Gość: gosc IP: *.przemysl.hypnet.pl 18.07.12, 22:02 Czy w Przemyślu powstanie wreszcie Mc Donalds? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aber Re: Mc Donalds IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.12, 22:11 Należy mieć nadzieję ,że nie powstanie nigdy.Drogo ,niesmacznie oraz niezdrowo.Zyski na domiar złego wylądują poza Przemyślem , a pracownicy tyrać będą za grosze.McDonalds jest synonimem złego gustu.W tym przybytku jedzą badziewiaki z niskim IQ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Mc Donalds IP: *.toya.net.pl 19.07.12, 08:22 Mam nadzieję, że NIE. Jedzenie w tej restauracji szkodzi zdrowiu. Cierpi wątroba, trzustka i... portfel. Śmieciowe jedzenie. Polecam głodomorom wziąć się za gotowanie obiadów w domu. Wiadomo wtedy co się je i przede wszystkim odżywiacie się wtedy zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Mc Donalds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.12, 12:42 Bill Gates jadał i pewnie nadal jada w McD, ma niskie IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Mc Donalds IP: *.play-internet.pl 19.07.12, 13:41 Będzie Mc Donalds na Przecznicy Wałowej. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mc Donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 09:39 podoba mi sie stwierdzenie: pracownicy będą tyrac za grosze... co za idiota to napisał, w miescie gdzie stoi sie od 5 rano pod urzedem pracy hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus Re: Mc Donalds IP: *.toya.net.pl 22.07.12, 16:16 Wasza troska o moje zdrowie i prawidłowe żywienie jest wspaniała. Nie chcę jednak aby ktoś decydował za mnie. Mimo wszystko mam ochotę się truć i spożywać niezdrowe jedzenie w MC . To moje prawo wyboru. Natomiast zarobki w MC wcale nie są głodowe. Dla przykładu w przemyskim KFC czyli podobnej jadlodajni zarobki stałego personelu są jak nieoficjalnie wiem na poziomie ok. 3.000 zł. więc MC nie odstaje z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kemus Re: Mc Donalds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 08:08 Remus masz rację, ale na tym forum są same VIP-y, które zarabiają po 10 tys., ale euro, i jadają tylko zdrowe, ekologiczne produkty z najlepszych farm na świecie, korzystają tylko z markowych komputerów i legalnych programów, ubierają się w markowych sklepach, chodzą do teatru, opery, czytają dużo wartościowych książek i poezję, brzydzą się dvd i you tube. Aha i pracują po dwie godziny dziennie, bo nie cierpią wyzysku.. Elita po prostu. A my będziemy sobie jeść w McD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimek Re: Mc Donalds lepszy niz kfc IP: *.toya.net.pl 23.07.12, 10:05 jedzenie w Mc duzo lepiej mi smakuje niż KFC tam mocno pikantnymi przyprawami maskują mi brak smaku a w filetach znajduję kostki z kurczaka. Uważam że Mc ma dużo lepsza jakość i rożnorodność menu Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Re: Mc Donalds lepszy niz kfc 23.07.12, 11:18 Nie ma to jak McNuggetsy www.joemonster.org/art/19163/Zgadniesz_co_to_za_danie_z_fast_fooda_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mc Donalds lepszy niz kfc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 11:36 Zarobki w KFC to 3000 dla stałego personelu ... Co za bzdury! Co do jedzenia i w KFC i McDonaldsie to nie jest to wolność wyboru tylko buractwo i sztuka dowartościowania - "ło ja, bylyśmy dzisiaj w ka ef ce i jadłymy bamburgiera". Korzystając z wolności wyboru proponuję narkotyki i psychotropy w sieciówkach i zakaz zakazywania spożycia ich i alkoholu przez nieletnich. Powtórzę się - jedzenie w McDonaldsie i KFC to buractwo. A do buraków: smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Mc Donalds lepszy niz kfc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 22:17 żal mi takich frustratów, wszedzie widza buraków, buractwo - kompleksy z dzieciństwa czy moze prostackie wychowanie? A w realu kicha haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mc Donalds lepszy niz kfc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 23:30 W realu może tak być jak mówisz, ale z tym buractwem to też fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mc Donalds lepszy niz kfc IP: *.toya.net.pl 24.07.12, 09:35 Żadne kompleksy. Po prostu real. Problemy z żołądkiem trzustka do dupy. No, ale... to wasz wybór. Chcecie mieć zrąbane zdrowie to smacznego. Ja w każdym razie przestałem jeść w restauracjach i fastfoodach. Sam przygotowuje sobie posiłki. Odpowiedz Link Zgłoś