IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 20:52
szukam dobrego, sprawdzonego ortodonty z Przemyśla dla dziecka 10 letniego.
Obserwuj wątek
    • Gość: sboot Re: ortodonta IP: *.alfaks.com 04.10.12, 08:09
      Odradzam i proponuję Eladent p. BŁotnicka w Rzeszowie . Przykro mi (tym bardziej że jestem "od zawsze" z Przemyśla) że polecam Rzeszów. Ceny porównywalne. Dwoje dzieci było tam leczonych jedno ma obecnie 25lat a drugie gimnazjum (góra i dół) starsze zaczynało od fundy. Pozdrawiam.
      • berig123 Re: ortodonta 24.11.14, 09:09
        Też polecam Rzeszów.
    • Gość: szak Re: ortodonta IP: *.alfaks.com 05.10.12, 15:50
      pani Morozow ul.Rejtana
      ps: do Rzeszowa to się jeżdziło 10 lat temu
      i jeszcze gabinet na Grunwaldzkiej na przeciwko komisu samochodowego wujek chwalił ja polecam Morozow - korzystałem.
    • Gość: america Cena wizyty u ortodontki Morozow IP: *.toya.net.pl 23.11.14, 10:18
      Jaki jest koszt drugiej wizyty u pani Morozow (wizyta z pobraniem odcisku)?
    • Gość: marta Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.15, 17:48
      WItam ! Szukam sprawdzonego lekarza ortodonty w Rzeszowie dla dziecka. Zaczęliśmy chodzić do Eladentu - ODRADZAM. Za każdym razem syna przyjmował ktoś inny. Nie było ciągłości leczenia. Nigdy nie miałam pewności czy rozmawiam z lekarzem czy z asystentką. Proszę o namiary, chcemy kontynuować leczenie gdzie indziej.
      • Gość: po leczeniu! Re: ortodonta IP: 185.18.135.* 26.02.15, 08:16
        Polecam Primadent Pani lek. z II stopniem specjalizacji, Pani Kaliszczak-Pelc! zna sie na nowościach, szkoli się ciągle, warto, i nie jest wcale drogo! Primadent w Rzeszowie!
        • antubis7 Re: ortodonta 13.11.23, 01:31
          Nie siej propagandy bo każdy kto tam był to żałował. Ci ludzie nie załogują na miano lekarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka