Dodaj do ulubionych

Kto zbija na tym kapitał polityczny?

13.10.13, 18:18
Tak jak w tytule wątku, może faktycznie Fanka ma rację twierdząc, że niektórzy na tym forum uaktywniają się nie bez powodu. Patrząc na pierwszą stronę forum to prawie co drugi wątek związany jest z UPA-OUN. Nawet jeżeli jest jeden konkretny temat z tym związany to zostaje w kilka chwil sklonowany. Po co? O Kocyłowskim było chyba z pięć, o meczu dwa. Niektóre nicki pojawiają się tylko i wyłącznie w tych wątkach. I Pysio któremu odbiło, wrzucający gdzie tylko może wklejki, po co?
Obserwuj wątek
    • Gość: pysio Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? IP: *.alfaks.com 13.10.13, 18:52
      Dziwne co najmniej masz skojarzenia ziutku! Co mnie ma obchodzić jakiś durny urzędas czy jakaś biurwa co kombinuje jak koń pod górkę. Nie będzie ta to będzie inna. Dopóki mamy prawo pozwalające na robienie numerów to szkoda strzępić język po próżnicy! Nie mam duszy intryganta a rozgrywki polityków czy biurokratów zwyczajnie mi zwisają. Plotki i ploteczki nic a nic mnie nie intrygują. Zająłem się banderowcami z jednego powodu; jeśli będzie o tym głośno to jest szansa że znikną z powierzchni ziemi zwyrodnialcy którzy mają jeszcze możliwość pół legalnego działania!!! Do tego dochodzi moja anty partyjność i niechęć do uszczęśliwiania na siłę. Jestem za wolnością, równością i braterstwem. A tak na marginesie to wypowiedz się które tematy na tym forum są poważne i zasługują na uwagę? I dlaczego nie masz pretensji do banderowskich prowokatorów bo zaczynanych przez pysia a dotyczących banderowców na pewno nie znajdziesz. Jeśli jesteś banderofilem to nie musisz kluczyć tylko powiedz to wyraźnie!
      • jesus33 Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? 13.10.13, 19:01
        Nie jesteś oryginalnym Pysiem, jesteś jego marną podróbką :-)) Miała rację.
        • Gość: pysio Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? IP: *.alfaks.com 13.10.13, 19:11
          Na dodatek marny z ciebie psycholog bo jestem oryginalny tylko może ciut zradykalizowanym!
      • Gość: bander Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 23:04
        >Jeśli jesteś banderofilem to nie musisz kluczyć tylko powiedz to wyraźnie!

Dobra, jezus, możesz zakończyć misję - zostałeś zdemaskowany jako nasz człowiek. Od jutra grasz na forum pod innym nickiem, prowidnyk już ci losuje pseudo. Ten pysio jednak ma nosa - ciekawe, czy za okupacji szmalcował Żydów z takim sukcesem, bo potrafi wyczuć przez monitor...
    • Gość: niekumaty Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 19:38
      Ostatnio u Agaty Młynarskiej"Świat się kręci" była mowa o płatnych...(nie pamiętam słowa) hulających po forach. Ktoś może to oglądał i podpowie? Dobry wątek, ale jak się potoczy?
      • jesus33 Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? 13.10.13, 20:16
        Wątpię żeby tych tutaj ktoś opłacał, to prędzej młodzieżówka przypartyjna, wskazuje na to poziom wypowiedzi, wiedzą coś tam na te konkretnie tematy, ale nie są w żaden sposób emocjonalnie z nimi związani, za dużo szablonowych wypowiedzi.
    • Gość: dark Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 20:26
      Wszystkie tropy prowadzą do "Koryta Rzeki".
      • jesus33 Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? 13.10.13, 20:33
        Wszystko na to wskazuje, a zwłaszcza to że już nawet nicki podają jednoznaczne WSDS. Pan Daniel S. niech mniej przebywa na forum, a demony z przyszłości niech zostawi mądrzejszym od siebie, pisanie również.
        • Gość: Historyk To tylko rusofile. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 11:19
          W naszym mieście zalęgła się zaraza skupiająca byłych sympatyków komunizmu w sowieckim wydaniu a także już wyszkolona na naszej ojczystej ziemi w rejonie Legnicy grupa osób silnie związana z Rosją.
          Popularnie w naszym kraju nazywamy ich rusofilami ,którzy to wiele zła wyrządzili dla
          naszego narodu w przeszłości.
          Dla dobra Rosji mamy też rusofili w Przemyślu,których jedynym zadaniem jest jątrzyć między zamieszkałymi tutaj narodami.
          Niektórzy sięgają dalej nawet do Polaków zamieszkałych na Ukrainie.
          Jedna pani czyli" liberum veto" szczególnie aktywnie penetruje zamieszkałą tam polonię wykorzystując dobroć tamtejszego kleru katolickiego gdzie udając patriotkę sięzatrzymuje.
          O Pysiu nie będę wspominał.Użtecznych durniów każdy wykorzystuje,kanapa nad Sanem specjalizuje siew jątrzeniu podobno dla dobra Polski.O mniejsztych bardziej prymitywnych wywodzących siez Wołynia byłych UB-kach nie wspomnę
          • jesus33 Re: To tylko rusofile. 14.10.13, 11:34
            Udzielasz tendencyjnych odpowiedzi. Ty masz znowu odchyłki w drugą stronę :-) Tak jak pseudo Pysio nazywa wszystkich z którymi mu nie po drodze banderowcami, tak Ty nazywasz wszystkich z którymi znowu Tobie nie po drodze rusofilami. Bardzo płytkie szufladkowanie ludzi.
            Jesteście, i to mogę powiedzieć z czystym sumieniem Panowie zwykli pieniacze :-). Ciekawi mnie tylko czy również w realu macie na tyle śmiałości by nazywać ludzi banderowcami, bądź rusofilami. Ja myślę, że nie.
            • Gość: Historyk Re: To tylko rusofile. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 14:27
              Może to i tak wygląda co piszesz ale analizując to co się dzieje w budowaniu nienawiści między Polakami a Ukraińcami w naszym mieście interes mają tylko rusofile.
              To jest garstka krzykliwych czasami nieświadomych ludzi umiejętnie podsycana np przez kanapę nad Sanem.

Ich aktywność zawsze wzrasta kiedy jest to na rękę Rosji.
              Teraz to działanie długofalowe.Trwa prawie rok.Przecież Ukraina chce do UE.
              I wynikająca z tego ta nagonka.Interes Rosji jest najważniejszy.
              • Gość: pysio Re: To tylko rusofile. IP: *.alfaks.com 14.10.13, 16:09
                Cześć ziutek! Teraz sam widzisz jaki to mechanizm propagandowy. Napisałeś coś krytycznego i zaraz masz oszołomów, prowokatorów i inne mendy na karku. Możesz to ciągnąć i nawet powinieneś aby prześledzić ten mechanizm i przekonać się poprzez analizę ich tekstów do czego zmierzają! Oni z igły zwyczajnie robią widły. Nawet tak niewinna krytyka zrobiła z pysia rusofila, banderofila, propagandystę, idiotę i bóg wi kogo tam jeszcze? Teraz zapewne świętują niebywały sukces że kogoś im się udało ogłupić przy zastosowaniu swojej propagandy!
    • Gość: Land Rover Re: Kto zbija na tym kapitał polityczny? IP: *.19-1.cable.virginmedia.com 14.10.13, 16:49
      jesus33 napisał:

> Tak jak w tytule wątku, może faktycznie Fanka ma rację twierdząc, że niektórzy na tym forum uaktywniają się nie bez powodu. Patrząc na pierwszą stronę forum to prawie co drugi wątek związany jest z UPA-OUN. Nawet jeżeli jest jeden konkretny temat z tym związany to zostaje w kilka chwil sklonowany. Po co? O Kocyłowskim było chyba z pięć, o meczu dwa. Niektóre nicki pojawiają się tylko i wyłącznie w tych wątkach. I Pysio któremu odbiło, wrzucający gdzie tylko może wklejki, po co?

xxx Stawiam Na Dołynu Sianu i Andrijka Z.
      • Gość: Historyk Marruderzy zatrzymali się nad Sanem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 18:37
        A Wałęsa mówił,że wszystkich ruskich okupantów już wyprowadził z Polski.Ruscy maruderzy czyli rusofile nie wyjechali ,zatrzymali się na kanapie nad Sanem.Dalej robią swoje czyli judzą.
        • Gość: mat120 Re: Marruderzy zatrzymali się nad Sanem. IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 19:46
          Prawdę mówił W. Poliszczuk, że banderowca poznać można po tym, że wszystko co nie po jego myśli kojarzy mu się z Moskwą. Nie inaczej jest z tutejszym historycznym ciulem, który ma na tym punkcie obsesję przewyższającą Prezesa a już na pewno dorównującą pewnemu czeskiemu Ukraińcowi.:)

• Gość: miszczu Koryto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.13, 22:20
        To prawdziwi spadkobiercy endecji, oczywiście na skalę lokalną. Ciągle judzą przeciw Ukrainie i Ukraińcom, ale jak na razie tylko gmina Krzywcza dała się na to nabrać. Ale chyba już żałuje.
    • darino jestem rozczarowany 15.10.13, 12:50
      Wczoraj minęła rocznica utworzenia Ukraińskiej Powstańczej Armii, a nikt z "Doliny Sanu" czy tutejszych "polskich patriotów" nie przypomniał, nie wspomniał ...
      Kto jak nie oni ma o tym pamiętać !?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka