dwoje. A
                      rano pobudka, szara rzeczywistość i wstawaj stary do roboty, zrób sobie
                      śniadanie cos w lodówce znajdziesz.
                      • gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 19:56
                        taaa.... a teraz prosze to przelozyc na dzien kobiet...bylo tak?
                        • wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:05
                          prawie było ale nie całkiem, bez sniadania do łózka i obiadu w restauracji,
                          reszta było:))))))
                          • gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:07
                            serio?????...no to ja jestem pod wrazeniem, a ty jestes wyjatkiem w regule :)
                            • wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:18
                              eee, chyba takich jest więcej, tylko trzeba na nich trafić:)))
                              • gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:35
                                taaak...zawsze sie tak mowi przy wyjatkach...ale jakby tak na nie trafiac to
                                zostalyby regula ...
                                • wook Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 20:41
                                  nie powiedziałem że to są wyjątki, tylko że takich jest więcej.
                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 12.03.02, 22:20
                                    a gdzie oni sa? no gdzie??? ;)
                                    • wook Re: Dzień Kobiet 13.03.02, 20:51
                                      ojejku, to ja mam ich szukać?
                                      • gofa Re: Dzień Kobiet 13.03.02, 21:33
                                        oj...mnie sie chyba nie chce juz szukac, zostane przy tym modelu ktory
                                        posiadam ;)
                                        • wook Re: Dzień Kobiet 13.03.02, 22:07
                                          a to co innego, jeżeli jest jeszcze na chodzie to rzeczywiście po co zmieniać,
                                          z reguły posiadane modele dobrze się spisują :))
                                          • gofa Re: Dzień Kobiet 14.03.02, 00:22
                                            oczywiscie, nalezy jednak zaladowac od czasu do czasu jakas poprawke, zrobic
                                            update'a i smiga jak nowy ;)
                                            • wook Re: Dzień Kobiet 14.03.02, 19:36
                                              hihi, skąd ja to znam.
                                              • gofa Re: Dzień Kobiet 14.03.02, 23:30
                                                a masz najnowsza wersje DOM.6.01.? ;)
                                                • wook Re: Dzień Kobiet 15.03.02, 21:47
                                                  ooo, to jestem do tyłu, nie wiedziałem że już jest dostępna wersja 6.01.
                                                  Jeżeli nie sprawi Ci to problemu, możesz mi ją podesłać, ale koniecznie spakuj
                                                  bo poprzednia była dość obszerna :)))
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 16.03.02, 11:05
                                                    ooo...wiem ze poprzednia wersja DOM byla obszerna ale zastosowano nowa
                                                    technologie, ta nowa 6.01. zajmuje znacznie mniej miejsca i ma poprawiony
                                                    modul zwiazany z zakupami i sprzataniem, mowie Ci wook istne cudo! na razie
                                                    dziala bez zarzutow, przetestuje ja dokladniej przed swietami i dam Ci znac
                                                    czy warto przeinstalowywac ;)
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 13:51
                                                    no to super, jak przetestujesz i rzeczywiscie jest tak dobra jak piszesz to
                                                    chętnie z niej skorzystam. Stara wersja u mnie czasami się zawiesza,
                                                    szczególnie opcje sprzątania, rzadziej zakupów :))), a tak to chodzi
                                                    właściewie bez zarzutów.
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 13:57
                                                    no popatrz, u mnie bylo odwrotnie, w starej wersji wieszaly sie zakupy i
                                                    czasem sprzatanie, ale nowa dziala bez zarzutu, jeszcze nie sprawdzalam opcji
                                                    KUCHNIA-SWIETA...ale to juz wkrotce ;)
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 15:43
                                                    hihi opcja kuchnia działała, ale może w nowej wersji będzie szybsza?
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 18:25
                                                    licze na to ze nie tylko bedzie szybsza ale i smaczniejsza :)))
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 17.03.02, 19:12
                                                    czyli same zalety, już nie mogę doczekać się tej nowej wersji.
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 04.04.02, 15:18
                                                    gofa napisał(a):

> ooo...wiem ze poprzednia wersja DOM byla obszerna ale zastosowano nowa
                                                    > technologie, ta nowa 6.01. zajmuje znacznie mniej miejsca i ma poprawiony
                                                    > modul zwiazany z zakupami i sprzataniem, mowie Ci wook istne cudo! na razie
                                                    > dziala bez zarzutow, przetestuje ja dokladniej przed swietami i dam Ci znac
                                                    > czy warto przeinstalowywac ;)

Jak nowa wersja sprawowała się przed świętami?
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 07.04.02, 11:24
                                                    rewelacja...przejela wszystkie moje obowiazki bo bylam chora, goraco polecam,
                                                    przeinstaluj a odczujesz jaki komfort daje nowa wersja ;)
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 07.04.02, 17:16
                                                    ...zapoznaj mnie ze szczegółami, a od razu zabieram się do instalowania :)
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 07.04.02, 20:09
                                                    wiec jesli chodzi o ten poprawiony modul zwiazany z zakupami i sprzataniem to
                                                    juz Ci wyjasniam... w starej wersji potrzebna byla lista z zakupami, w nowej
                                                    lodowka zostaje automatycznie przeskanowana pod katem brakujacych produktow!!!
                                                    w kwestii sprzatania poprawione zostaly procedury zwiazane z myciem okien i
                                                    trzepaniem dywanow a takze z polerowaniem plytek i czyszczeniem zaluzji :)
                                                    instaluj smialo!
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 09.04.02, 18:16
                                                    wiesz co, jak ten moduł tak zaprogramuje i "to" mi będzie tak się szwendało
                                                    całymi dniami to jak ja wejdę do tak sterylnego pomieszczenia, a druga sprawa
                                                    nawet nie będę mógl pogrymasić na jedzonko i zakupy. Nie, nie wolę pozostać
                                                    przy starej wersji i od czasu do czasu pokazać kto tu rządzi :)))
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 10.04.02, 23:00
                                                    ach...wook...ale od czego sa opcje programowania? no?
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 11.04.02, 08:03
                                                    no dobra, ale pod jednym warunkiem... musisz mi obiecać, że zrobisz mi
                                                    przeszkolenie z programowania :)))
                                                  • gofa Re: Dzień Kobiet 11.04.02, 09:51
                                                    hahahaha...nie ma sprawy ;) podesle Ci moje ustawienia w programie DOM 6.1. ;)
                                                  • wook Re: Dzień Kobiet 11.04.02, 18:06
                                                    ok :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka