Dodaj do ulubionych

znalezione w sieci

IP: *.tktelekom.pl 15.04.13, 08:11
Znalezione w sieci - marysia PL - "Nie chcę Polski Tuska, Michnika, Kutza, Pitery i Niesiołowskiego. Nie chcę również Polski gejowskiej, feministycznej, znarkotyzowanej i pijanej. Nie chce także Polski głupawej Dody, chamskiego Wojewódzkiego, zboczonego Biedronia, obleśnego Palikota i dziwadła Grodzkiego. Chcę Polski dumnej i wspaniałej. Polski spod Grunwaldu, Kłuszyna, Beresteczka i Wiednia, Polski hetmanów Zamoyskich, Żółkiewskich i Koniecpolskich. Polski Kazimierza Wielkiego i Stefana Batorego. Polski mądrej jak umysł Kopernika, Marii Skłodowskiej Curie czy Łukaszewicza, odkrywczej jak podróże Strzeleckiego i Domeyki, bohaterskiej jak życie Inki i rotmistrza Pileckiego. Polski reprezentowanej przez Polaków dażących do wyjaśnienia przyczyn tragedii smoleńskiej takich jak Antoni Macierewicz a nie peowskich politruków stojacych tam gdzie Anodina i "Moskiewski Komsomolec". Polski w której ubrana po cywilnemu peowska reżimowa policja nie będzie bezkarnie kopac po twarzy Polaków obchodzących swoje Święto Niepodległosci. Polskę w której znowu jak za rzadów PiS będziemy mieli Polską Telewizję, Polskie Radio i polską KRRiT a nie reżimową TVP i reżimowych Dworaków. Polskę w której premierem nie będzie człowiek który powiedział, że polskośc to nienormalność."

Obserwuj wątek
    • Gość: kum Re: znalezione w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 08:58
      Polska to nie PO choć tak samo się zaczyna i nie narkomani od Palikota ani zdrajcy z postkomuny - patrzcie i miejcie oczy otwarte - po czynach mnie poznacie - mówił Chrystus - patrzcie na czyny władzy - nie na to co mówią ale na to co czynią - ich czyny mówią o nich samych....
      • Gość: ozzy Re: znalezione w sieci IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.04.13, 09:42
        Nie chcę Polski w której czarownicy w czarnych sukienkch topią mózgi dzieciom w wodzie święconej i wmawiają im istnienie dobrego i złego Mzimu każąc jeszcze sobie za to płacić. Nie chcę Polski w której okupant watykański wysysa od Polaków potężną kasę i wpływa na stanowienie prawa. Nie chcę Polski teokratycznej...
        • Gość: pysio Re: znalezione w sieci IP: *.alfaks.com 15.04.13, 09:49
          A dla mnie ideałem Polski jest kraj gdzie prawo - prawo znaczy a sprawiedliwość - sprawiedliwość!
    • Gość: Plopluś Re: znalezione w sieci IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.13, 11:28
      O tak ! Najlepszy był Grunwald. Może kiedyś też pogonimy kościelnych knechtów - daj Boże.
      • Gość: dark Hajda na Krzyżaka ! IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.13, 11:37
        Zróbmy im drugi Grunwald !
    • solist Re: znalezione w sieci 15.04.13, 11:53
      A Grunwald to doskonale polski przykład - Polacy walczyli i z jednej i z drugiej strony jako najemnicy. Czyli taki Grunwald to my mamy na codzień.
    • kocur_zalogowany Re: znalezione w sieci 15.04.13, 16:37
      Mamy być dumni z Grunwaldu? Co za sztuka pokonać słabszego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka