Gość: pysio IP: *.alfaks.com 31.05.12, 16:25 Za wdrażanie i kontynuację hitlerowskich metod związanych z hasłem; przez pracę do wolności, tyfoosc dostaje nagrodę od szwabki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gonzales Re: nagroda IP: *.przemysl.hypnet.pl 31.05.12, 16:49 wiadomosci.onet.pl/swiat/tusk-nagrodzony-przez-niemcy-to-dla-mnie-zaszczyt,1,5147602,wiadomosc.html Zdaje się że o tym napisaleś,Pysio. Problem w tym że do wyb orów daleko a jak już przyjdzie na nie czas to i tak nie będzie na kogo zagłosować.Całe 23 lata to samo gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: nagroda IP: *.alfaks.com 31.05.12, 17:51 My Polacy mamy taką zasadę że dobre pamiętamy długo ale złe jeszcze dłużej! Mam mocne przekonanie że tyfoosców, pedałow i inne zarazy mające za zasadę że sensem życia jest praca do śmierci za głodową stawkę i harowanie na konta spaślaków kapitalistycznych aby im rosły nieustannie a im się żyło dostatniej jest tak drastyczna że nie da się o niej zapomnieć. Codzienność to jest to co nie da nikomu zapomnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
darino Re: nagroda 31.05.12, 17:54 > Mam mocne przekonanie że tyfoosców, pedałow i inne zarazy mające za zasadę że sens > em życia jest praca do śmierci za głodową stawkę i harowanie na konta spaślaków > kapitalistycznych Pysiu, uważasz że pedały są pracowite ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: nagroda IP: *.alfaks.com 31.05.12, 19:12 Myślę; bo nie mam pewności, czy praca przy czyszczeniu styków i mieszaniu gliny nie jest zajęciem wstrętnym i ciężkim? Jeśli masz jakieś, pewne, informacje w tym temacie to mógłbyś się ze mną nimi podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: nagroda za autostrady ;) 31.05.12, 20:54 bozeuchowaj.salon24.pl/422234,ojejusiu-jak-superasnie-nowy-rysunek#comment_6191157 Odpowiedz Link Zgłoś