Gość: Kizior
IP: *.tktelekom.pl
15.04.13, 08:11
Znalezione w sieci - marysia PL - "Nie chcę Polski Tuska, Michnika, Kutza, Pitery i Niesiołowskiego. Nie chcę również Polski gejowskiej, feministycznej, znarkotyzowanej i pijanej. Nie chce także Polski głupawej Dody, chamskiego Wojewódzkiego, zboczonego Biedronia, obleśnego Palikota i dziwadła Grodzkiego. Chcę Polski dumnej i wspaniałej. Polski spod Grunwaldu, Kłuszyna, Beresteczka i Wiednia, Polski hetmanów Zamoyskich, Żółkiewskich i Koniecpolskich. Polski Kazimierza Wielkiego i Stefana Batorego. Polski mądrej jak umysł Kopernika, Marii Skłodowskiej Curie czy Łukaszewicza, odkrywczej jak podróże Strzeleckiego i Domeyki, bohaterskiej jak życie Inki i rotmistrza Pileckiego. Polski reprezentowanej przez Polaków dażących do wyjaśnienia przyczyn tragedii smoleńskiej takich jak Antoni Macierewicz a nie peowskich politruków stojacych tam gdzie Anodina i "Moskiewski Komsomolec". Polski w której ubrana po cywilnemu peowska reżimowa policja nie będzie bezkarnie kopac po twarzy Polaków obchodzących swoje Święto Niepodległosci. Polskę w której znowu jak za rzadów PiS będziemy mieli Polską Telewizję, Polskie Radio i polską KRRiT a nie reżimową TVP i reżimowych Dworaków. Polskę w której premierem nie będzie człowiek który powiedział, że polskośc to nienormalność."