Dodaj do ulubionych

Praca w Piotruś Pan

IP: *.opera-mini.net 21.06.13, 17:09
Witam.

Z racji tego, że niedługo mieszkam w Przemyślu i nie mam znajomości w PP, chciałbym się tutaj dowiedzieć jak wygląda praca kierowcy/dostawcy w tej hurtowni?
Generalnie interesuje mnie na jakie wynagrodzenie mogę liczyć, bo na czym polega taka praca to wiem :)

Gdyby mógł mi ktoś odpowiedzieć, byłbym wdzięczny.
Ps.warto się interesować w ogóle tym Pracodawcą?
Zakładam, że większość w Przemyślu jest identyczna, na kokosy nigdzie liczyć nie mogę...
Pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.toya.net.pl 21.06.13, 18:55
      Nie polecam, w takiej roli był tam przez chwilę mój szwagier. Jeżeli koniecznie musisz już tam, to zapytaj o umowę i dokładnie na samym początku dowiedz się jakie są warunki zatrudnienia, a najlepiej niech Ci to dadzą na piśmie.
    • Gość: doradca Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.toya.net.pl 21.06.13, 19:16
      pytasz na jakie warunki i zarobki w tej firmie możesz liczyć, tylko rozmowa z pracodawcą da odpowiedź. Życzę powodzenia
    • Gość: Bezrobotny... Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.opera-mini.net 21.06.13, 20:56
      No nic, dzięki.

A na rozmowie o pracę-o ile się odbędzie-wiadomo, że moja kariera będzie piękna i wspaniała...
      Tylko czy to się przełoży na rzeczywistość...
      Pozdro.
      • Gość: :-) Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.toya.net.pl 22.06.13, 12:13
        Tak, wiem. Dlatego umowa jest tak ważna, a z czasem się dowiesz jak jest faktycznie. W razie czego jak nie tam, to można zawsze szukać czegoś innego. Ja Ci życzę powodzenia, i miłego nowego życia w Przemyślu.
        • Gość: Bezrobotny... Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.opera-mini.net 22.06.13, 12:24
          Dzięki.

Ps.miasto mi się podoba, okolice również. Blisko Bieszczady...
          Ale czysto ekonomicznie...niestety już tak kolorowo nie jest :-)
          • fanka_online Re: Praca w Piotruś Pan 22.06.13, 12:29
            A w którym mieście jest pod tym względem "kolorowo"?
            • Gość: zumi77 Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.alfaks.com 22.06.13, 13:56
              Im większe miasto, tym bardziej "kolorowo".
            • Gość: giorgio Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 16:46
              W Radomiu! :-)
    • Gość: WACLAW3009 Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.ip.xcore.pl 22.01.14, 11:19
      z moich osobistych sondaży ''Piotrus Pan''to jeden z najgorszych pracodawców na podkarpaciu.W jego mniemaniu pracownik to przedmiot i tyle w temacie.
      • Gość: figo-fago Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 13:46
        "Osobiste sondaże", ha, ha. Dobrze, że dają jakąś pracę, i można przeżyć.
        • Gość: gość Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 20:19
          radzę dobrze przeczytać umowę którą Ci podsuną do podpisania, zwłaszcza część w której mówią o odpowiedzialności majątkowej pracownika. Bo może sie okazać że nic nie ukradłeś a zapłacisz
          • Gość: gosc Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.informel.com.pl 25.02.14, 20:09
            TAK to prawda.
        • Gość: gosc Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.informel.com.pl 25.02.14, 20:07
          Prace daja ale za jakie pieniądze.1200 -1300 na reke .Z tej strasznej kwoty zabiorą za towar po terminie , za brudne szyby i co sobie tam szefostwo wymyśli. A bedziesz pracowal po10-14 godzin. to co nadgodziny robisz za frajer.Pozdrawiam
    • Gość: ireneusz Re: Praca w Piotruś Pan IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.17, 15:43
      Proszę przyjechac do jezowego i zobaczyc co robia władze z pracownikami była kierowniczka poniża inne osoby na sklepie przy ludziach, to co się dzieje w tym sklepie to jest coś smiesznego!!!! Jak można być tak bezczelną osobą do tego stopnia!? Dziewczyny które tam pracują wyglądają jakby były zastraszane przez kierowniczkę! Jestem stałym klientem tego sklepu i doskonale zauważyłem już dawno co się tam wyprawia, dużo osób straciło chęci na zakupy w tym sklepie odkąd Pani Lucyna patrzyła ze wzrokiem na kogos po hu.. żeś tu przyszedł. Skąd taki zmiany?? Dziewczyna kiedyś zawsze pałała radością a teraz potrafi kogoś zbesztać przy wszystkich! Wydaje mi się że jest w tym sklepie za dużo osób rządzących! Ten sklep robił kiedyś furorę w Jeżowem a teraz sam słyszę od swoich znajomych że do Piotrusia to tylko po gazetę .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka