Dodaj do ulubionych

Co by bylo, gdyby terrorysci opanowali magistrat?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 23:38
Czy ktos chcialby ratowac urzedasow-przekretasow?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rybka Re: Co by bylo, gdyby terrorysci opanowali magist IP: *.vt.pl 06.09.04, 14:40
      Jeśli to pytanie mialo być żartem, to wcale ci nie wyszlo śmieszne. Przespaleś
      ubiegly tydzień?
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Co by bylo, gdyby terrorysci opanowali magist 06.09.04, 16:54
      Za kasę mogę strzelać ... Nie mówcie tylko do kogo ... JA wybieram ...
      • Gość: axod Re: Co by bylo, gdyby terrorysci opanowali magist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:25
        Idź do psychiatry czubie jeden. Zanim zaczniesz sie leczyć włącz TV, może coś
        zrozumiesz.
        • Gość: itq Re: Co by bylo, gdyby terrorysci opanowali magist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:52
          urzędas nie dziecko więc się tak nie spuszczaj ;)
          • Gość: jerry Re: Co by bylo, gdyby terrorysci opanowali magist IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 10:08
            Mnie się wydawało,że już magistrat jest opanowany!?
          • Gość: axod Re: do itq IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 11:07
            Ty się też lecz! Może zdążysz i nabierzesz trochę człowieczeństwa.
            • Gość: Zbychu z Przemyśla Re: do itq IP: 80.51.255.* 07.09.04, 14:40
              Czytuje i widuję napisy w stylu"a Przemyśl to","oddajmy głos na Przemyśl",
              wielka antypatia dla Rzeszowa,czyli Przemyśl jest wielki i cacy,a reszta do
              dupy!!!!!!!!!!
              NIE,po stokroć nie.Przemyśl,żeby nie wiem co robił nigdy nie dorówna innym
              miastom mając takie mniej niż ZERA.Nawet łajdackie draństwo nie upoważnia NIKOGO
              do zajmowania skurwysyńskiego stanowiska w tragicznych sprawach.Nie zamierzam
              przepraszać nikogo za niecenzuralne słowa,poniewż sytuacja tego wymaga.
            • Gość: jerry Re: do itq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:34
              o,cześć doktorku.Umiesz diagnozować tak na odległość
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: do itq 08.09.04, 12:22
              O w mordę papugi, która kolejny raz wybroniła mnie łapówą przed sądem, w
              kolejnej sprawie o paserstwo jakiego się dopuszczałem ...

Ginekologa, bądź innego psychiatrę mamy na forum ...

Dalej tak pójdzie, a wszyscy będziemy uzdrowieni ;)
              Wszak wszyscy są chorzy, tylko źle zdiagnozowani ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka